Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
Честита нека ни е победата, сосема заслужена.
Во врска со измената, Диего-Кандрева, и јас му стегнав на Зак ќерката неколку пати, ама после тоа бев пријатно изненаден.
Во врска со Мело, дечкото заслужува чиста 10-ка за денешниов меч а не како што талентиве од гоал му дале 6,5.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.754
Поени од реакции
3.793
Свртете Алфа и гледајте го Сена. Невидено играчиште. Од она што сум го видел комотно можам да кажам дека е еден од оние underrated играчи. Штета што е стар.

Во ова време кога штедиме пари јас би го ангажирал и би бил феноменално решение за 1-2 сезони, за таа MC позиција - креатор.
Кога бевме заинтересирани за Чаби Алонсо, паралелно бевме и за Сена, но сепак не испадна ништо. Штета, навистина штета, а се работи за многу добар играч.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Сена е одличен играч меѓутоа не ни треба нас.Имаме многу играчи на таа позиција.Сисоко,Мело,Кандрева и Маркизио игра некогаш таму.Па ќе кажам во овој момент на Јуве му е потребна одбрана па после друго

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
FORZA JUVEEEEEEEE :vozbud::vozbud::vozbud:

Кога ќе тргне работава, тргнато е. Презадоволен сум од тоа што врзавме 5 натпревари без пораз, од кои последните 3 победи. Не бев во можност да ја гледам утакмицата, го гледав само highlighst-от. Постигнавме убави голови, но примивме многу ефтин гол:kesa:. Таквите ефтини голови не чинеа многу бодови. За играте не можам да коментирам, но се додека победуваме добро е :smir:. Ако може некој да ја најде и да ја постира ситуацијата каде што е поништен голот на Мело?

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Епа грешка си.Го имаат критикувано и Диего и тоа доста пати.И тоа викаа дека тој е нај крив за слабите резултати на јувентус што нема врска ама сепак се јавуваа и такви муабети.А за Фелипе Мело немој така да збориш зашто човекто си игра супер у последно време.Незнам кое коло беше влезе во тимот на колото на серија А и игра стварно како што се бара од него во последните неколку утакмици.Дека 25 милиони беа многу да во БЕА.Ама човекот игра навистина добро во последно време.АКО ИДЕМЕ ПО ТВОЈАТА ЛОГИКА НИТУ КРИСТИЈАНО РОНАЛДО НЕ ИГРА ЗА 90 МИЛИОНА АМА СЕПАК ИГРА ОДЛИЧНО.
кажи од перформансите што ги набројав,со кои од нив располага Ф.М. може и да додадешнешто што имам заборавено...во него гледаа нов Емерсон,но се излажаа...за трансфери и баснословни суми не спомнувај-тие го ебаа фудбалот(секако и кладилниците)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
FORZA JUVEEEEEEEE :vozbud::vozbud::vozbud:

Кога ќе тргне работава, тргнато е. Презадоволен сум од тоа што врзавме 5 натпревари без пораз, од кои последните 3 победи. Не бев во можност да ја гледам утакмицата, го гледав само highlighst-от. Постигнавме убави голови, но примивме многу ефтин гол:kesa:. Таквите ефтини голови не чинеа многу бодови. За играте не можам да коментирам, но се додека победуваме добро е :smir:. Ако може некој да ја најде и да ја постира ситуацијата каде што е поништен голот на Мело?
не сум баш сигрурен дека беше офсајд ама ајде.Гледав на скај топката беше наменета за Мело а не Дел пиеро кој беше во офсајд а Мело не е тука незнам баш како е правилото со пасивен офсајд коа се свири коа не.Дефинитивно Италија нема судии од голем калибар прават секакви глупости ко овој од норвешка мора да се поработи со судиите

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
комплетни голот на Ф,М. е чист к`о солза,ваква грешка не смеат да си дозволат...

Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
јас досега немам сретнато негде дека Диего е критикуван-првпат од тебе тоа го гледам,инаку играч од 25 милиони и по свадби ако треба ќе игра...имам пропуштено 3-4 натпревари на јуве сезонава вклучувајќи го и денешниот,затоа не го коментирав,и никој не може да ме убеди во квалитетите на Ф.М.,човекот нема ни пас,ни брзина,ни прегледност,паничи во одбрана,не знае кога да направи тактички прекршок,да тргне напред и да ја понесе топката-не иди во предвид,најлошо е шо е пи**а-нема победнички менталитет,дечкото не е 18 години па да го правдаме има време...пратам фудбал над 15 годин и никој не може да ми го пери мозокот,а шо му ја дадоа “кантата“ за најлошо засилување-беше сосема заслужено !
Батка, болдираниве ги имаше во изобилство на денешниов натпревар (во позитивна смисла, се разбира, да не ме сватиш погрешно) кај Фелипе Мело. Брзина бараш од него, не е потребна, не игра крило дечкото. Бараш од него да ја понесе топката, и тоа од него не се бара, кога го бараше Чиро тоа од него, Мело беше слаб, сеа не се бара од него таа работа, Мело е ФЕНОМЕНАЛЕН.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Батка, болдираниве ги имаше во изобилство на денешниов натпревар (во позитивна смисла, се разбира, да не ме сватиш погрешно) кај Фелипе Мело. Брзина бараш од него, не е потребна, не игра крило дечкото. Бараш од него да ја понесе топката, и тоа од него не се бара, кога го бараше Чиро тоа од него, Мело беше слаб, сеа не се бара од него таа работа, Мело е ФЕНОМЕНАЛЕН.
значи не можиме да го пофалиме со перформанси ама ќе го фалиме дека е ФЕНОМЕНАЛЕН,како?! денес Болоња удри статива од слободен благодарејќи на играта со рака на Ф.М. ...ако сакаме шампионски тим ни требаат шампиони,а не подпросечни играчи

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
комплетни голот на Ф,М. е чист к`о солза,ваква грешка не смеат да си дозволат...
Голов стварно е чист ко солза. Топката јес да беше наменета за Дел Пиеро и ако ја допреше технички тоа ќе беше офсајд. Меѓутоа Дел Пиеро изигра мајсторски со тоа што ја остави за Мело. Ова да му го направеа на друг тим ќе дигнеа огромна „прашина“, но Јуве уште еднаш го покажува својот карактер да не критикува, туку да игра и за си запишува по 3 поени на контото.

П.С. Фала за видеото:smir:

Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
значи не можиме да го пофалиме со перформанси ама ќе го фалиме дека е ФЕНОМЕНАЛЕН,како?! денес Болоња удри статива од слободен благодарејќи на играта со рака на Ф.М. ...ако сакаме шампионски тим ни требаат шампиони,а не подпросечни играчи
Знаев дека нема да ме разбериш.
Овие карактеристики ги има Мело во последно време:
пас, прегледност, не паничи во одбрана, знае кога да направи тактички прекршок,победнички менталитет.
Поточно пас, тактички прекршок и победнички менталитет имал одсекогаш.
Овие карактеристики ги зедов од твојот пост, ти ги бараше.
Брзина ти кажав и во минатиот пост дека од него не се бара, не игра крило. :D
Водење на топката исто така, Мело не е креативец туку деструктивец.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Играч кој игра за Јувентус поготово во средината треба да има карактеристики , а не карактеристика ...

Мело докажа безброј пати дека не е еден од тие играчи ... нити има пас , нити е добар во одбрана , нити e смирен ...

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482

Се инатиш, ти има влезено во глава дека Фелипе Мело не чини и со глава во ѕив одиш! Не знам дали гледаше, ама играта на Мело со рака беше НЕНАМЕРНА почна да ја повлекува раката за да не го удри топката, ама топката беше брза.
За позицијата која ја игра, Мело со неговите карактеристики е ФЕНОМЕНАЛЕН!

п.с.

Чисто да те потсетам дека е стандарден првотимец во репрезентација која има најригорозен избор на фудбалери :smir:

Доста ги читате глупите критики на италијанските новинарчиња.

Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
Играч кој игра за Јувентус поготово во средината треба да има карактеристики , а не карактеристика ...

Мело докажа безброј пати дека не е еден од тие играчи ... нити има пас , нити е добар во одбрана , нити e смирен ...
Ти изгледа одамна немаш гледано утакмица на Јувентус.
Ако Мело нема пас, јас половиов орган го сечам на плоштад во Скопје (споменико на Гоце Делчев кај што треба да биди). :smir:

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Во репрезентација во која што тој и Жилберто Силва (играч на Панатинакос) со 34 години се прв и единствен избор на тренерот ... :tv:

Ти изгледа одамна немаш гледано утакмица на Јувентус.
Ако Мело нема пас, јас половиов орган го сечам на плоштад во Скопје (споменико на Гоце Делчев кај што треба да биди). :smir:
Сечи го сместа ...

присети се само колку голови прими Јувентус поради погрешни пасови и непотребно дрибалње во опасната зона токму на овој феноменален играч... + и некои идиотски потези поради кои добиваше црвени картони и го оставаше тимот на цедило ... играч кој не е достоен за Јувентус , али моментално се вклопува бидејќи 70% од клубот го сочинуваат играчи како него ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom