Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.957
Поени од реакции
45.139
Ќе видиме за тоа 4то место у Лига Шампиони дали воопшто ќе го добијат итаљанците од Уефа. Се зависи каде ќе завршат Интер, Фиорентина и Милан.
Aко го изгубат, ке го изгубат од наредна сезона, не може на сред сезона да им кратат едно место.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Ќе видиме за тоа 4то место у Лига Шампиони дали воопшто ќе го добијат итаљанците од Уефа. Се зависи каде ќе завршат Интер, Фиорентина и Милан.

Честито победа btw :smir:
ако е така-одиме на 3то место:baeh:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Амин курцу победа, ќе ме умрат овие жими се! Алекс покажа што значи капитенски да одиграш утакмица! Диего исто ѕверотиња!

Сега уште да продолжиме со победиве.

Наредна утакмица Ајакс - Јуве во Четврток - BRING IT ON!!!

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561

Честито победа btw :smir:
Зошто да не го добијат ?

Тоа ако се воведува ке важи од следната сезона.

С

сашенко

Гостин
Кој бе нема да добие 4 место шо се замлатуете....Ке изиграат добро во Лш годинава сите претставници на италија ке видите.Се кладам на нив.Стварно редно време е да се умеша некоја италијанска екипа у лига на шампиони пак.Не сум голем фан на интер т.е ич не ги сакам ама имаат состав кој ветува за во лига на шампиони годинава и како фан на италијанскиот тим ке ги бодрам и интер и милан и фиорентина во лигата на шампионите.Тоа место неможе да го добие германија и Тачка.Наше си е не го даваме.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
четвртата позиција која води во ЛШ може да биде доведена во прашање за сезоната 2011/2012(а нема да биде) ... значи наредната сезона Италија сигурно ќе има 4 претставника во ЛШ

110%ЗеленоБел

Слобода за навивачите!
Член од
26 декември 2009
Мислења
638
Поени од реакции
33
ЦЦЦ пак се извлековте од непостоечки пенал !:uvo:
И да не беше пеналот, пак ќе паднеше гол, имаше многу шанси, добра игра, така да победата е ЗАСЛУЖЕНА. :helou:

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
не немој така да пишуваш постот ќе ти избришат... ја зборуваш вистината, а некој тоа го боли и си зема за право(не знам од кај му е дадено) али работите ќе си дојдат на свое место
Фала богу дека ќе си дојдат на свое место , Јувентус во ЛШ а Фиорентина во грчевита борба за ЛЕ. Штета што укинаа интертото куп ...

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Абе шо ги замарате момците... дочекаа да тепаат по толку лоши утакмици.. Искрени Честитки,па и незаслужена да е ! :smir:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Абе шо ги замарате момците... дочекаа да тепаат по толку лоши утакмици.. Искрени Честитки,па и незаслужена да е ! :smir:
Фала другар!

Фаул имаше но беше надвор.
Точно, имаше фаул, ама надвор. Се случуваат вакви грешки.

за мене си сеуште мал (и на години и на другото)
не се прави наудрен сеа демек не знаеш,зашо те спомнав тебе :uvo:
не може во здрав мозок мене некој тука будала да ме прави, само за да излезе по негово
Вака, не си никој и ништо да се замарам со тебе и да те праам будала. Не ми вреди потрошеното време на тебе - затоа биди ми поздравен и доста офтопици. Толку од мене на оваа тема :wink:

п.с. Постот каде што провоцираш е избришан, затоа не се прави луд и ти :wink:

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Aj dosta tuka najdoa da kritikuvaat nekoi milanesi i interasi aj da ne ve interesira Juventus................:toe: Gitla

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
ЛЕЛЕ Буфон цела Италија да те ебе дужата ти ебам ....Пу бе мамата КОЊ неписмен
Гризни си јазикот бе .. на секого може да му се случи ваква грешка, па макар и на НАЈДОБРИОТ голман на СВЕТОТ ..
Едвај дочека да свирне пенал .. браво за судииве во Сериа А.
STFU :pusk:
Леле но комент !
Па ако немаш комент шшшшшт ...
Подобра глума, немам видено во мојов живот. Едноставно, феноменално. :icon_lol:
Може он и подобро ..
И Џовинко ја дочека своајта шанса, ако моеж така да се нарече од неполна 1 минута.
Браво бе Зак!
Добро бе само едно не ми е јасно .. зашо не му даваат шанса на "малиот"
ЦЦЦ пак се извлековте од непостоечки пенал !:uvo:
:pusk:
Цц фаул, он целиот се сплетка фаул:tapp:
:pusk:

Сега на ред е мој коментар за натпреварот ..Најпрво честитки за победата.. за разлика од минатите натпревари далеку подобра игра прикажаа денеска .. морам да ги пофалам Касерес и Дел Пиеро најдобри денеска ... За 2-риот гол на Џенова ќе кажам дека на секому му се случува ова ебаго (денес му простуваме) :smir: а за пеналот ќе искоментирам дека беше непостоечи т.е Дел Пиеро одглуми но сепак 3-те бода остануваат во Торино ... да се надеваме дека ќе продолиме со победи на наредните натпревари ... FoRzA JuVe !!!

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
можеби немало пенал се гледа и на сликата ама ако се секавате на предходниот меч каде што ни беа понишетени 2 гола и мечот тогаш заврши 2 2 епа брајка незнам шо да ви речам а да не постирам сеа овде линкој интер како има победувано во 07/08 сезоната каде што се досудувани безброј ваки пенали за интер ај ви се молам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom