Vinnetou
Continium Transfunctioner
- Член од
- 15 мај 2005
- Мислења
- 3.513
- Поени од реакции
- 482
Доста бе, пола фан клуб интер е серење за Jуве.ЦЦЦ комплексите што ви прават
Доста бе, пола фан клуб интер е серење за Jуве.ЦЦЦ комплексите што ви прават
Па брат коа сте освоиле Серија Б мора да ви љубоморимеДоста бе, пола фан клуб интер е серење за Jуве.
Такви сте вие - љубоморни, 29 титули не се малку :wink:Па брат коа сте освоиле Серија Б мора да ви љубомориме
За Серија Б реков бе,не ми се вади со 27 титулиТакви сте вие - љубоморни, 29 титули не се малку :wink:
Во право си... Ја користам приликава да му се извинам на Боки...:nesum:Влатче, те молам прекини да го ругаш Боки. . .
Има негови фанови по фан клубовиве:smeshko:
Па серење е,,,дека губат многу и ремет пага. интер ке кикснат против Бари (2-2) и востаније се крева на форумов.А ние сезонава се навикнавме да даваме реметДоста бе, пола фан клуб интер е серење за Jуве.
Абе, вие ли?! пссс, кој е ко вас...Па серење е,,,дека губат многу и ремет пага. интер ке кикснат против Бари (2-2) и востаније се крева на форумов.А ние сезонава се навикнавме да даваме ремет
Остај ги бе,комплексите се неизлечливи,сигурно секоја вечер имаат кошмари од Морати како ги “намести“ да паднат во Серија БПа серење е,,,дека губат многу и ремет пага. интер ке кикснат против Бари (2-2) и востаније се крева на форумов.А ние сезонава се навикнавме да даваме ремет
Абе фотошоп чуда прави сега ке го активирам Марсо и Кочо од М.А.С.О ке го монтираме со Јуве дресАбе, вие ли?! пссс, кој е ко вас...
Ама признај, му стои шалчето!
Не ти треба монтажаАбе фотошоп чуда прави сега ке го активирам Марсо и Кочо од М.А.С.О ке го монтираме со Јуве дрес
Абе леп момак е, аголот и светлото се лошиНе ти треба монтажа
Доаѓаат и зборат за комплекси...:uvo:Абе ај оставете ги, повеќе се на нашиот фан клуб отколку што се на нивниот т.е. повеќе ги читат нашите постови отколку нивните.Јас досега ниту еднаш немам отворено друг фан клуб освен нашиот а не па да пишам таму, бидејќи не ме ни занима.Тоа што ме интересира се наоѓа тука.:smir: