- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 4.754
- Поени од реакции
- 3.793
Најголемиот столб на силата и моќта на Јувентус во тоа време беше Gianni Agnelli himself
На 18 Февруари е првата со Ајакс, не се секирај има време да се оправатЛига европа во четврток играме?Ако играат во таа форма господ на помош со уште некој пенал очекувам Џовинко стартер
И јас сум за враќање на Моџи.Нека зборува кој што сака,но додека тој беше во управата на Јувентус,резултати имаше.Човекот е талентиран и штета би било да некој друг го користи талентот,кога можеме ние.Моменталнава управа ми изгледа премногу млада,аматерска и неподготвена за предизвиците што ги носи фудбалот.Моџи да беше во управата,Ферара ќе беше отпуштен по вториот пораз и немаше да се чека до сега.Во најмала рака,можеби не би го сменил Ферара,но би превземал мерки.Бланк и компанија,во време на најголемата криза што го зафати Јуве во последните 10-15 години,само изјавуваа : Му веруваме на тренерот,ќе биде,бла бла ... и го донесоа Кандрева и Палучи.Моџи никогаш не би направил такво нешто.Тој би се подготвил за евентуална криза уште во летото ...Абеее јас би сакал Торес да го видам пред Диего ама.......
Малку по малку се ке се среди.Моџи нека се врати само дури тогаш ке бидам сигурен дека Јувентус е во искусни раце.Многу мислат дека е он крив за калчополито ама јас сеуште сметам дека он не направи ништо и дека не наместија и нас и него.Нека се врати и ке се врати се на место.Овие неспособниве во нашава управа толку можат.Повеќе здравје...
Легендата на Јувентус.Мислам дека човек со поголема љубов кон Јуве нема да се роди.Толку многу направи за нас ... R.I.PНајголемиот столб на силата и моќта на Јувентус во тоа време беше Gianni Agnelli himself
Се согласувам со се освен со тоа што го спомнуваш Кандрева во негативна конотација. Кандрева е одличен играч кој го бараа скоро сите големи клубови во Италија, така да неговиот трансфер во Јуве е одличен. Ќе видиш кога ќе се вклопи малку подобро во тимот што ќе прави :wink:И јас сум за враќање на Моџи.Нека зборува кој што сака,но додека тој беше во управата на Јувентус,резултати имаше.Човекот е талентиран и штета би било да некој друг го користи талентот,кога можеме ние.Моменталнава управа ми изгледа премногу млада,аматерска и неподготвена за предизвиците што ги носи фудбалот.Моџи да беше во управата,Ферара ќе беше отпуштен по вториот пораз и немаше да се чека до сега.Во најмала рака,можеби не би го сменил Ферара,но би превземал мерки.Бланк и компанија,во време на најголемата криза што го зафати Јуве во последните 10-15 години,само изјавуваа : Му веруваме на тренерот,ќе биде,бла бла ... и го донесоа Кандрева и Палучи.Моџи никогаш не би направил такво нешто.Тој би се подготвил за евентуална криза уште во летото ...
Се најде на погрешно место во погрешно времеСе согласувам со се освен со тоа што го спомнуваш Кандрева во негативна конотација. Кандрева е одличен играч кој го бараа скоро сите големи клубови во Италија, така да неговиот трансфер во Јуве е одличен. Ќе видиш кога ќе се вклопи малку подобро во тимот што ќе прави :wink:
И на лето да се донесе Пасторе од Палермо, дечкото злато (ќе) вреди!
Mи фалат само Анчелоти и Роби Баџо, не ги собрал брат ми на времетоЕххх убав тој. Само тој требаше да дојди да ни е трењер и да му ја врти снимката од 96та на овие влечугите
Ако не те мрзи давај и Анчелоти
Интересни податоци за легендава е тоа што е прогласен за еден од најголемите плејбои на сите времиња и најдобро облечен маж на сите времиња. Кога беше Бониперти претседател на клубот, Ањели каде и да се наоѓал во светот му се јавувал секое сабајле во 6 саат да слушне рапорт за клубот, тоа биле познатите легендарни телефонски повици на Ањели. Го викале Avvocato затоа што имал диплома по право, меѓутоа никогаш не бил примен во адвокатската комора. Многу луѓе го нарекувале и "Кралот на Италија"Најголемиот столб на силата и моќта на Јувентус во тоа време беше Gianni Agnelli himself
Интересни податоци за легендава е тоа што е прогласен за еден од најголемите плејбои на сите времиња и најдобро облечен маж на сите времиња. Кога беше Бониперти претседател на клубот, Ањели каде и да се наоѓал во светот му се јавувал секое сабајле во 6 саат да слушне рапорт за клубот, тоа биле познатите легендарни телефонски повици на Ањели. Го викале Avvocato затоа што имал диплома по право, меѓутоа никогаш не бил примен во адвокатската комора. Многу луѓе го нарекувале и "Кралот на Италија"
RIP фраеру!
Можеби ќе се препороди Амаури.Тренерот си знае.Време беше.Мислам дека не е до толку тој виновен за ситуацијата во која што се најде.Многу често го ставаа како единствен шпиц,нешто што ни во Палермо не го правел.Можеби затоа Ѕак ќе проба со 3 напаѓачи и можеби ќе дојде до толку-посакуваната ефикасност и конечно до голови.Иако мислам дека со 3 дефанзивци е ризично да се експериментира,но доколку дадеме повеќе одколку што ќе примиме голови,експериментот ќе биде успешенкога-тогаш очекував да тргни со неговите традиционални поставки,само нека проба малку повеќе со Паолучи и Џио,веќе нема никакво фајде од Амаури
Ако игра со тројца позади, а бр.33 како централен ќе заврши работа...По се изгледа дека Закерони наредниот натпревар ќе игра со тројца во одбраната, се претпоставува Канаваро-Легро--Киелини. Зак вчера изјави дека не можел да воведе промени во формацијата против Лацио бидејќи имал малку време за тоа, а најави промени на тактички план против Ливорно.