- Член од
- 29 март 2007
- Мислења
- 6.820
- Поени од реакции
- 238
абе да нека дае некоја слика да видиме хахах:haha::haha::haha::haha::haha::haha:Немој не ме радуј!:haha::haha::haha::haha::haha:
абе да нека дае некоја слика да видиме хахах:haha::haha::haha::haha::haha::haha:Немој не ме радуј!:haha::haha::haha::haha::haha:
Шпекулација.Братучед ми од Швајцарија ми пиша маил демек он дефинитивно ќе дошол,демек на прегледи во Торино,али испадна нишо од тоа.Макар за сега ...Сварно да не е шпекулација нека е првото абе овие секо и блан мајтап си играат со нас
Дефинитивно ...Ако ова е веќе точно, значи управата убав подарок даде за навивачите за нова година.
A Шо е толко тешко да најдеш некој текст француски италијански германски или каков и да е и да си го преведеш? Дај текст на било каков јазик ке го преведеме и ние ќе го прочитаме.Шпекулација.Братучед ми од Швајцарија ми пиша маил демек он дефинитивно ќе дошол,демек на прегледи во Торино,али испадна нишо од тоа.Макар за сега ...
Од кај ги вади он информацииве,врска неам.Знае човекот Италијански и Француски покрај англискиот,па може да си чита од кај ќе му текне
Дефинитивно ...
Само да не го шутнат Ферара скроз.Нека си остане во клубот.Сепак е легенда на Јуве ...
ФОРЦА ЈУВЕЕЕ ...
Додека не видам нешто официјално, не се радувам. Но гарант се мучка нешто, чим толку медиуми зборат... а и како што велат старите, кај шо има чад.. има и оган. :скрстопрст:ЕКСКЛУЗИВНО TUTTOJUVE: Хидинк постигнал договор со Роберто Бетега да го тренира Јувентус.
абе друже едно питајње ? дан си фан случајно на моџи ?? такви ко тебе ги иаме и од ко не пишет форумов заживеа ако си фан на него ( ти старата дама и гоки диего) рака за рака и отворетеси фан за него и пишете арно немате срам да не орасположвите овде ?? ајде сиктер таму вистинскиот бианконеро не пишит вакви работиШпекулација.Братучед ми од Швајцарија ми пиша маил демек он дефинитивно ќе дошол,демек на прегледи во Торино,али испадна нишо од тоа.Макар за сега ...
Од кај ги вади он информацииве,врска неам.Знае човекот Италијански и Француски покрај англискиот,па може да си чита од кај ќе му текне
Дефинитивно ...
Само да не го шутнат Ферара скроз.Нека си остане во клубот.Сепак е легенда на Јуве ...
ФОРЦА ЈУВЕЕЕ ...
Не дека ја читав вести.Видов ми пишал,викам дај да споделам.А еве линк од друга страна шо најдов :A Шо е толко тешко да најдеш некој текст француски италијански германски или каков и да е и да си го преведеш? Дај текст на било каков јазик ке го преведеме и ние ќе го прочитаме.
http://www.tribalfootball.com/inter-milan-juventus-battle-parma-star-galloppa-536051
Какви работи?абе друже едно питајње ? дан си фан случајно на моџи ?? такви ко тебе ги иаме и од ко не пишет форумов заживеа ако си фан на него ( ти старата дама и гоки диего) рака за рака и отворетеси фан за него и пишете арно немате срам да не орасположвите овде ?? ајде сиктер таму вистинскиот бианконеро не пишит вакви работи
Дефинитивно ...Какви работи?