Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
ЕКСКЛУЗИВНО TUTTOJUVE: Хидинк постигнал договор со Роберто Бетега да го тренира Јувентус.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
конечно да ме расположи денес ова вест браво Бетега звер !

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Ако ова е веќе точно, значи управата убав подарок даде за навивачите за нова година. :)

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
Сварно да не е шпекулација нека е првото абе овие секо и блан мајтап си играат со нас
Шпекулација.Братучед ми од Швајцарија ми пиша маил демек он дефинитивно ќе дошол,демек на прегледи во Торино,али испадна нишо од тоа.Макар за сега ...
Од кај ги вади он информацииве,врска неам.Знае човекот Италијански и Француски покрај англискиот,па може да си чита од кај ќе му текне
:)

Ако ова е веќе точно, значи управата убав подарок даде за навивачите за нова година. :)
Дефинитивно ...
Само да не го шутнат Ферара скроз.Нека си остане во клубот.Сепак е легенда на Јуве ...
ФОРЦА ЈУВЕЕЕ ...

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Шпекулација.Братучед ми од Швајцарија ми пиша маил демек он дефинитивно ќе дошол,демек на прегледи во Торино,али испадна нишо од тоа.Макар за сега ...
Од кај ги вади он информацииве,врска неам.Знае човекот Италијански и Француски покрај англискиот,па може да си чита од кај ќе му текне

Дефинитивно ...
Само да не го шутнат Ферара скроз.Нека си остане во клубот.Сепак е легенда на Јуве ...
ФОРЦА ЈУВЕЕЕ ...
A Шо е толко тешко да најдеш некој текст француски италијански германски или каков и да е и да си го преведеш? Дај текст на било каков јазик ке го преведеме и ние ќе го прочитаме. :toe:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
ЕКСКЛУЗИВНО TUTTOJUVE: Хидинк постигнал договор со Роберто Бетега да го тренира Јувентус.
Додека не видам нешто официјално, не се радувам. :) Но гарант се мучка нешто, чим толку медиуми зборат... а и како што велат старите, кај шо има чад.. има и оган. :скрстопрст:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Се најавува дека на 1 Јануари, Хидинк ќе биде Претставен како нов тренер на Јувентус. линк

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953

Дефинитивно ...
ФОРЦА ЈУВЕЕЕ ...
абе друже едно питајње ? дан си фан случајно на моџи ?? такви ко тебе ги иаме и од ко не пишет форумов заживеа ако си фан на него ( ти старата дама и гоки диего) рака за рака и отворетеси фан за него и пишете арно немате срам да не орасположвите овде ?? ајде сиктер таму вистинскиот бианконеро не пишит вакви работи

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
A Шо е толко тешко да најдеш некој текст француски италијански германски или каков и да е и да си го преведеш? Дај текст на било каков јазик ке го преведеме и ние ќе го прочитаме. :toe:
Не дека ја читав вести.Видов ми пишал,викам дај да споделам.А еве линк од друга страна шо најдов :

Код:
http://www.tribalfootball.com/inter-milan-juventus-battle-parma-star-galloppa-536051
позз

DangerouzZ

Bianconero Till I Die !
Член од
24 август 2009
Мислења
366
Поени од реакции
21
Поз пак момци , интересна вест денеска се надевам дека е вистина и дека работиве ќе тргнат најпосле на подобро иначе за работава околу сајтов рачунајтеме ин ако има нешто договор за да се видиме на кафенце да поразговараме исто сум ин и за кеш сум ин :wink: околу одржување на сајтот не сум баш на тоа поле ама транслејшн би можел да давам ако е потребно пошто на инглиш сум на Факс и то ... поЗ до сите јувентини и добредојдовте за новите Кире и Нуне :smir:

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
абе друже едно питајње ? дан си фан случајно на моџи ?? такви ко тебе ги иаме и од ко не пишет форумов заживеа ако си фан на него ( ти старата дама и гоки диего) рака за рака и отворетеси фан за него и пишете арно немате срам да не орасположвите овде ?? ајде сиктер таму вистинскиот бианконеро не пишит вакви работи
Какви работи?

DangerouzZ

Bianconero Till I Die !
Член од
24 август 2009
Мислења
366
Поени од реакции
21
Еј аман со шпекулацијеве за среден ред више има само играчи што треба да се разреша од функција во средниот ред и ни треба само доволно силна клупа првиот тим е тој , нападот и одбраната се моментално тие што треба да претрпат измени ако нешто се менува во тимот според мое мислење ...

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Какви работи?
Дефинитивно ...
ФОРЦА ЈУВЕЕЕ ... е за вакви работи друже ?? хидинк за твоја инфорамција кажаа предходно од 1 ви ке биди преставен а ако мислиш да остани во клубот можи во помладите категории да остани или во управа

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Моџи е завршена прикаска незнам зашто се замарате гледајте што се дешава сега благодарение на моџи и другарите отидовме у 2ра лига да не грешам?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom