Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
Тоа обавезно јас ова лето планирам :vozbud::vozbud::vozbud:
Абе шо ви е.Овие од Хрватска Фан клубот идеа едно 45-50 души.Сместувањето и храната им беа бесплатни,влезот на малото стадионче на тренинг сесијата им бил бесплатен.само што сувенирите сами си ги плаќале ... Не е ова една шкендија или не знам кој.Шо се за нив 1000 евра ...

Тоа е факт само:toe: Инаку што има во Фиат за 25 милиона?:haha:
абе ќе се најде нешто ...
:pos2:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
лежи пара таму бе сите ќе ни ги дадат за трансвери :pos:
да бе обавезно:haha:

Абе шо ви е.Овие од Хрватска Фан клубот идеа едно 45-50 души.Сместувањето и храната им беа бесплатни,влезот на малото стадионче на тренинг сесијата им бил бесплатен.само што сувенирите сами си ги плаќале ... Не е ова една шкендија или не знам кој.Шо се за нив 1000 евра ...

абе ќе се најде нешто ...
:pos2:
за мене е лесно барем сместувањето ми е базари јадење пиење исто:vozbud::toe:

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
да бе обавезно:haha:

за мене е лесно барем сместувањето ми е базари јадење пиење исто:vozbud::toe:
Иначе читав во Босна ќе правеле Јуве Фан клуб.Не се сеќавам колку беше минимумот на членови (мислам дека беа 50),членарината годишна беше нешто околу 5 евра (не ме фаќајте за збор,не сум сигурен).Откако ќе се исполнат овие 2 услова,се праќа нешто до Дирекцијата на Јуве во Торино.Они ти враќаат нешто како потврда (или дозвола) и бесплатни шалови за сите членови ...
Дај да се распрашаме,може ќе се соберат 50 души ...

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Иначе читав во Босна ќе правеле Јуве Фан клуб.Не се сеќавам колку беше минимумот на членови (мислам дека беа 50),членарината годишна беше нешто околу 5 евра (не ме фаќајте за збор,не сум сигурен).Откако ќе се исполнат овие 2 услова,се праќа нешто до Дирекцијата на Јуве во Торино.Они ти враќаат нешто како потврда (или дозвола) и бесплатни шалови за сите членови ...
Одамна имаме спомнато вакво нешто али ниту еднаш не се решивме посериозно да се интересираме, па ако има некој зачленет на некој форум на Јуве нека се распраша дали знаат нешто повеќе околу ова!

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
Одамна имаме спомнато вакво нешто али ниту еднаш не се решивме посериозно да се интересираме, па ако има некој зачленет на некој форум на Јуве нека се распраша дали знаат нешто повеќе околу ова!
Ај ја ќе се распрашам.Ама покасно,сега одам на забар ...
До вечер (ако не заборавам) ќе ви пишам
позз и Форца Јуве

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Ај ја ќе се распрашам.Ама покасно,сега одам на забар ...
До вечер (ако не заборавам) ќе ви пишам
позз и Форца Јуве
Ок, и немој да плачеш на забар таму биди мирен :P

Еве еден доста позитивен блог од фудбал италија.

Молинаро има шанси да замине во странство, се споменува сума од 4.5 мил евра.(Кој ајван ќе потроши толку за него не ми е јасно али да се надеваме дека ќе излезе некој)

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Молинаро има шанси да замине во странство, се споменува сума од 4.5 мил евра.(Кој ајван ќе потроши толку за него не ми е јасно али да се надеваме дека ќе излезе некој)
Искуството во ЛШ, возраста и високиот процент на одиграни натпревари за нас му ја пумпаат сумата до некои 4-5 милиони евра. Да се надеваме дека ќе си отиде зимава, во пакет со Тиаго. Добро би ни дошле парите од нивна продажба за купување на средишњак... :точно:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Со Ал Итихад играме френдли у среда ,многу сме јаки:) Молинаро лево Григера десно топови:)

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.607
Бетега изјави дека е горд што се враќа во Јувентус, и дека со задоволство ќе работи за Јувентус. Исто така најави дека ќе остави делата да говорат за неговата работа а не зборовите. Исто така Бетега застана во одбрана на Диего и Мело изјавувајќи дека најголемите играчи во Јувентус првите месеци имале мали тешкотии. Исто така изјави дека во овој момент поддршката од навивачите е од огромно значење, и дека во моментов токму навивачите треба да бидат тие кои ќе донесат ведрина во тимот. линк

Серџо Алмирон за Дел Пиеро изјави:
"When we played them at the San Nicola, Del Piero congratulated me. He is the strongest team-mate I have ever played with. I still hear from him plenty," added the former Empoli man.
„Кога игравме на Сан Никола, Дел Пиеро ми честита. Тој е најсилниот соиграч со кој некогаш имам играно. И сеуште јас учам од него“

Исто изјави дека е убеден во своите квалитети и дека ако Јуве го повика назад ќе се врати. линк

Агентот на Ледесма изјави дека нема никаков контакт со Јувентус, демантирајќи ги вчерашните шпекулации дека Ледесма е на листата на посакувани играчи. линк

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Сериозно да го разгледаме ова ќе ни биде од корист на сите фанови.А исто така сакам и Легротаље да го напушти тимот ако треба и за 2 милиона само да ми се мане неможам да го гледам и да бидне нешто со Раночија од Бари или некој друг дефанзивец централин гледам спремаат некој од германија за десен бек плус касерес топ е тоа.Што се дешава со Зебина?

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.607
Calciomercato повикувајќи се на Кориере, јавува дека покрај Хидинк и Дино Ѕоф е на листата можни заменици на Чиро.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
хмм кое искуство го има Дино Ѕоф?Лугее ни треба тренер со искуство и со трофеи зад себе не ни треба само фигура кој треба да се докажува допрва кај нас

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.607
хмм кое искуство го има Дино Ѕоф?Лугее ни треба тренер со искуство и со трофеи зад себе не ни треба само фигура кој треба да се докажува допрва кај нас
Ако се менува тренер, треба да се ангажира тренер од калибарот на Гус Хидинк. Нема место за друг експеримент, треба докажано тренерско име кој ќе воведе ред во Јувентус, и дисциплина во играта.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Juventus vice general director Roberto Bettega has used his official unveiling to promise positive action in reponse to the recent slide at Vinovo.

Bettega, who returns to the club in an official role since leaving in 2006, is eager to revive a sense of positivity around Turin. The Italian has been tasked with helping the day-to-day running of the club on all fronts, paying particular attention to the team and their objectives.

"I have a very important responsibility here and I have always put Juventus first," Bettega told the press.

"I think it's best for everyone if we all work for the good of Juventus. I think we need time to understand the recent downfall so we can pick ourselves up as a team."

Bettega is aware that speaking about ideas and plans is irrelevant. He wants to see real action and hard work, claiming this is the only way to cure the problems and help to better comprehend the situation at Vinovo.

"Everyone knows that I have never been one who likes talking too much, I prefer to act rather than talk," he added.

"It is a difficult moment and I am happy the club thought about me, but I am aware of the challenges involved. I want to help and give what I can. I am very emotional."

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
Ок, и немој да плачеш на забар таму биди мирен :P
Хаха ....
Помина.Иначе ми ставаше пломба без инекција (изгледаше „мал квар“,али исадна многу) и можев да рикам од болки.Ама немаше смисла,сестрата ме гледаше цело време
:)

Со Ал Итихад играме френдли у среда ,многу сме јаки:) Молинаро лево Григера десно топови:)
Фала за инфото ...
Скај Италија дали ќе дава,да не знаете?

Сериозно да го разгледаме ова ќе ни биде од корист на сите фанови.
Нормално ....
Ко шо гледам на ЈувеСторе,10 евра ти е најефтиниот шал.А за 5 евра годишна членарина,одма добиваш бесплатно шал.А за останатите бенефиции (што сигурно ќе следат) да не праиме муабет ...
Ајде тогаш да видиме на форумов.Ако се изброиме 50 души,ќе се најдеме негде,ќе се договориме.Ќе избереме некој што ќе ги брка работиве,и ќе си основаме Фан Клуб
позз

Ако се менува тренер, треба да се ангажира тренер од калибарот на Гус Хидинк. Нема место за друг експеримент, треба докажано тренерско име кој ќе воведе ред во Јувентус, и дисциплина во играта.
Нешто како Липи?
--------------------------------------ПРОЦЕДУРА ЗА СОЗДАВАЊЕ НА ЗДРУЖЕНИЕ НА НАВИВАЧИ НА ЈУВЕНТУС-----------------------------------------
Значи вака идела процедурата:
1) Здружението може да се основа без проблеми,но за да стане легитимно и признато во целиот свет како здружение на навивачи на клубот Јувентус,истиот треба да брои минимум 50 членови
2)За да се добие таа потврда од Јувентус,секој член треба да се обврза да годишно плаќа на здружението (кое потоа ќе ги префрла на жиро сметка на клубот) 15 евра
3)Секој член,по склучување на „договорот“,по пошта добива бесплатен шал.

Тоа би било се.Само сега останува на нас да се организираме.Јас лично мислам дека би можел да издвојам 900 денари годишно за мојот омилен тим.Кој уште е заинтересиран,нека пише
позз и Форца Јуве

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom