Ок, и немој да плачеш на забар таму биди мирен
Хаха ....
Помина.Иначе ми ставаше пломба без инекција (изгледаше „мал квар“,али исадна многу) и можев да рикам од болки.Ама немаше смисла,сестрата ме гледаше цело време
Со Ал Итихад играме френдли у среда ,многу сме јаки
Молинаро лево Григера десно топови
Фала за инфото ...
Скај Италија дали ќе дава,да не знаете?
Сериозно да го разгледаме ова ќе ни биде од корист на сите фанови.
Нормално ....
Ко шо гледам на ЈувеСторе,10 евра ти е најефтиниот шал.А за 5 евра годишна членарина,одма добиваш бесплатно шал.А за останатите бенефиции (што сигурно ќе следат) да не праиме муабет ...
Ајде тогаш да видиме на форумов.Ако се изброиме 50 души,ќе се најдеме негде,ќе се договориме.Ќе избереме некој што ќе ги брка работиве,и ќе си основаме Фан Клуб
позз
Ако се менува тренер, треба да се ангажира тренер од калибарот на Гус Хидинк. Нема место за друг експеримент, треба докажано тренерско име кој ќе воведе ред во Јувентус, и дисциплина во играта.
Нешто како Липи?
--------------------------------------
ПРОЦЕДУРА ЗА СОЗДАВАЊЕ НА ЗДРУЖЕНИЕ НА НАВИВАЧИ НА ЈУВЕНТУС-----------------------------------------
Значи вака идела процедурата:
1) Здружението може да се основа без проблеми,но за да стане легитимно и признато во целиот свет како здружение на навивачи на клубот Јувентус,истиот треба да брои минимум 50 членови
2)За да се добие таа потврда од Јувентус,секој член треба да се обврза да
годишно плаќа на здружението (кое потоа ќе ги префрла на жиро сметка на клубот)
15 евра
3)Секој член,по склучување на „договорот“,по пошта добива бесплатен шал.
Тоа би било се.Само сега останува на нас да се организираме.Јас лично мислам дека би можел да издвојам 900 денари годишно за мојот омилен тим.Кој уште е заинтересиран,нека пише
позз и Форца Јуве