Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
И јас ја видов шпекулацијата за Сколари, и би рекол дека немам ништо против тоа тој да седне на нашата клупа, иако мои фаворити се Хидинк и Бенитез, за овој вториот веќе подолго време чекам да биде избркан но, очигледно и во Енфилд како и кај нас се "задоволни" од текот на сезоната. Да се вратам кај Сколари, јес дека не беше успешен во Челзи, али баш сега гледав човекот 2 пати го има освоено Копа Либертадорес, има една Светска титула со Бразил сепак не станува збор за лош тренер а и Бразилец е ќе им помогне на Диего Мело и Амаури уште повеќе би било добро коцкање ова, но да видиме времето ќе покаже!

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.334
Поени од реакции
6.014
И јас ја видов шпекулацијата за Сколари, и би рекол дека немам ништо против тоа тој да седне на нашата клупа, иако мои фаворити се Хидинк и Бенитез, за овој вториот веќе подолго време чекам да биде избркан но, очигледно и во Енфилд како и кај нас се "задоволни" од текот на сезоната. Да се вратам кај Сколари, јес дека не беше успешен во Челзи, али баш сега гледав човекот 2 пати го има освоено Копа Либертадорес, има една Светска титула со Бразил сепак не станува збор за лош тренер а и Бразилец е ќе им помогне на Диего Мело и Амаури уште повеќе би било добро коцкање ова, но да видиме времето ќе покаже!
Тутоспорт јавува дека ќе му биде понуден 6 месечен договор на Сколари, со можност за продолжување. Прва опција на Јуве беше Хидинк, но по се изгледа Холанѓанецот ќе останува уште 2 години со Руската Репрезентација, а Бенитез ќе останува во Ливерпул,а Манчини замина во Манчестер Сити. Мислам дека Бетега и Секо одлично ќе проценат кој достапен тренер е најдобра опција да седне на тренерското столче во Јувентус (ако Чиро заработи отказ после ултиматумот од 2 натпревари).

Киелини ќе биде фит за дуелот со Парма.

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Искрено не ми се допаѓа Сколари.
Треба внимателно да се разгледа ситуацијата и да се одведе искусен и квалитетен тренер. Направивме доста грешки , немаме веќе право на утнат тренер.
Во оваа ситуација во која сме секој тренер е добродојден.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.355
Поени од реакции
2.248
Искрено не ми се допаѓа Сколари.
Треба внимателно да се разгледа ситуацијата и да се одведе искусен и квалитетен тренер. Направивме доста грешки , немаме веќе право на утнат тренер.
Во оваа ситуација во која сме секој тренер е добродојден.
Незнам искрено, ама барем да е подобар од Ферара, да не доведе барем до првото место во СЕРИА А, мора да имаме ного подобри резултати со него, и се надевам дека ке му тргне. Но сепак тешко е .:)

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.334
Поени од реакции
6.014
Caceres е влезен во топ 3 избор за најдобар десен бек според Sky Italia.
Моментално вака стојат:
Одлично. Се гледаат квалитетите на Касерес, и мислам дека треба да се ангажира перманентно. На Јуве му треба таков играч, борбен, иако понекогаш греши и прави работи без размислување на терен, сепак со тек на време ќе ги отстрани тие недостатоци, и убеден сум дека ќе има огромен успех со Јувентус.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Може Сколари , таман да се официјализира пропаѓањето на Јувентус ...

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Може Сколари , таман да се официјализира пропаѓањето на Јувентус ...
Ај оди ти бе?? Оди да видиме ти што ќе напрајш!!

- Туку гледам никој не ти се допаѓа па дај на фото робот ќе нацртаме некој и ќе му дајме предиспозиции какви што сакаш ти!! Талентиран, убаво да пее, да знај да свири, валцер да игра!! Ехххх веќее!!

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Ај оди ти бе?? Оди да видиме ти што ќе напрајш!!

- Туку гледам никој не ти се допаѓа па дај на фото робот ќе нацртаме некој и ќе му дајме предиспозиции какви што сакаш ти!! Талентиран, убаво да пее, да знај да свири, валцер да игра!! Ехххх веќее!!
Ај момак оди послушај си го тупак малку ...

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Епа браво ... и така тоа ти е врв на младоста ...
Добро ако си Десна рака на Моџи не значи дека овде треба тебе да си се клањаме, и секој си има право на мислење.. Јас ти пишав да кажиш кој тренер го сакаш ти?? Одиме купуваме и чао.. Толку е времето!!

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Ако имате нешто паметно да пишете ок ако не,може да се карате на профил !!

J@mbo

Zack de la Rocha
Член од
18 септември 2008
Мислења
386
Поени од реакции
8
на натпреварот јувентус катаниа ме интересира како бранел манингер ..... нека писе некој со ја гледал утакмицата:wink:

С

сашенко

Гостин
Одлично. Се гледаат квалитетите на Касерес, и мислам дека треба да се ангажира перманентно. На Јуве му треба таков играч, борбен, иако понекогаш греши и прави работи без размислување на терен, сепак со тек на време ќе ги отстрани тие недостатоци, и убеден сум дека ќе има огромен успех со Јувентус.

И пред да дојде на позајмица кај нас ако се сеќавате ни пишуваат од барса форумот за него доста работи и ова болдираното го потенцираа.Вистина е дека прави грешки понекогаш но се сегласувам со тебе дека ке ги отстрани тие работи и ке напредува уште многу зашто за разлика од останатите тој се труди да напредува навистина...Мора да си го ангажираме перманентно зашто тој навистина вреди.Сега незнам само ако го купиме него тој би бил десен бек и нема да купуваме друг, тоа зна4и дека забораваме на рафиња и сања и сме во потрага по централен наместо канаваро?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom