Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Што се глупират овие медиумите бе, читам на 24фудбал дека Мело ке се продавал во јануари на Арсенал, има некакви информации повеќе?

Чирам на гол.ком дека Јакинта можно е да се пресели ???

Верувате?Има вистина во ова??

Јас мислам дека ова е премногу глупо да се продава Мело или Јакинта преглупо, и не треба да си дозволиме вакво нешто. А во случај ако биде продадена нека одат во П.М. овие од управата.

Ианку Липи не се враќа во Јувентус, ни како директор ни како тренер.
Ти се молиш да не продадат 'flop' : D и играч шо ја доби Златната Канта :) ?

Без гајле, не зима Венгер кретенчини.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
честито нова тема, само што не требало да му дадете на детево да ја отвори :pos2:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Ај нека ни е честито новата тема и да се надеваме на повеќе успеси .. Forza Juventus

С

сашенко

Гостин
фала за 4еститките од сите ви пожелувам на сите фан клубови да си испишете уште толку и повеќе на вашите форуми.
А еве нешто што про4итав и да споделам со вас сакав нз колку е то4но ама сепак 4итајте тепајте време хехе.

1.Вест(Недвед за тренер)
2.Вест(Амаури + 20 милиона за Џеко)

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
честито нова тема, само што не требало да му дадете на детево да ја отвори :pos2:
А што да дадеме на некој кретен како тебе, ај мрш тамо кукај си у фан клуб рома и не досаѓај тука, Тими свака ти част братче да се надеваме дека во новата тема ќе пишуваме само за успеси .FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
добро бе чоек глеаш се шалам смири се...

ајде од 2010 во новата година со нова тема :helou:

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.913
Поени од реакции
1.567
фала за 4еститките од сите ви пожелувам на сите фан клубови да си испишете уште толку и повеќе на вашите форуми.
А еве нешто што про4итав и да споделам со вас сакав нз колку е то4но ама сепак 4итајте тепајте време хехе.

1.Вест(Недвед за тренер)
Се плашам само да не биде исто ко со Ферара.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Сега слушав на 5+ вести и овој рече дека местото на тренерското столче на Ферара ќе зависи од натпреварите со Парма и Милан, ако киксне на овие 2 што ќе биде и нормално значи дека ќе лета, а уште 2 кикса не би требало да има оти ќе паднаме бајаги на тебелата:tapp:Фала ви на честитките !!!

Ajde Cestitki za Novata Tema ...bravos Tim4e ...FORZA JUVE ! ! !
Фала и добредојде:back:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
1.Вест(Недвед за тренер)
Заеби пак неискусен тренер, ни треба стар волк на нас, некој што го знае занаетот, a втората вест многу им се 20 милиони :nenene:

С

сашенко

Гостин
Се плашам само да не биде исто ко со Ферара.

хаха а јас пак не верувам дека има нешто вистина во тоа.Недвед тренер?Нема шанси само некој новинар што неам друга работа ама оваа втората вест е интересна....Џеко........

Заеби пак неискусен тренер, ни треба стар волк на нас, некој што го знае занаетот, a втората вест многу им се 20 милиони :nenene:

Абе онака бараат 30 мислам.Амаури незнам дали вреди моментално повеќе 12-13 со својата игра.Мислам дека нагло му падна цената по тие 6-7 месеца без гол или колку беше.Ако сакаат да го земат амаури ке не куртулисаат од него и плус 20 милион4иња што душа ме боли за нив колку пари само фрламе само да не се за џабе се надевам.Ина4е Џеко е игра4иште и се надевам ке дојде...

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.355
Поени од реакции
2.248
Ти се молиш да не продадат 'flop' : D и играч шо ја доби Златната Канта :) ?

Без гајле, не зима Венгер кретенчини.
Нормално дека не сакам да си оди Мело, а верувам дека и тој сака да остане во Јуве, барем до крајот на сезоната ако ништо друго. Ти ако и веруваш на обични медиуми и тоа со Златната Канта тоа е друго, а всушност ти не си ни гледал утакмица на Јуве поточно на Мело па за тука да ми пишеш.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Честито нова тема, да ви појде со позитивните резултати. :smir:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Нормално дека не сакам да си оди Мело, а верувам дека и тој сака да остане во Јуве, барем до крајот на сезоната ако ништо друго. Ти ако и веруваш на обични медиуми и тоа со Златната Канта тоа е друго, а всушност ти не си ни гледал утакмица на Јуве поточно на Мело па за тука да ми пишеш.
Абе неписмен, незнам за какви медиуми збориш, Златната канта не ја дава СпортДенес и 24фудбал.

А ти всушност и појма немаш шо збориш, не сум гледал утакмици на Јуве, така си е, шо ќе гледам, нафураниот Мело кој паѓа на провокации и црвените ги добива ко локум4е ? Шо сега со Баерн цел Деле Алпи го свиреше на измена ?

Ајде земи сега постирајмиги тие два клипа со Рома и Удинесе... да го видиме феноменалниот Мело, кој чинеше 25 миљона и нормално, ги оправда.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
ајде честито нова тема и та да отвориме нова за нас бијанконерите а во врска со двете новости не се согласувам и јас макар со недвед бесе еден од подобрите во јуве и остана во сите ситуации достоен на јуве ама мислам дека не треба да се земи за тренер треба некој искусен а за јакинта да си замини не ми се верува дека ке си замини

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom