Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде и од мене нека е за арно новава тема чунки само победи да редиме и да кинисаме од оваа криза па сетне да славиме:tv:

Не шала на страна Тимче секоја чест добро си не претставил и со среќа нека ни е!!! FORZA VECCHIA SIGNORA:vozbud:

Ај честито нова тема.... нема ваљда со лоши коментари да ја пуните :)

ај за арно за убо нека е новава тема...па да се редат слики од јувентините како креваат пехари, и од тука присутните кајганџии како го гледаат јуве во живо:vozbud:

Ајде честито нова тема!!!
И како се полни оваа , да се полни и желбата за поголем пласман! И да се извадите од кризава во нај краток можен период :helou::helou:

Тими е мој чоек беrulez честитки за новата тема и за тимка

и да им се оддаде почит на оние без кои јуве неможеше да опстане

Ај нека ни е честита новата тема и многу успеси да редиме во неа:vozbud:Абе чим јас ја отворив додека да ја затвориме слушајте ми зборот дека ќе освоиме нешто:haha:

Што се глупират овие медиумите бе, читам на 24фудбал дека Мело ке се продавал во јануари на Арсенал, има некакви информации повеќе?

Чирам на гол.ком дека Јакинта можно е да се пресели ???

Верувате?Има вистина во ова??

Јас мислам дека ова е премногу глупо да се продава Мело или Јакинта преглупо, и не треба да си дозволиме вакво нешто. А во случај ако биде продадена нека одат во П.М. овие од управата.

Ианку Липи не се враќа во Јувентус, ни како директор ни како тренер.

Ај со среќа новата тема, и да не обнови, така силно, да не ревитализира.

Мамата мамина, на сите. Чуствувам дека ќе го јадат, ама многу силно оваа година некои екипи. :smir:

Што се глупират овие медиумите бе, читам на 24фудбал дека Мело ке се продавал во јануари на Арсенал, има некакви информации повеќе?

Чирам на гол.ком дека Јакинта можно е да се пресели ???

Верувате?Има вистина во ова??

Јас мислам дека ова е премногу глупо да се продава Мело или Јакинта преглупо, и не треба да си дозволиме вакво нешто. А во случај ако биде продадена нека одат во П.М. овие од управата.

Ианку Липи не се враќа во Јувентус, ни како директор ни како тренер.
Летото беше побаруван ,али во моментов Венгер има изјавено ако купува тоа ќе биде ШПИЦ зашто на Арсенал тоа му треба... незнам тие шо лажат и од кај крадат ваљда минатогодишни информации лупетаат :tapp:

со среќа новата тема,само за убави работи да пишуваме :)

Aj Тимотеј честитки и од мене за темава!! Oдлично!! Се надевам дека оваа ке ја исполниме многу побрзо и во оваа тема ќе се радувам на Скудетото и други титули!! Поздрав Бјанконери!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom