Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Може некој да ми каже дали кај сите или само кај мене неможе да се споделува статус?:tapp:

Ovde pisete gi vasite iskustva so FarmVille igrata od Zynga na Facebook.Stavajte interesni skrinsotovi od vasite ubavi farmi:)
Naskoro i natprevar koj ke napravi najubava farma (po izgled).

ауу играва еј :)
не ја играм но некаде прочитав дека имало повеќе корисници на неа одколку на Твитер :)

ја играв до пред некој месец, ама оставив, нема ефект ништо од тоа, само штракам ко ненормален на тие парцелите...сега играм само mafia wars ...

ја играв до пред некој месец, ама оставив, нема ефект ништо од тоа, само штракам ко ненормален на тие парцелите...сега играм само mafia wars ...

и пак штракаш :)

и ја маав и Мафиа и МобВарс и баталив ... сменив неколку Глувци по пат од штракање :smir:

Ц ц ц, поготово оваа со фармата е закон. Мислам дека со неа го тестираат моронскиот ген во луѓето.

Ја играв, стигнав до 30 lvl и ја баталив, досадна станува по некој период... еве сеа пак почнав да ја почувствувам новогодишната атмосфера :D.

Пред 3-4 месеци со еден другар памтам се бркавме кој повеќе левели ќе крене, за 5-6 дена се кренав на 30ти левел и ја баталив.

Незнам колку имаат променето од софтверот сега но тогаш имаше многу стратегии за брзо развивање, едно програмче што ќе го програмираш да сади автоматски и лом се прави.

По илијадници пари трошев за садење и корнење само да ми се крева левел, и на коа ќе останат 10 000 посади тоа што најмногу носи и кога ќе се обере наново :)

Jas u moment sum 34 level i ja igram 1 nedela :) Ke vi dadam skrinsot vecer koga ke go dosredam linuksot :)

Лaжеш!Освен ако не користиш некој чит нешто такво :)Сестра ми игра од Август па е 37 и тоа баја редовна е а ти за 1 недела ?

Иначе мојата фарма е 7 лвл е и цела исушена почнав да играм ама стана глупо откажив земјоделие па се пребацив на тоа Фишвајл ама и тоа баталив.

Играм 30ти лвл сум и шо :)

Пред да почнам да играм ми беше НАЈдебилната работа на фејсбук ама случајно се уклучив и ми стана интересно :smir:

Играм 30ти лвл сум и шо :)

Пред да почнам да играм ми беше НАЈдебилната работа на фејсбук ама случајно се уклучив и ми стана интересно :smir:
Ај мори биди ми комшија со шталата ?

Прво со хак дигнав 10 левел за 1 недела.
Грешка сум рекол.Мислев 1 месец..Лол дека ми е паметот..
Сеа тие новите за 1 ден 2 левела дигнав.Peas дават 3 експириенц!ﺕ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom