Рибља Чорба @ Универзална Сала 24.12.09 ?!

• Креатор на темата Креатор на темата MissSunshine
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ОМФГ!!! :drk::drk::drk:

Ако некој дознајт нешо поконкретно, нека пишит ОДМА на темава оти то е!!! :vozbud::vozbud::vozbud:

Ај ојдов да прашвам и јас! :uraura::uraura::uraura:

Еј профи! Само што се фурам во Универзална ќе ги видам тие на плафон што висат :keni:

Петок одам Скопје,ќе тркнам до Југотон да видам дали картите се пуштени во продажба..ако е вистина ова тогаш:vozbud:

Офлелеее, на старцине се напалифте??

Па тие се бидната роба веќе од поодамна.

Кој како снемал пари, дошол во вукојебинава наша да потприсобере.

Офлелеее, на старцине се напалифте??

Па тие се бидната роба веќе од поодамна.

Кој како снемал пари, дошол во вукојебинава наша да потприсобере.

Дај боже Брус Спрингстин да посакат поголема пензија на стари години, па да го видам во животов еднаш, кај нас.... Иако искрено ова и не ми личит на уба идеја чунким 300 души ќе го гледаме само :) Мојт да организираме концерт на Брус во Маракана во петок, да намамиме љуѓе :))

А за Чорба, лани имаше турнеја низ Македонија ако се не лажам. Шчо се притресфите толку? :) Добар е ко музичар, ама пролупан како шо го гледам последниве годиње. Нејсе, кому му е ќеф нек ојт, иако концерт се најаввит месец дена унапред. Ова вака ми изглеат како договарано-недодоговорено...

Абе забавен и паметен е Чорба,само да не беше селанец закрепостен(четник) арно ќе беше.

бев до Југотон да видам.. таму немаат појма ни за концертот ни за карти :jaj::uvo:
wtf

ОМFG пак ли? Откако ги потрошија сите пари се знае кај ке идеме на стара слава пари да збираме... па Македонија каде може. Станавме мека и медина за излитени музичари кои своите пензионерски денови сакаат да ги поминат во поголем раскош и да се присетат на старите добри времиња.
Добро бе алооооооооооооо. Никогаш не би одел на концерт на Рибња Чорба повеќе, знаејки ја она изјава на Боро Чорба - "Не постои Македонија, тоа е Јужна српска бановина, а македонците се срби".
Жива мизерија од човек - пијаница. А за песните нивни - да добри беа во -80-тите години ма минатиот век.

ахаа.. Ок :wink: а иначе за концертов знаеш нешто? точно е или?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom