Коце Трајановски ќе ја враќа коцката на плоштад

А шмизлите и животињите ќе ги остави или и нив ќе ги менува со нови?

Тие се од неговата раса,може само да ги умножи :))
Кога ќе дојдат следни на власт,ќе стават споменици од паднати борци и се така во круг,ќе си играме рингишпил.
Море додека не земеме по еден стап и кој како налета така по грб,умот нема да им дојде.Начисто си играат со нашите пари,царштини си тераат,а деца еден куп за операции и тоа итни,каде им се брои времето за живот...
Само стап помага,ништо друго.

Тие се од неговата раса,може само да ги умножи :))
Кога ќе дојдат следни на власт,ќе стават споменици од паднати борци и се така во круг,ќе си играме рингишпил.
Море додека не земеме по еден стап и кој како налета така по грб,умот нема да им дојде.Начисто си играат со нашите пари,царштини си тераат,а деца еден куп за операции и тоа итни,каде им се брои времето за живот...
Само стап помага,ништо друго.
браво на пример како Берлускони денес ?

Штета што плоштадот ни е најголемото градилиште во државата.
Не коце ке го прај како во Париз па сега немам виза ке одам некад у Париз ке го видам зошто мора да копираме место да напрајме нешто свое ????????????????????????

браво на пример како Берлускони денес ?

Уште мафија ни фали да ловиме во матно и да фрлиме по 100 000 евра по акција :))
Туку мене ме загрижува што расте подршката за „просветителите“,а на страна само трња од опции.Ние овде лаеме,караванот си врви.

едит:Бидејќи не уклучувам телевизија,сега прочитав дека Берлускони јадел тупаници денес.Браво,ќе дојде ли ден кај нас кога ќе ги тепаат како магариња по митинзи и улици додека не направат нешто за оваа земја?

Читав читав и не стигнав до крај од проста причина дека муабетот не е нималку конструктивен туку само „пу пу типот е ретард“ , „уште еден тип на перење пари“...

Ок сте чуле ли за терапии на перење на мозокот што ја прави било која од партиите и владите?
Дали мислите дека ова навистина ќе се случи или е уште еден изговор колку нашите партиички се (не)способни да ни го перат мозочето кога пред нив стои едно од најтешките прашања кое мора да се реши? Навистина прозирноста е се` позастапена па политички не би дискутирал оти подфорумот веќе одамна е пуштен во вечните ловишта.

Во врска со темава, ќе кажам не верувам додека не се среди. До тогаш ќе плукам поради неинвентивноста и неспособноста од страна на било кого затоа што тоа е единствената причина зошто тапкаме во место.

Читав читав и не стигнав до крај од проста причина дека муабетот не е нималку конструктивен туку само „пу пу типот е ретард“ , „уште еден тип на перење пари“...

Ок сте чуле ли за терапии на перење на мозокот што ја прави било која од партиите и владите?
Дали мислите дека ова навистина ќе се случи или е уште еден изговор колку нашите партиички се (не)способни да ни го перат мозочето кога пред нив стои едно од најтешките прашања кое мора да се реши? Навистина прозирноста е се` позастапена па политички не би дискутирал оти подфорумот веќе одамна е пуштен во вечните ловишта.

Во врска со темава, ќе кажам не верувам додека не се среди. До тогаш ќе плукам поради неинвентивноста и неспособноста од страна на било кого затоа што тоа е единствената причина зошто тапкаме во место.
Друже мене ме нервира секоја ваква изјава како шо беше со црквата и ова луге што не се разбираат во нешто да не ја бркаат таа работа ја ги гледам работите од архитектонска гледна точка и многу се нервирам на вакви изјави коце на тв кажа дека ке го мења !

Друже мене ме нервира секоја ваква изјава како шо беше со црквата и ова луге што не се разбираат во нешто да не ја бркаат таа работа ја ги гледам работите од архитектонска гледна точка и многу се нервирам на вакви изјави коце на тв кажа дека ке го мења !
Хммм изглеа доаѓа до недоразбирање. Препрочитај го постот па ќе сфатиш на што мислам. Не верувам во ништо оти самиот буџет не го дозволува тоа. Башка ова се` е еден вид на сценарио да се занимава народот со вакви прашања наместо да се сконцентрира за многу побитните од кои зависи неговата егзистенција. А верувај дека и црква е прашање дали ќе направат (освен ако не се доволно луди и не им е мила нималку позицијата на која се сега. Но батали политика...

Хммм изглеа доаѓа до недоразбирање. Препрочитај го постот па ќе сфатиш на што мислам. Не верувам во ништо оти самиот буџет не го дозволува тоа. Башка ова се` е еден вид на сценарио да се занимава народот со вакви прашања наместо да се сконцентрира за многу побитните од кои зависи неговата егзистенција. А верувај дека и црква е прашање дали ќе направат (освен ако не се доволно луди и не им е мила нималку позицијата на која се сега. Но батали политика...
токму така од идеја до реализација има многу

леле нездрав таков залтен плоштад ќе уништува, најомилен дел од градот ми е плоштадот права атракција они ќе го враќаат стариот ЗАОСТАНАТИ! само колку да се истакнат со нешто!

Златен :lud:
Помини по плоштад кога врне дожд да видам дал ќе ти биде златен.

Енивејз, верувам дека ќе биде корегиран плоштадот, исто како што успешно беше корегирана клучка Континентал.

Инаку плоштадот беше атракција на времето кога се седеше на крукче, на коцка и клупи пред лондон. Сега само кога се одбележува смртта на Тоше гледам народ таму да се збира.

Глупости живи се ова бре!Секој како ќе дојде на власт ќе го мења плоштадот?Незнаат више како да украдат пари па почнаа да мењаат и тураат се и сешто на плоштадов.ИДИОТИ!:nenene:

не ми е јасно шо му фали на плоштадов??? зашо да се враќа коцката како шо беше порано?? мене вака ме изгледа поубав... има милион други работи шо може да ги преправи и направи а он фатил плоштадот.. Божеееееее... коце брееее.. барем у тебе ислев ке видам нешо асално... ама Се лажам ?

не ми е јасно шо му фали на плоштадов??? зашо да се враќа коцката како шо беше порано?? мене вака ме изгледа поубав... има милион други работи шо може да ги преправи и направи а он фатил плоштадот.. Божеееееее... коце брееее.. барем у тебе ислев ке видам нешо асално... ама Се лажам ?
Политички комплекси се во прашање.
Во градот има огромен број на инфраструктурни и архитектонски проблеми и можат да се докажат ако сакаат. А се фатиле за плоштадот.
И чудни критериуми за естетика имаат, кога решиле низ цел град шмизли да поставуваат.
smizli2.jpg

87489BDCDCF87749A5C754DE8F4E6D38.jpg

И мене не мие јасно шо е со шмизливе со скопскиве фраери мачкиве и слично.. најтапа татуа ми е онаа на рекорд со 4 фаци шо има од секоја страна.. не да ми е глупа.. у пм е!!! Зашто не земат да стават статуа на неој борец?? на некој херој??? немора да е личност. зашто не направаат една статуа со македонското старо сонце.. шознам некоја статуа срце.. има милион работи они некои мизерни наоѓаат.. незнам стварно шо е работава...

а на мене уште не ми текнува за каква коццка зборете

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom