На Мис на светот ја испративме ланската мисица

• Креатор на темата Креатор на темата DIJAMANTE
  • Време на започнување Време на започнување
Не глеав, не ме ни интересираат вакви глупости па да седнам да гледам. Што се однесува до Сузана, такоџе не ме занима по кој пат иде или колку е стара. Не е УАУ лепота, и факт - не е најубава... Али ДЕБЕЛА? Дубоко се извинувам, за мис или порнич ирелевантно, жената е ни помалку ни повеќе него згодна. :tv:

Леле добро е што не гледав инаку ке се разочарав уште повеке...човеку па зар Сузана е толку дебела,ај знаев дека е ама па ме изненади како ја видов на сликите:shok::shok::shok:немам коментар повеке.

Ај секоја година се една иста ќе праќаме може?Пу бе проста раса сме.Глупости живи си има врски и секоја година на мис ќе оди.:tapp::tapp:

Ај бар да е убава,али што е тука е.

Али ДЕБЕЛА? Дубоко се извинувам, за мис или порнич ирелевантно, жената е ни помалку ни повеќе него згодна. :tv:

Што знам, мене следнава споредба ми е жална:

nadege.jpg

или

DCC_1259201295.jpg

со момево наше „згодно“

mw2_2257.jpg

Што знам, мене следнава споредба ми е жална..
Жална е, се сложувам. Ама за на избор, кај што би требало да се сучки. Не ми е ни убава Сузана, ама згодна, да. А колку е потребен таков изглед на Мис, искрено не се потресувам, знам дека нема Македонка да победи, нит пратам нит гласам. Само за жена, повеќе ме бендисуваат линии отколку манекенски изглед на тело. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom