Фаталната Надица Богеска

Член од
15 мај 2008
Мислења
947
Поени од реакции
99
Конечно и од Охрид една квалитетна пејачка да излезит :kesa:

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
Ја знам :) На музичко одевме заедно. Виртуоз е на флејта :P
Професоркана по солфеж е крива! Таа на сите им викаше дека имаат прекрасен глас. Само Наде и поверува и стана славна. Требаше и јас да ја послушам. Сега и по мене ќе трчаа сите за автограм :nesum:

Член од
14 јануари 2009
Мислења
359
Поени од реакции
21
Немојте да ми се смеете ама песнава ја засакав откако го слушнав оригиналот. И онака влегуваше во уво оваа виртуозна кавер верзија...
Што се однесува до девојчево... Штом толку сакала да пее, требала на друг начин да си ги задоволи афинитетите. Кој Канеофест, која ТВ Морис?
Или требала да ја затропа вратата на Јованов Рекордс, или пак да го почека летото и да се пријави на „Фешта„ на Република Продукција како нејзиниот сограѓанин Адам Лабунски. Сигурно ќе направеа од нејзе певаљка која во најлош случај ќе завршеше како one-hit wonder со некоја поасална кавер верзија (луѓето од горенаведените продукции имаат стручност во областа на каверингот и плагијатурата). ТВ Морис е само за резилење.

Ако, барем имавме на што да се смееме овие 2-3 дена.:tv:

Ја знам :) На музичко одевме заедно. Виртуоз е на флејта :P
Професоркана по солфеж е крива! Таа на сите им викаше дека имаат прекрасен глас. Само Наде и поверува и стана славна. Требаше и јас да ја послушам. Сега и по мене ќе трчаа сите за автограм :nesum:
А за тоа треба да се погрижи Министерството за обрзование. Кога можеа да се бават со компјутери за секое дете, бесплатни учебници, сигурно имаат сили и да се снајдат со очајната состојба во основното музичко образование.

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Господе, прости им (ак постојш), не знаат што прават. :pop:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Наде ке биде фатална и за медиумите. Можам да ги замислам вестите околу неа.

Фаталната девојка во посета на фризер - БЕЗ ШМИНКА! (Свет)
Нашата најфатална пејачка - незгодна за машката публика! (КремА)
Провокативна фотосесија со фаталната Наде! (Вест)
Наде во Големиот брат за 1 000 000 евра! (Време)
Фаталната Надица = семејна девојка. (Еден)
Наде се стреми кон еднојазичност. (Коха)
Незгодната Н.Б. не чита Фокус! (Фокус)
Наде на трибините, Барселона победи заради неа. (Македонски Спорт)
Наде вклучена во преговорите за името. (Утрински Весник)
Фаталната екстра популарна поп-ѕвезда Надица Богоевска во дует со својата колешка Каролина Г. (DIJAMANTE)

Изработено со помош на Џену Грл.
хахахаха закооооон :пос::пос::пос:

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Девојката е смешно наивна, онака да те изнасмее 5 мин и да вметнуваш цитати од време на време.
Вистинските дегенерици се оние кои коментираа на јутуб и не знам ти каде се на од типот ,,ќе ти пукам петарди на гробот " Е*ате исфустрирана раја

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Да дајт господ сите што ја заебаваме, барем на 5 минути од нашиот живот да осетиме како и е сега на Надица.

Kajgana Shop

На врв Bottom