- Член од
- 15 мај 2008
- Мислења
- 947
- Поени од реакции
- 99
Конечно и од Охрид една квалитетна пејачка да излезит :kesa:
Немојте да ми се смеете ама песнава ја засакав откако го слушнав оригиналот. И онака влегуваше во уво оваа виртуозна кавер верзија...
А за тоа треба да се погрижи Министерството за обрзование. Кога можеа да се бават со компјутери за секое дете, бесплатни учебници, сигурно имаат сили и да се снајдат со очајната состојба во основното музичко образование.Ја знам На музичко одевме заедно. Виртуоз е на флејта
Професоркана по солфеж е крива! Таа на сите им викаше дека имаат прекрасен глас. Само Наде и поверува и стана славна. Требаше и јас да ја послушам. Сега и по мене ќе трчаа сите за автограм :nesum:
хахахаха закооооон :пос::пос::пос:Наде ке биде фатална и за медиумите. Можам да ги замислам вестите околу неа.
Фаталната девојка во посета на фризер - БЕЗ ШМИНКА! (Свет)
Нашата најфатална пејачка - незгодна за машката публика! (КремА)
Провокативна фотосесија со фаталната Наде! (Вест)
Наде во Големиот брат за 1 000 000 евра! (Време)
Фаталната Надица = семејна девојка. (Еден)
Наде се стреми кон еднојазичност. (Коха)
Незгодната Н.Б. не чита Фокус! (Фокус)
Наде на трибините, Барселона победи заради неа. (Македонски Спорт)
Наде вклучена во преговорите за името. (Утрински Весник)
Фаталната екстра популарна поп-ѕвезда Надица Богоевска во дует со својата колешка Каролина Г. (DIJAMANTE)
Изработено со помош на Џену Грл.
Јас никако на четот да ја начекам, инаку досега урнебес ќе стануваше тамуја си ја мањачам на фејсбук, иам нов идол
Јас никако на четот да ја начекам, инаку досега урнебес ќе стануваше таму
Ко шо глеам доста време е укључена ...Јас никако на четот да ја начекам, инаку досега урнебес ќе стануваше таму
Да дајт господ сите што ја заебаваме, барем на 5 минути од нашиот живот да осетиме како и е сега на Надица.
Каква сакаш биди, фатална, патална...ама прво треба фатална да бидаааам