Фаталната Надица Богеска

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
Од сигурни извори...Дознав пред некоја минута дека се спрема колаборација и спектакуларна соработка помеѓу ФАТАЛНАТА и Роџер Брадрс !!! :drk::drk::drk::drk:

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
хахахаххахахахахха оваа изглеа девојка на ДРАГАНЧЕ ОД ЛЕСКОВЕЦ ,какви мутавици постојат ејјј ФАТАЛНА ДЕВОЈКА,од ова срањево сеа не можам да спијам вечерва БЉАК:pov:
П.С колку само е грда хахахаха абе наде наде:tapp:
ај малце за пред спење ДРАГАНЧЕ .!. :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
Не мислев дека ќе го сменам некогаш Eric Carr од аватар, за нешто подобро од него. Девојкава ми е како икона, сфарно. А ја видам одма на крстење ме терат нешчо.
Хахахахахахаххахахахааххаххаххх ! Ти си ептен исфениран...Имаш официјално АВАТАР НА ГОДИНАТА !:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
11 јануари 2009
Мислења
722
Поени од реакции
90
"Јас сум многу незгодна, јас сум недопирлива, зарем не се плашиш ти од мене"

За плашење е

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Оваа стварно фатална е, само што ме уби мене :pos:

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Ајде јас сум за, ваква прилика не се пропуштет. Инаку, многу струја ми трошит мониторот за екстра слики како на наде, зато ја изоставив. Се надевам не се лутите.:)

Хмм, заборајв :drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk: да бичит.

Д

ДаркхарТ

Гостин
Nadica Bogevska accepted your friend request. 3 hours ago :јејеје: :јејеје: :јејеје: :јејеје: :јејеје:

и последен едит!
Personal Information

Interests:
peenje, tancuvanje, komponiranje...
Favorite Music:
pop i hip-hop

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Devojkava e so mali fizicki i psihicki nedostatoci i ostetena dijafragma...

sala na strana , pozdrav do nadica so nadez deka naskoro ke ja gledame na Mak Planet... :)

Член од
24 август 2009
Мислења
535
Поени од реакции
72
Bas e Fatalna ostanav bez zborovii.... :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.982
Поени од реакции
12.611
Добро бре до кога вакви морничави испади на музичкава сцена, баш ке си легнував, а сега, да ти ебем и спиење и све....како не се нашол некој да ја посоветува да не се занимава со музика мајкуму стара....:music4:

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Абе стварно оти не и каже некој дома дека е фатал ерор и да не се брука таму по тоа глисерите нека си седе дома ...душичка бе леле колку е јебозовна.....да напрхнеш.:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom