Фаталната Надица Богеска

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Од сигурни извори...Дознав пред некоја минута дека се спрема колаборација и спектакуларна соработка помеѓу ФАТАЛНАТА и Роџер Брадрс !!! :drk::drk::drk::drk:

хахахаххахахахахха оваа изглеа девојка на ДРАГАНЧЕ ОД ЛЕСКОВЕЦ ,какви мутавици постојат ејјј ФАТАЛНА ДЕВОЈКА,од ова срањево сеа не можам да спијам вечерва БЉАК:pov:
П.С колку само е грда хахахаха абе наде наде:tapp:
ај малце за пред спење ДРАГАНЧЕ .!. :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Не мислев дека ќе го сменам некогаш Eric Carr од аватар, за нешто подобро од него. Девојкава ми е како икона, сфарно. А ја видам одма на крстење ме терат нешчо.

Хахахахахахаххахахахааххаххаххх ! Ти си ептен исфениран...Имаш официјално АВАТАР НА ГОДИНАТА !:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

"Јас сум многу незгодна, јас сум недопирлива, зарем не се плашиш ти од мене"

За плашење е

Оваа стварно фатална е, само што ме уби мене :pos:

Ајде јас сум за, ваква прилика не се пропуштет. Инаку, многу струја ми трошит мониторот за екстра слики како на наде, зато ја изоставив. Се надевам не се лутите.:)

Хмм, заборајв :drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk: да бичит.

Nadica Bogevska accepted your friend request. 3 hours ago :јејеје: :јејеје: :јејеје: :јејеје: :јејеје:

и последен едит!
Personal Information

Interests:
peenje, tancuvanje, komponiranje...
Favorite Music:
pop i hip-hop

Devojkava e so mali fizicki i psihicki nedostatoci i ostetena dijafragma...

sala na strana , pozdrav do nadica so nadez deka naskoro ke ja gledame na Mak Planet... :)

Bas e Fatalna ostanav bez zborovii.... :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Добро бре до кога вакви морничави испади на музичкава сцена, баш ке си легнував, а сега, да ти ебем и спиење и све....како не се нашол некој да ја посоветува да не се занимава со музика мајкуму стара....:music4:

Абе стварно оти не и каже некој дома дека е фатал ерор и да не се брука таму по тоа глисерите нека си седе дома ...душичка бе леле колку е јебозовна.....да напрхнеш.:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom