Фаталната Надица Богеска

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
лелее и оваа од Охрид била :O, да ги преброиме сите крвави ликови со кои Охрид ни ги облагороди екраните низ годиниве. Наде, Драганче Лескоец, Чичко Жанко,, Џемо Биљбиљ, Паско, Маленко...доста се снимате, аман, ако манастирите и градот ви е за на камера не значи дека и вие сте автоматски!!! :icon_lol:

едит и фантом ох го додавам, званично од вчера :)

Мојот летен хит.:vozbud:
Барам да се додаде на сите листи на најдобри песни за 2009! Иако е постара песна, сега вака како тазе експонирана, заслужува номинација.:smir:

Озбилно, шо е со луѓево?

абе оти вакви работи таман седнаф кафе да си пијам на раат како човек и сеа и кафе ми се одмили и се...побогу она била фатална и недопирлива :nesvest: :tapp::wtf:

абе оти вакви работи таман седнаф кафе да си пијам на раат како човек и сеа и кафе ми се одмили и се...побогу она била фатална и недопирлива :nesvest: :tapp::wtf:
со примеси на немогуче мома...

Аиии на спотот го има тоа езерото за кое ми зборуваа каде било бесплатно и легално да се врши голема и мала нужда.

и после ја флашираме и ви ја продаваме како вода собрана капка по капка

иначе момето е пореметено, мајка и на некој јак глауч му имат даено п... :tapp::tapp::tapp:

лелее и оваа од Охрид била :O, да ги преброиме сите крвави ликови со кои Охрид ни ги облагороди екраните низ годиниве. Наде, Драганче Лескоец, Чичко Жанко,, Џемо Биљбиљ, Паско, Маленко...доста се снимате, аман, ако манастирите и градот ви е за на камера не значи дека и вие сте автоматски!!! :icon_lol:

едит и фантом ох го додавам, званично од вчера :)
Дечко Џемо Биљбиљ и Жанко се лудница... а другиве се е Морис Продакшн од Чичко Јован:pos2: и најјако е сите ги прашува како дознале за нивниот талент :vozbud:

Some people are still alive because it's illegal to kill them.

Наде љубави ако си толку фатална летоска у Охрид ќе те смувам па ако сака Земјава нека се сврти три пати. Само прифати ме на Фејсбук, нема да ми биде досадно деновиве дома ДЕФИНИТИВНО.
Фатална девојка...ајде бегај:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
П.С. После во македонија немало убава музика. Која беше таа будала тоа што го рече:pos2::pos2:

едит: Ако има некоја добродушна личност од Охрид ако сака да ми лобира кај неа:) Не е морално мислам, акон сте добри во душа да ми помогнете:vozbud::nesum:

Џену јебига и креваме рејтинг многу на јутјуб сме го гледале клипот... ае доста е :pos2:

Извадок од нејзиниот фан клуб на ФБ:

n48x05.png
n48x05.png

Дијаманте, реагирај :vozbud:

Џену јебига и креваме рејтинг многу на јутјуб сме го гледале клипот... ае доста е :pos2:
Па како инаку!!! Тука сме за да и помогнеме на ѕвездата да засвети онолку колку што носи потенцијал во себе!
Само напред! Сите гледајте ја!!!:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom