Very Nice Girl
Нојс
- Член од
- 25 август 2009
- Мислења
- 1.231
- Поени од реакции
- 160
Па што не влезе? Ем некој муабет ќе свртеше со гејчовците таму? :icon_mrgr
Знаеш дека требаше, баш сакам геј другарче
Па што не влезе? Ем некој муабет ќе свртеше со гејчовците таму? :icon_mrgr
Џаба е! Не им требало кожен на нив, сакале пластика... глупи се.Па ќе знаеш каде има добри лезбејки за мањачење и
Друже, нема геј-бар во реалноста. Можеби на запад, но и таму идат страјт, геј и би жени.А не ми е јасно зошто мора де е геј бар? Сами се деградирате после Бранко те Грујо бил крив... излегувајте си како нормалните луѓе.
Хахаха, wanna be friends?Знаеш дека требаше, баш сакам геј другарче
Абе, друже, ке си најдеш две бисексуалки и завршена работа :helou:Џаба е! Не им требало кожен на нив, сакале пластика... глупи се.
И каков треба да биде еден бар кој ќе биде прифатлив за LGBT, HTML, FFM, WWW и другите заедници?Друже, нема геј-бар во реалноста. Можеби на запад, но и таму идат страјт, геј и би жени.
Се работи за бар, кој е прифатлив на луѓе од LGBT заедницата.
Значи идат и стрејт луѓе таму, освен гејови, лезбејки и бисекс луѓе.
Тука лежи зајакот !Абе, друже, ке си најдеш две бисексуалки и завршена работа :helou:
Double the pleasure
Епа набргу ќе имаш можност. Само левите низ западот се оние кои ја спречуваат работата во таа насока. Но како и со се, не можеш да ја држиш вистината долго време настрана.До крај!
Па претпоставувам дека така размислуваат, никој не сака да биде геј, но ако има ненасилен, медицински, ефикасен метод за тоа, секако дека сакам да пробам.
Демек има некој педери што почитува?Во ред, извини ако тоа не беше лично мислење, но ако не е лично, какво е? Општо не е сигурно.
Средствата кои се потребни за толкава трансформација се поголеми од бенефициите.Зошто црнци? Имаш креативност и кај нив, а и тие помагаат во општеството. Од ромската популација ретко кој излегува како продуктивен член за општеството но и тоа може да се реши соодветно, со друг вид на решение, некое малку поцивилизирано.
Работење по кампови и сл. за бездомниците можеби ќе биде донекаде позитивно бидејчи ќе имаат работа а и јадење, претпоставувам и свој кревет каде ќе спијат, така што, веројатно би биле во подобра состојба од претходната.
Абе човек, како обичен бар е, нема огромни неонски букви на него - Gay Прибежиште. Се слуша нормална музика, услугата е иста како и кај сите барови. Може не си забележал, но веќе постојат такви барови и стопосто си бил во нив само не си знаел дека се токму такви.И каков треба да биде еден бар кој ќе биде прифатлив за LGBT, HTML, FFM, WWW и другите заедници?
I bet ya!Тука лежи зајакот !
Се надевам не е нешто како лоботомија, у тој случај no way Hose!Епа набргу ќе имаш можност. Само левите низ западот се оние кои ја спречуваат работата во таа насока. Но како и со се, не можеш да ја држиш вистината долго време настрана.
Реков за она со регистрацијата друже, и она со камповите и сл. Не ме читаш или си го изгубил редоследот некаде.Демек има некој педери што почитува?
И родители ги исфрлаат, камо ли некој од страна.
Не било општо прифатено.
Ако не е општо, зошто сте на денешно дереџе?
Зошто не им дозволуваат. Како Барак стигна до кај што е? Зошто му дозволија. Човекот да не е глуп случајно? Повеќе IQ има од нашиов председател, кој е белец.Средствата кои се потребни за толкава трансформација се поголеми од бенефициите.
Погледни го САД колку проблеми со интеграцијата на црнците има, обидот од толку години да ги направи луѓе, некако не функционира.
Црнец од племе да го земеш и од него да правиш цивилизиран човек, можеби не, и би бил во право, но јас зборам за оние со желба да станат некој и нешто еден ден.И како спомнав, кога постои криза, кога нема пари за либерални спрдачини, излегува на виделина затскриената вистина.
А тоа е дека од црнец и циган не можеш да направиш функционален член на општетсвото.
За бездомниците - се согласувам, за ромите, до некаде.Јас сум длабоко за, ангажман на овие делови од општеството за работа.
Било каква работа, позитивно ќе им делува.
Не одам по барови, геј е тоа за мене.Абе човек, како обичен бар е, нема огромни неонски букви на него - Gay Прибежиште. Се слуша нормална музика, услугата е иста како и кај сите барови. Може не си забележал, но веќе постојат такви барови и стопосто си бил во нив само не си знаел дека се токму такви.
Хетеросексуалците се главен преносител на вирусот, или можеби си неинформиран?Kole, neka bidat kreativni, ama na bezbedno, zad zica, sirat devijacii i bolesti! Bar dur ne se najde lek za homislavijata!
Добро, лично мислење, сепак такви веќе постојат, сакале, или нејќеле, геј било или не билоНе одам по барови, геј е тоа за мене.
Според горенапишаното нема потреба од такви барови.
Не дигајте галама безвезе...
Скраја да е лоботомија, иако може да биде задолжително (ако е некое социјалистичко општество-за доброто на колективот).Се надевам не е нешто како лоботомија, у тој случај no way Hose!
Ако си глеал Идиокраси, ќе разбереш зошто.Зошто не им дозволуваат. Како Барак стигна до кај што е? Зошто му дозволија. Човекот да не е глуп случајно? Повеќе IQ има од нашиов председател, кој е белец.
Црнец од племе да го земеш и од него да правиш цивилизиран човек, можеби не, и би бил во право, но јас зборам за оние со желба да станат некој и нешто еден ден.
Факт е дека се греота, ама тоа е тоа.За бездомниците - се согласувам, за ромите, до некаде.
Мислам дека пеерот за разлика од другите, може да биде саглам човек.Kole, neka bidat kreativni, ama na bezbedno, zad zica, sirat devijacii i bolesti! Bar dur ne se najde lek za homislavijata!
Неќу да ми го чепкаат мозокот :nenene:Скраја да е лоботомија, иако може да биде задолжително (ако е некое социјалистичко општество-за доброто на колективот).
Но за Ваше добро.
Абе, дали дека сум геј, па анти-расист сум по default? Аман и тие се луѓе, само им треба шанса.Ако си глеал Идиокраси, ќе разбереш зошто.
Баш е претседателот таман одбран.
Американците сакаат шоумен, таква им е перцепцијата за реалноста.
Со него во бар - не!Neptun, aj homislavuvaj so Koco, ok!
gleas otkako Kirijas go snema, bidna vaseto!
Кој ќе го запали, ти?НИКАКО, ИМА ДА ГОРИ