Не само за “мужи“...(ако може така да ги наречам)под геј бар се не се само педери туку и лезбејки?
A, не е ова еден од главните фактори за отварање? :pos2:па следечи дан да го јаде немиен...
Геј бар нема шанса да се отвори тука,освен некој ако не е доволно ретардиран и глуп да го стори тоа,па следечи дан да го јаде немиен...
а лезбејките каде искачаат? Или па тие ги третирате како "нормали" за разлика од педерите па секаде може да искачаатНе само за “мужи“...(ако може така да ги наречам)
Геј бар нема шанса да се отвори тука,освен некој ако не е доволно ретардиран и глуп да го стори тоа,па следечи дан да го јаде немиен...
На тепањето мислев пошо кај нас во Скопјево никој не кажува јавно дека е педеракис лимонада,освен тој што е доволно луд,Зоранчо ака Франкештајн од Крема (маму му ебам педер,а ке ја соблака Хелена Роза)A, не е ова еден од главните фактори за отварање? :pos2:
Јас иначе сум неутрален. Стварно не ме занима.
па да така е ама претпоставувам дека се делат поради пре големиот број на хулигани, силеџии и убијци па вероватно од страв подалеку. Јас на пример ако видам дека има некој/а хомо би се тргнал културно на страна но никако не би направил како доле наведениот бидејки не чувствувам никаков гнев и омраза према нив. Едноставно ке се тргнам а некој хулиган-силеџија кој што би го истепал или убил би испаднал 10000000000000 пати поголем скот од хомото плус ке лежи 20 години во затвор (во друга држава и смрт)Со оглед на то дека барет еднаквост, слобода на изразување, движење и шо ти знам јас, не глеам зошто би се делеле од стрејтерите и би отварале место кај шо ќе одет само тие, а сите останати се отворени за секого.
Devil значи ѓавол а јас па си го викам devil-debilКаков геј бар бре ќе го запалам
e ova da go slusne nekoj od evropa ke se krsti so leva noga, ke reci sto stoka zivee vo taa makedonija. Nikad nema da ne primat. Ti covece ili si psihoticen ili si siluvan od peder stom imas tolku gnev kon niv. Mene iskreno takvite ne mi napravile nisto loso i nema zosto da gi mrazam, a tia sto mi napravile gi mrazam. Ova ne se odensuva samo na tebe tuku i na ostanatite koi mislat kakot tebe t.s. tepaat i palat bez nikakva pricina.Каков геј бар бре ќе го запалам
Да, ама вака поголема провокација е, а и посигурни се силеџиите дека дотичната особа е геј, за разлика од обичен кафич. А мојт и самиот бар да настрадат... Така да, нек не си игрет играчки.па да така е ама претпоставувам дека се делат поради пре големиот број на хулигани, силеџии и убијци па вероватно од страв подалеку. Јас на пример ако видам дека има некој/а хомо би се тргнал културно на страна но никако не би направил како доле наведениот бидејки не чувствувам никаков гнев и омраза према нив. Едноставно ке се тргнам а некој хулиган-силеџија кој што би го истепал или убил би испаднал 10000000000000 пати поголем скот од хомото плус ке лежи 20 години во затвор (во друга држава и смрт)