- Член од
- 9 април 2009
- Мислења
- 3.183
- Поени од реакции
- 3.830
А бе те читам и еве одговори ми реално на прашањево:
Сега не е тешко на нашиов фудбал?
Одамна е тешко пријателеееее... не ми кажувај дека е борба за власт, знам. Ја знам приказната за Курто и Мурто. Ама немој на секој е*ан текст да му трчаш во одбрана на Хари.
И на крајот, колку сме реални и објективни и колку имаме мозок ценат другите, а не ние сами. Не можеш да кажеш: ова е вака и што ве ебам сите други кои мислите поинаку немате грам мозок и не сте објективни а јас сум цар и се знам...
Многу арогантно звучиш... спушти ја топката малку. Остави ги луѓето да си кажат Хари педер, па макар и не биле во право.
прво! во милион мои постови пишувам дека хари треба да се смени АМА... да дојдат луѓе кои правилно ќе го водат нашиот фудбал, а не овие кои сега притискаат за да дојдат на власт!!! зато шо се лешпери и криминалци!!!
преку ку**в ми дојде од постови во кои се критикува работата на мак-фудбалот и барем 90% од нив се без везе и без ниту еден грам вистина!!!
мак-фудбалот не може глава да дигне од монтирани афери и платени статии и тв емисии во кои се критикува работата на хари...
во овие 3-4 постови јас пишувам за афери и сл. и ниту ти, па ни АСАВ ни никој не ми напиша нешо да ме демантира, туку само пишува оти сум се бламирал!!! па вие појче се бламирате со то шо тресите глупости!!! 99,99% од сите овие постови се произлезени од написите на Македонски Спорт (отворен противник на хари) или од А1 тв, која јавно застана против хари...
ЕВЕ ОВДЕ ПИШИ МИ ТИ КОЈА АФЕРА произлезена од овие медиуми се докажала како вистина??? АЈДЕ???
аферата со дресовите??? е па мвр јавно призна дека ффм нема никаква врска со тоа, аферата со победа?? камо одлука од жалбата??? ако се е толку чисто досега и лозана ќе произлезеше со одлука, а таа веќе касни повеќе од 1 месец шо значи дека и не е се така како прикажува спорт (дел од цитат....кога не победа ќе и биде потврдена казната). нека се потврди, па ќе видиме шо ќе биди. а шо ако победа излезе невина??? кој че го папа! ако излези виновна ја че ти кажам...АЦУЛЕ И ТО УБО... оти го лажеше цел прилеп...
слушам насекаде како победа го усрамила мак-фудбалот. само победа ли е??? а каде е вардар, слога, милано...е то е то шо мене ме фаќа лутина... за се шо сакаш јас можам со тебе да правам муабет нема проблем!!! јас сум во фудбалот долго време и многу убаво знам како стојат некои работи!!!
едно треба да ни биде јасно на сите!!! фудбалот не е наш национален спорт!!! то е факт!!! ние немаме играчи од светска класа како некои други земји. го имаме само пандев, кој според мене игра само за интер соп полна сила... останатите се (пот)просечни...
наши спортови се кошарката и ракометот, а кога таму губиме од мнооооооогу послаби земји никој (ни македонски спорт, ни а1 и сл.) не пишува толку и никој не го плука димески (мкф) или михајлоски (рфм), туку се најдуваат некои безвезни оправдувања (надморска висина:pos2: и такви ср**а). кажи ми зошто е то така!!!
поздрав за сега!!!
:pos2:
Како да не плукам бе море,гледаш ти каква е ситуацијата кај нас или јок ???
Изгледа не гледаш,па Хари ја почна целата таа работа со закопувањето на мак-фудбалот во гомна,уште на првиот мандат.Афери со карти,афери со стадиони,со столчиња и што ти уште не,ти мене ке ми кажуваш немам појма.
Читај што ти пишуваат сите,НЕМА значи НЕМА ПОДОЛУ ОД ОВА ШТО ГО НАПРАВИ ХАРИ !!!
КОЈ И ДА ДОЈДЕ НА НЕГОВО МЕСТО НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ ПОЛОШО...
ситуацијата е таква каква шо сака фудбалската опозиција, оти тие ја прават таква!!! кажи ми која афера (ако грешката со картите ја рачунаш за афера) се докажала или сето останувало само на чкрабаници!!!