S
StormRage
Гостин
Разликата е поп и шеширџија :pos2:razlikata e evidentna visi mental
Разликата е поп и шеширџија :pos2:razlikata e evidentna visi mental
За САФ неможеш да дискутираш зошто неможеш да ги хејташ, а хејтери си.Не дискутирам за саф.АЛи за овој клошаров тони фен,неам зборови.Нека си собере парталите,а не да ми отвара продавници тука.Свашта!
Вака сеа,реков не дискутирам за саф,зошо ги поштувам,така да тоа не е хејтер.После друга работа.Има правено комерцијална музика?Дишеш?Да надополнам,сеуште прави.Кој животен процес ми го нарушува?Осетливост,односно ме фрустрира тоа негово дали си спремен за уше еден скандал.Заработува сам?Добро браво,начукал кузнае колку години па уше сам да не заработува.Јас ќе го празнам дома фрижидерот,не се сеќирај.Мојот успех нема да може да се мери со неговиот,зошто неговиот е НУЛА.Ај сеа буни се до задутре.:back:За САФ неможеш да дискутираш зошто неможеш да ги хејташ, а хејтери си.
Незнам фактички што ти смета Тони, има правено комерцијална музика и ке прави, кој животен процес он ти го нарушува тебе за тебе да ти смета неговата музика? И што има врска ако има отворено продавница, додека ти уште го празниш фрижидерот на грбот на мама и тато, е бате он сам си заработува. И да, покрај продавницата има и теретана. (незнам точно дали баш негова) Поздрав, и успехот твој нека ти биде мерило со неговиот.
А тебе што ти смета ако прави комерцијала, ајде кажи ми? Ако не ти се свиѓа музиката, НЕ ГО СЛУШАЈ. Него мора да има нешто по што си посегнал по темава а тоа дека не ти се свиѓа неговата музика сиугрно не е причината. Мене темите што не ме интересираат, или пак на пример тема за некој рок бенд не ме интересира и нема што да хејтам зошто јас уоште не ја отварам темата, ти текнуе? И тоа дека не постигнал ништо и дека успехот му е нила, не коментирам само ти се чудам.Вака сеа,реков не дискутирам за саф,зошо ги поштувам,така да тоа не е хејтер.После друга работа.Има правено комерцијална музика?Дишеш?Да надополнам,сеуште прави.Кој животен процес ми го нарушува?Осетливост,односно ме фрустрира тоа негово дали си спремен за уше еден скандал.Заработува сам?Добро браво,начукал кузнае колку години па уше сам да не заработува.Јас ќе го празнам дома фрижидерот,не се сеќирај.Мојот успех нема да може да се мери со неговиот,зошто неговиот е НУЛА.Ај сеа буни се до задутре.:back:
да ама типот се преценува мисли дека е Др.ДреСекој има право да се обиде во музиката, исто како што секој има право да го слуша или да не го слуша, така што нема да давам никакви коментари, со среќа нека му е. :smir:
А бе он може и Тупак ако сака да мисли дека е, ама старите викаат гомна срати и цвече брати није исто... :wink: И јас можам да мислам дека сум Џесика Алба, секој со своите филмови...да ама типот се преценува мисли дека е Др.Дре
Добар спот.во негов стил!!!!!
е вака се затвораат хејтерски муцкиво негов стил!!!!!
рака насрце...доообар спотво негов стил!!!!!
во негов стил!!!!!