Сакам здравје за мене и најблиските и среќа и љубов и храна за црнците и за целиот свет и пошироко, индекс полн десетки и лесна година, чоколади од дедо мраз за мене и црнците, мир во светот и разбирање и будистичко свештенство меѓу народите.
BULLSHIT!
Сакам дедо мраз да постои за да ми донесе 1934 Ford Tudor, Tommy Gun, M1911, and lots and lots of whiskey.
а и среќа и здравје за сите за секој убаво(а и да прочитам повеќе човечни Т.Е алтруистички осообини бидејќи премисата човекот е ЗОЛ-не важи кај мене,или,иако за мене ова не е нова година,хмм е само еден круг на планетата земја околу Звездата наречена Сонце...пазете башка и нема совпаѓање и на траекториите-т.еимја минимално отстапувањеова логички негира и роденден,ова и хороскопот го прави и наталните карти шпанска серија.
-здравје за мене и сите останати
-радост и среќа за мене и сите околу мене
-повеќе добитни ливчиња од кладилница
-подобри времиња за Македонија и светот
-многу добри пи*иња
-двата плана што ги имам да се отстварат
----------- работа да се движи во нагорна линија како и досега :Д
Најбитни се првите две другите сами по себе ќе дојдат:back:
Пааа...
Пред се сакам пакетче и честитка со Дедо Мраз.
Да ја исчистам прва со некој 8 ипол накај 9 просек.Скромно нели.
После, да не умре баба сакам.
Сакам да бидам здрава, бар колку што ми дозволуваат можностите.
Сакам да бидам весела и ај да не речам среќна, исто колку што ми дозволуваат можностите.
И да имам убави моменти.Ете тоа.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.