LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
Не не не, не лажеме ниеСо лажење бе :smir: им менувате понуди на девојќиве
Чекај... ти нели беше јака џенцка ?
Не не не, не лажеме ниеСо лажење бе :smir: им менувате понуди на девојќиве
Не, не јас не сум во конкуренција! Јас не ја играм оваа игра :smir: само заприметувам дека девојќиве слабо се снаоѓаат со предлозите, не се распоредувате добро, силите на терен не ви се добро распоредни. Плус брзо менуватеНе не не, не лажеме ние
Чекај... ти нели беше јака џенцка ?
Брзо менуваат...ЈАС не! Цело време мислам на тебе ама се срамам да напишам дека тебе сакам да те легнам. Јас не сум како останатите, јас сум посебен...Не, не јас не сум во конкуренција! Јас не ја играм оваа игра :smir: само заприметувам дека девојќиве слабо се снаоѓаат со предлозите, не се распоредувате добро, силите на терен не ви се добро распоредни. Плус брзо менувате
п.с. јас сум сеуште јака џенцка, ама и другиве не се за потценување :smir:
Зошто бе да не си во конкуренција ?Не, не јас не сум во конкуренција! Јас не ја играм оваа игра :smir: само заприметувам дека девојќиве слабо се снаоѓаат со предлозите, не се распоредувате добро, силите на терен не ви се добро распоредни. Плус брзо менувате
п.с. јас сум сеуште јака џенцка, ама и другиве не се за потценување :smir:
Зш бе шовинистички? Не сакам да ме гњават и не гњавам. Едноставно е!Зошто бе да не си во конкуренција ?
Абе... не ти верувам... премногу шовинистичи размислуваш за да бидеш женско...
:what tha fuck did I just wrote:
Е да Брн, слабо слики но вака од собиранката што ги имам видено може да се каже дека Сексилишс, Љандра, Крејзи, Маги би ги само Лет да го даде троседот за четворица а од сликите така Драма Квин и Рок Кејт... ноооојс
Не мешај го муабетот...Зш бе шовинистички? Не сакам да ме гњават и не гњавам. Едноставно е!
Абе препрочитај неколку страни назад делувате некоординирано, ко муви без глави сте. Напрајте си список или стајте анкета за гласање поинтересно ќе биде :tv: ем ќе знаете до кај сте, вака пукате у празно
уууууууф ама се раскока `ко мало дете, ама сексот не е за мали децаЈас би сакал да ја опнам HITCH патриотката :cheeky1:
де бе, тој што ми лежи на срце кој другНе мешај го муабетот...
Кажи кој би сакала да легнеш !!!
Абе... кој ти лежи во кревет... така викаат постарите.де бе, тој што ми лежи на срце кој друг
Момци Македонци јас се повлекувам дур не сме забегале :smir: пријатна играАбе... кој ти лежи во кревет... така викаат постарите.
Некој тебе да те опне би ти било убо?Јас би сакал да ја опнам HITCH патриотката :cheeky1:
уууууууф ама се раскока `ко мало дете, ама сексот не е за мали деца
Кажав дека јас не сум во игра!
Некоја не некој , би ми било убаво..Некој тебе да те опне би ти било убо?
Пази што правиш муабет, денеска со разните секс играчки и тоа е изводливо, или ти сакаш онака старомодно, со ластегаркаНекоја не некој , би ми било убаво..
hahaha nesto kako zensko se ponasa! hahahahaaaaaaaaaaaaa