Кого би сакале да легнете од форумов? vol.2 ( Забрането за членови под 18 години!)

Статус
Затворена за нови мислења.
T

the Carpenter

Гостин
Да се организира „секс собиранка“ ќе бие нужно во блиска иднина:)
Којзнае што ќе биде, или може ќе има масовно „онанирање“ за во Гинис.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Добро бе кретени низаедни, бива ли ова?

Ако у моето секојдневие сум максимално озбилна и се однесувам како возрасна, мора ли и тука да се устручавам!?

Форумот го гледам како место за разонода, а не како вас како место за докажување! Има каде да се покажете и докажете...или таму не можете па морате на форум, а? Изгледа ќе да е тоа!
Добро бе Искра, нели глеаш дека темава е во ЧДА?
Шо значи дека е за заебанции и за ремет.
Ако не моеш да поднесеш нешо на своја сметка, ондак не се пикај у вакви теми и пишувај на сериозни.
Аман, последниве страни читаме само као се расправаш со луѓе шо никоаш нема да ги сретнеш и шо според твоите постови заклучиле дека сакаат да те онадат.
На некои тоа би им ласкало, ако не си една од нив, игнорирај тема.
:icon_roll

Он топик:
И ја би Леандра :icon_bigg

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
iskra.jpg

Aко сакаш како предлог да го направам ова а?

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Добро бе Искра, нели глеаш дека темава е во ЧДА?
Шо значи дека е за заебанции и за ремет.
Ако не моеш да поднесеш нешо на своја сметка, ондак не се пикај у вакви теми и пишувај на сериозни.
Аман, последниве страни читаме само као се расправаш со луѓе шо никоаш нема да ги сретнеш и шо според твоите постови заклучиле дека сакаат да те онадат.
На некои тоа би им ласкало, ако не си една од нив, игнорирај тема.
:icon_roll

Он топик:
И ја би Леандра :icon_bigg
Абе остај ти тоа што е во ЧДА темава, НЕКОЈ од нив ме прогонува и по други теми!

А ти Вое да си знаеш дека сум ти скар!

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Прегледај го приврзокот 33037

Aко сакаш како предлог да го направам ова а?
She doesnt understand a joke ...
Он топик: претходно ми го избришаа постот така да морам друга да барам ...Леандра би ја :sekss: само неможам да дојдам на ред :( мора врски да фаќам за преко ред да додјем у првите :)

Член од
18 март 2010
Мислења
375
Поени од реакции
11
daj nekoj neka predlozi nekoja dobra niedna neznam? inace ovaa evil bety bi ja vrzal vo krevet i 7 crnci da ja rabotat hahahahahaha

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
Ako kako ide ova ? Se zakazuva , se zema brojce , se ceka na red ? Ili home-delivery e ovoj sistem ?

Oti imam poveke poracki :D

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Ako kako ide ova ? Se zakazuva , se zema brojce , se ceka na red ? Ili home-delivery e ovoj sistem ?

Oti imam poveke poracki :D
а бе појќе како кружен тек... му даваш на првиот па после чекаш да ти дојде редот тебе... ќе се навикнеш едноставнно е

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom