Кого би сакале да легнете од форумов? vol.2 ( Забрането за членови под 18 години!)

Статус
Затворена за нови мислења.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
ok i neka ne me zadevaat "fraerite" od forumot :back:eek:ti posle polnok terorist sum hahaha.
Остај ги ти фраерите, ако си веќе солунски атентатор треба да се бориш за поголеми цели. Тркни до Солун разнеси им некој брод на Гејците.

Башка со тоа ќе добиеш и плус поени кај женската популација на форумов :wink:

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Остај ги ти фраерите, ако си веќе солунски атентатор треба да се бориш за поголеми цели. Тркни до Солун разнеси им некој брод на Гејците.

Башка со тоа ќе добиеш и плус поени кај женската популација на форумов :wink:
hahaha vidi go ti bego be.toa so go rece moze da go naprave covek pod eksaza
jas ja sakam mnogu makedonija i da ne zboruvam sega deka ako dojde do nesto ne daj boze ce odam da ja branam zemjata ili slicno vremeto ce kaze i ce vidime kako e,vazno sum golem patriot pred se
pozdrav do site na forumot p.s sega brat e pojako penkaloto od kolku bombite,svedok si vo 2001 ja dobivme vojnata ama izgubija politicarite glupi t.e sme izgubile a so toa izgubivme mnogu,mnogu mi e zal za struga Albanci vladeat ama ce bide
gemidziite bile moja vozras a tolku hrabri sekoja cest za niv

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Да се замаравте со некои предмети кај форумџиките, колку што се замаравте со плочките на Солунск Атента, ке спанџавте некоја.

Море ај продолжете. И јас не спанџав.

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Да се замаравте со некои предмети кај форумџиките, колку што се замаравте со плочките на Солунск Атента, ке спанџавте некоја.

Море ај продолжете. И јас не спанџав.
:icon_surp Што бе а ја не се бројам !?!?!?!?!?!??!?! ц ц ц ц:sakas_ust:ne_zboram

:smeshko:

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Неееема тајни тука! Сите карти на маса :)

Песнава му ја посветувам на атентаторот <3

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Солунски, јас имам Tomos APN 4 и ми лежи во гаража.
Имам едно другарче и слабо му оди со жените... ако му го дадам какви шанси има до Декември да му одам на свадба ?

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Имам едно другарче и слабо му оди со жените... ако му го дадам какви шанси има до Декември да му одам на свадба ?
Не влегвај со таков другар (на кој слабо му оди со жени) сам во гаража!!

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Не влегвај со таков другар (на кој слабо му оди со жени) сам во гаража!!
Јас такви не пуштам во гаража, односно јас никој не пуштам в гаража...
Згодни женски може да влезат во мојата гаража но само да наполни ракија од бурето.

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
so mislis jas koga pocnav da vozam so vozev yamaha R1 1300,i jas vozev APN i toa so rezonant brcese kako avion se znae kakov zvuk moze da izvade,blagodarenie na brat mi vozam div motor.na drugar ti mu treba nekoe drustvo razebano da go pobutne i ima golemi sansi da mu odis na svadba i porano od dekemvri

Член од
21 декември 2008
Мислења
550
Поени од реакции
22
so mislis jas koga pocnav da vozam so vozev yamaha R1 1300,i jas vozev APN i toa so rezonant brcese kako avion se znae kakov zvuk moze da izvade,blagodarenie na brat mi vozam div motor.na drugar ti mu treba nekoe drustvo razebano da go pobutne i ima golemi sansi da mu odis na svadba i porano od dekemvri
Милане ти ли си? :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom