Р
~~РубинРед~~
Гостин
Срам ми е да кажам,а и го почитувам.Ама да знае само што му мислам,уф :wub:
Eххх солунски беее ке почнат и за афтограм да те бркаат.
Eххх солунски беее ке почнат и за афтограм да те бркаат.
naviknat sum
eve ja pesnata
sakas da gldas podignati faci,tvojot gas kace na CBR,a tvjot tip cel naostren tetovazi mu davas masazi za toa te gali.za nekoj ce bidam mafioza prava muskuli motor kelava glava pa neka zborat koga ce te ebam site ke mi ljubomorat-iszvadok od pesnata
bravo be acid me zapali zvukot mora da odam da se ispraznam
hahaha dobro ponekogas treba i adrenalin a adrenalin pod 1000 kubina slaba rabotaИсто ти е. Овој ако е сељак со 500 кубика, овој е сељак ипол со 1000 кубика
Аман бе, не се фалете, на форум секој може да се фали, ја гарантирам дека повеќето подлажнуваат на форум зашто се анонимниbravo be acid me zapali zvukot mora da odam da se ispraznam
samo malku e 500 kubika
R1 I LOVE
taka e ama me digna so pesnataАман бе, не се фалете, на форум секој може да се фали, ја гарантирам дека повеќето подлажнуваат на форум зашто се анонимни
hahahahaaвикаш овој е солунски ? админот на групата?
http://www.facebook.com/darko.zajko
Aбе сите го бркат каде можат другите со негоСолунски,дај брате остај нешто....ептен си себичен ц ц ц ц ц
Не го сфативте дечкотоСолунски веќе доби армија обожавателки.Пораките ми се блокирани од жени кој го бараат твојот број,твојот профил на фејсбук или една твоја плочка.Те молам,биди добар како што си плочкест и јавно обелодени контакт информации,да не страда администрацијата на кајгана.