Кого би сакале да легнете од форумов? vol.2 ( Забрането за членови под 18 години!)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Или едноставно има самопочит. Некогаш е подобро поретко, ама квалитетно :)

MiloBilderce и solunski atentata сигурен сум дека би ебнале се' што има пулс. И по можност да е женско :)

Што ти прави акутен неебитис...
abe acid dobro rakovodis so kajgana ama jas dobro rakovodam so zenite.vo nesto sto sum mesija i so me biva me biva.za toa deka bi ebel se so ima puls i po moznost zensko ,toa moze bilderot na koj nema muskuli a plocki ima samo vo kupatiloto NAPROTIV ZIMAM SAMO MARKA T.E STO VREDE A TIA STO NE GI BIVA KAKO NEKOJ OD FORUMOT STO SE MOLAT NA NARODNATA "RADUJ SE KURE NA PIANA ZENA" GI ZIMAAT KOPIITE I KURVITE.MISLAM DRUGO E KOGA CE KACE KAZ NA HONDA CBR KAKO STO VIKA DENIS EX VO PESNATA "CE POLUDAM"

Х

Ханзо

Гостин
abe acid dobro rakovodis so kajgana ama jas dobro rakovodam so zenite.vo nesto sto sum mesija i so me biva me biva.za toa deka bi ebel se so ima puls i po moznost zensko ,toa moze bilderot na koj nema muskuli a plocki ima samo vo kupatiloto NAPROTIV ZIMAM SAMO MARKA T.E STO VREDE A TIA STO NE GI BIVA KAKO NEKOJ OD FORUMOT STO SE MOLAT NA NARODNATA "RADUJ SE KURE NA PIANA ZENA" GI ZIMAAT KOPIITE I KURVITE.MISLAM DRUGO E KOGA CE KACE KAZ NA HONDA CBR KAKO STO VIKA DENIS EX VO PESNATA "CE POLUDAM"

Извинение за непристојноста.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
за се треба ТАЛЕНТ :) за другите работи master card :)

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Ааааааааааааааааааа неможам ахахахахахаххаахахаха. CE POLUDAM sto bi rekol Denis-Ex

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
хахахахахахахахахахааххахахахахахахахахахаххахах че полудам !

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.753
Поени од реакции
5.011
Му љубоморите за ПЛОЧКИТЕ , се кладам

И HONDA CBR KAKO STO VIKA DENIS EX
:motor:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.947
Поени од реакции
12.551
headdesk.jpg

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Konzul-bt мислам дека беше еден... и он спаѓа во оваа категорија. Дечкото секој втор ден отвараше теми за секс. Де во природа, де на таван, де у подрум, де на гробишта... Којзнае колку е загорен, незнам дали уште пишува на форумов....
Пишува за секс пози...

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Ти бе легнал вампирка? :pos: Шала на страна, другарка и колешка ми е, не ја рчкај сеа :)

Иначе на оваа мислев, Drama Queen, кој не би сакал со нејзе? :)
душиче :back:

иначе супер избор:pipi:. и ја гласам за неа :nesum:

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Му љубоморите за ПЛОЧКИТЕ , се кладам

И HONDA CBR KAKO STO VIKA DENIS EX
:motor:
naviknat sum
eve ja pesnata
sakas da gldas podignati faci,tvojot gas kace na CBR,a tvjot tip cel naostren tetovazi mu davas masazi za toa te gali.za nekoj ce bidam mafioza prava muskuli motor kelava glava pa neka zborat koga ce te ebam site ke mi ljubomorat-iszvadok od pesnata

--- надополнето ---

Извинение за непристојноста.
drugar zemi si eden pogolem kamen zavrzisigo na vratot i mavni se od nekoj most vo zavisnos kade zivees.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Солунски веќе доби армија обожавателки.Пораките ми се блокирани од жени кој го бараат твојот број,твојот профил на фејсбук или една твоја плочка.Те молам,биди добар како што си плочкест и јавно обелодени контакт информации,да не страда администрацијата на кајгана.

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Солунски веќе доби армија обожавателки.Пораките ми се блокирани од жени кој го бараат твојот број,твојот профил на фејсбук или една твоја плочка.Те молам,биди добар како што си плочкест и јавно обелодени контакт информации,да не страда администрацијата на кајгана.
ok i neka ne me zadevaat "fraerite" od forumot :back:eek:ti posle polnok terorist sum hahaha.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom