Како Јоце Панов се однесува кон неговите фанови?

• Креатор на темата Креатор на темата Бон.Џи
  • Време на започнување Време на започнување
Типов е секоја сабота во Пингвин паб. Почнува со забавно, преминува на екс-ју и на крај завршува со ептен турбо-фолк.
И не, воопшто не пее како што треба. Ни ритам, ни текст... Ништо!

Јоце е штипјанец, само тоа го знам.
Пиши на јутјуб и слушни го, има неколку песнички...

Се работи за моја позитивна критика на неговиот фејсбук профил. Коментарот мој беше избришан и добив ваква порака.
А твојот коментар "сигурно" бил позитивен, да.

Првпат слушам за овој . . . , али то е има секакви по светот . . . :tapp:

Иам слушнато една песма од типов ... едно лето ли се викаше, така нешо. Типов е СРАААЊЕ! Ноне е боље од него!

А твојот коментар "сигурно" бил позитивен, да.

Го додадов во пријатели на фејсбук зошто бев на еден негов настап и премногу го имитираше Тоше, вклучувајќи ги покретите, играњето... ги видов неговите фотографии, статуси што ги поставува на фејсбук, во стил на: „сакајте се луѓе; ве сакам сите; бидете хумани...“ и други слични работи типични за Тоше.
Не можев да останам рамнодушен и да не искоментирам дека со копирањето нема да си изгради добра кариера... еден типичен лаички коментар, на кој добив одговор преку приватна порака (види ја првата слика на темата).

На ваков начин ли треба да се постапува со обожавателите?

Значи, јас за Јоце Панов дознав една зимска средсесиска ноќ,кога јас и онаа мојана од женине,сексиљавана Иви, решивме да и се тупнеме на Гуга на некои 40 мин. Е арно ама тие 40 мин се сторија 4..5..7 саати, па не раздени таму. Ние размуабетени, а на ТВ оди КРТ/ЕДО спотови со пораки од типот za.site.ubavi.zenski.javetemise.stop.pederi...и кога оп се појави еден дечко со име ЈОце Панов. Се убивме од смеа. Проштевај Јоце, ама смешно име и презиме имаш.
Нејсе, поминаа две години од мојата прва средба со Јоце. Мислев дека го заборавив се до пред две-три недели кога женине решија да ме изненадат и ме однесоа на свирка на кој ако не на Јоце у Пингвин Паб. Јоце пева, жени го гушкаат,која од која лепша од ночи. Па и оние мојне да си ибат векот маса точно пред него. Паузираше фраеров и туку оп се најде пред мене. јас со заматен поглед и црвена чизма не можев да не го гушнам. Ај мене ми се проштева не бев при чиста свест, ама на докотркана шо го гушна нема никогаш да и заборавам:pos:швепс пиеше цела вечер и пак го гушна ебаго! И било незгодно зошто Јоце ОЧЕКУВАЛ таа да го гушне:pos:
И така...на крај го гушнав уште еднаш и ми рече дека сум злато негово убаво, да отидам пак ќе ми даел ЦД! Да, да Јоце офкорс! Дрим он...освен ако не сум ѓубре некогаш, ама нема да бидам!
Уф мајку му, не ми се верува дека толкав пост напишав за Јоце.
Ако,морав да кажам како влезе во мојот живот. Ми го продолжува вака од време на време.
Ајт со здравје!

Зошто типов заслужува ремет поголем од оној што му го маваат на Чак Норис.

за воља на вистината, онака озбилен муабет да праиме, и ти со “бранењето на стилот и покретите’’ на Тоше од наездата на Јоце кој му ги краде, делуваш така малце како ментиш тежок, сеа можда не заслужуваш ремет до толку ама преиспитување некоие ти треба сигурно.

за воља на вистината, онака озбилен муабет да праиме, и ти со “бранењето на стилот и покретите’’ на Тоше од наездата на Јоце кој му ги краде, делуваш така малце како ментиш тежок, сеа можда не заслужуваш ремет до толку ама преиспитување некоие ти треба сигурно.

хах.. се читаш?

Тоа што го наведов е само еден од многуте примери за имитација.

... и не гледам причина за мое преиспитување.

Значи кога красеш стил на облекување,треба прво да видиш дали ти стои.
АКо неком му стои добро.не значи дека и тебе ке те личи во тоа.
Промашај!
Колку што се секавам и во гласот го имитираше Тоше???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom