Freerunning

• Креатор на темата Креатор на темата InSuLaNeR
  • Време на започнување Време на започнување
Фиксен имаш ногу места по Штип накај сутлако и ти е добра локација

nie u stip ripame kaj crkvata od toa visokoto :D mn jako :) pravevme 180' .... i dr :) ubavo e i kaj sutlakot :)

qwerty aj add msn . sekulovskibt@hotmail.com koa ke dojdam stip ova leto ke se dog. site ke se najdeme i ke ripame zaedno :) pzz

Ova ti parkour a freeraning e nesto drugo i be zamolil da ne gi mesate tie dve raboti.I ako ima nekoj od tetovo koj saka da se zanimava so parkour slobodno neka me kontaktira ovde ili na msn boban@dragon.com
Pozdrav do site traseri od Makedonija
I do site freraneri od Makedonija.

freeruning покрај вардар :pos2::pos2::pos2::pos2:

Ova ti parkour a freeraning e nesto drugo i be zamolil da ne gi mesate tie dve raboti.

Па можиш да им објасниш зошто се различни.:smir:

Јас знам дека целта во Parkour е да се ојт од една на друга одредена точка ефикасно и со најголемата можна брзина и најкраткиот директен начин вклучувајќи и високи згради и секакви објекти огради и други пречки, а во Freerunning целта е да се покажат некој интересни движења вклучувајќи вртење салта и такви ми ти работи се во слободен стил и до која сакаш неопределена точка.
Ако грешам поправете ме професионалци.:smir:

Ајде дајте некое добро видео да погледнеме од фриранинг

Еф некој дечки, па не се лоши богами.:smir:

Еве и јас сам од штип и со Freeruning се занимавам веке околе 1 година и више, и со напорен тренинг и волја постигнав ногу за 1 година што повеќе од луѓето не би успеале да го постигнат тој успех позз на сите..

Дајте бе луѓе нема никој кој се занимава со ова?? Ај ако има пишувајте нешо!! Фала на сите и позз!!:salut:
Еве едно видео од мене што го снимив додека бев во Мајами. Иначе сум од Скопје и се занимавам подолго време со Паркор и Фриран. Тимот ни се вика Beyond.

Па можиш да им објасниш зошто се различни.:smir:

Јас знам дека целта во Parkour е да се ојт од една на друга одредена точка ефикасно и со најголемата можна брзина и најкраткиот директен начин вклучувајќи и високи згради и секакви објекти огради и други пречки, а во Freerunning целта е да се покажат некој интересни движења вклучувајќи вртење салта и такви ми ти работи се во слободен стил и до која сакаш неопределена точка.
Ако грешам поправете ме професионалци.:smir:
Обратно да не е?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom