Исмејување на туѓите недостатоци

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Читав и тврдам дека секој од нас употребил барем еднаш црн хумор и дека се смеел на сакати, сиромашни, со проблеми деца, тиинејџерки кои се премлади да сватат некои работи и итн итн итн

Get use to it ... Македонија е земја на сеирџии, само за тоа не
бива
Марсовка не знам дали ја тераме темата во ист правец.Јас сум се смеел на едно девојче што учеше со мене во оделение а сега знам дека беше со толкав капацитет.Не викам дека не сум се смеел на сакат ете што спомнуваш.Јас сум бил мал или што би рекле немало кој да ме подучи дека на тоа не се потсмева или тера шега.Јас ти ја сваќам поентата "Сите се правиме светци ама сите сме вакви или такви,неискрени пред другите најмалце пред себе"
Не бивало за сеир и македонија била земја на сеирџии?
Јасно ми е затоа ја поставив темата.
Сакав да свртам поглед дека човек што се измејува на туѓ недостаток со тоа си го прикрива неговиот.

Знаете што е најжално? Сите овде јадеме г...а дека не е добро ова не е добро она,а сите го правиме.

Марсовка не знам дали ја тераме темата во ист правец.Јас сум се смеел на едно девојче што учеше со мене во оделение а сега знам дека беше со толкав капацитет.Не викам дека не сум се смеел на сакат ете што спомнуваш.Јас сум бил мал или што би рекле немало кој да ме подучи дека на тоа не се потсмева или тера шега.Јас ти ја сваќам поентата "Сите се правиме светци ама сите сме вакви или такви,неискрени пред другите најмалце пред себе"
Не бивало за сеир и македонија била земја на сеирџии?
Јасно ми е затоа ја поставив темата.
Сакав да свртам поглед дека човек што се измејува на туѓ недостаток со тоа си го прикрива неговиот.

Тоа е и поентата овде не можеш да се реализираш како битие преку работа, и други активности и тука доаѓа сеирењето. Јбг мораш од некаде егото да си го храниш.
А зборам за тоа колку свети петки глумиме, еј сите сме свесни дека е лошо ама сите го правиме ...
Сеа да ти даам ореол еден да ставиш на главата :vozbud:

Не мора некој да те исмева за да се прифатиш онаков каков што си и да сфатиш дека нема потреба да се срамиш од таа особина и дека ќе живееш до крај на живот со тоа (највероватно).
Ако сите чекавме некој да не исмева за да се прифатиме, далеку ќе стигневме.

Па да нема потреба но исмевањето побрзо води кон таа цел.
Сега не сакам да се правам светец демек
абе јас ги реметам затоа што сакам да им помогнам
да ги надминат своите проблеми,ама ете,Егото на некои луѓе е погладно од нивниот желудник...:ја спушта главата::pipi:

OK рецимо имам голем нос.
Најверојатно сите другарчиња ќе ми маваат тероризирачки ремет поради мојот нос.
И поради тој ремет ќе се чувствувам лошо и со пониска вредност.
По некое време сфаќам дека тоа е особина со која ќе живеам цел живот и ќе ја прифатам,и нема да се срамам од неа.

Нема да мрсам муда дека физичкиот изглед не е битен, и те како е битен. Убаво лице отвара многу врати.
Но, денес естетската хирургија прави чуда, иако не ја оправдувам во големи размери знае да ја зголеми самодовербата на една индивидуа.

А ако веќе реметиш некого немаш некоја голема придобивка but it does feel good:toe:
Ти дава чувство на супериорност:pipi:
Oh really?
Знаеш какво чувство ми дава мене?
На ебана мивка, која немајќи каде, мизери заробена во туѓите животи.
Тебе ти дава чувство на супериорност?
Знаеш како делува на оние кои бидуваат исмеани? Или боли те курац.
Твојата сатисфакција, супериорност, ти е приоритет.
Па таквите у фаца би ги пљукнала, без пардон.
Шо се тиче ликовите на ценетата ми тема од ценетиот ми автор, неам коментар. Едино патат од комплекс на нижа вредност, си јачат егото со бедни коментари и поистоветување со мизерни ликови за ебано зеленко (да човек падне така ниско:pov:) а притоа не се свесни као утиче на психа ремет од таков размер на толку масовен портал.
Разгалени лигави дечишта без трошка морал.
Што е најтрагично, голем дел од нив заслужуваат таков ремет чак што би добиле потрес мозга.

fat-computer-main_Full.jpg

Ебаго, ваљда имате грам акал у тоа тиквите. :uvo:

Oh really?
Знаеш какво чувство ми дава мене?
На ебана мивка, која немајќи каде, мизери заробена во туѓите животи.
Тебе ти дава чувство на супериорност?
Знаеш како делува на оние кои бидуваат исмеани? Или боли те курац.
Твојата сатисфакција, супериорност, ти е приоритет.
Па таквите у фаца би ги пљукнала, без пардон.

Нема да речам"зарем ти никогаш не си исмевала никого"бидејки не знам и не судам на база на тоа.
Не знам какво чувство ти дава на тебе но за мене тоа е супериорност.
Токму така,ЈАС,моите емоции мојата сатисфакција е мојот приоритет.
Во денешно време оние кои глумат Мајка Тереза ги распнуваат на крст(добро не буквално).
Знам како е да бидеш исмеан;сум бил исмеан.И ме боли курац како им е на другите кои се исмевани.
Плукај ме во фаца,но тоа е тоа,тој сум јас:toe:

Шо се тиче ликовите на ценетата ми тема од ценетиот ми автор, неам коментар. Едино патат од комплекс на нижа вредност, си јачат егото со бедни коментари и поистоветување со мизерни ликови за ебано зеленко (да човек падне така ниско) а притоа не се свесни као утиче на психа ремет од таков размер на толку масовен портал.

Темата како тема,подфорумот се вика сеир и игри
Таму се удира сеир,се ремети.
Кој за да си го нахрани егото,кој за да си ги прикрие комплексите,кој за да потроши време,кој за да добие зеленко,тоа е,легално е им се може.

Разгалени лигави дечишта без трошка морал.
Што е најтрагично, голем дел од нив заслужуваат таков ремет чак што би добиле потрес мозга.

Па да тоа се тие,тоа е реалноста.Очекуваше ли нешто друго?
Ајде да облечеме бели мантии и да изиграваме Мајка Тереза.
Што стана со survival of the fittest,каде е компетитивноста?
Каде е желбата да се биде поинаков by any means necessary?
Светов станал многу емо во последно време:toe:

Браво. Сте успеале да натерате некој да си замине од форумот! Перфектно! Ај сеа подигнете го пехарот.

Само се прашувам, дали ви огладнува егото секој пат кога ќе застанете пред огледало?

Хаха,да пехарот го подигнавме,не велам не.
Ја исмеавме,си отиде и уште толку се смеевме.
Лош човек сум,may god strike me dead:toe:
Ретко егото ослабнува поради одразот во огледалото,тоест надворешниот изглед.
Внатре е она опасното.
Тоа е човекот,секоја чест на исклучоците.

Дел од
Death~Spirit Crusher

Human at sight, monster at heart
don't let it inside it could
tear you right apart

Тоа ви е реалноста не знам зошто се буните,така било милиони години уназад.

Внатре е она опасното.

Многу нормално, доколку надворешниот изглед ни е за ремет, пробуваме да се извадиме со внатрешноста.

За жалење сте.

Многу нормално, доколку надворешниот изглед ни е за ремет, пробуваме да се извадиме со внатрешноста.

За жалење сте.

Хаха,секој има некоја мана.
Јас не сум совршен ни внатре ни надвор,никој не е.
Но,те молам немој да не жалиш,нам слабите по разум и срце,не сум слабак.

Хаха,да пехарот го подигнавме,не велам не.
Ја исмеавме,си отиде и уште толку се смеевме.
Лош човек сум,may god strike me dead:toe:
Внатре е она опасното.

Дел од
Death~Spirit Crusher

Human at sight, monster at heart
don't let it inside it could
tear you right apart

Тоа ви е реалноста не знам зошто се буните,така било милиони години уназад.

Боље да си со лоши пријатели отколку со лоши книги,текстови и тешко нас ако се уфилмаме со лириките од Death:tapp: и слични на нив.

Чие его се храни со туѓ ремет? Моето? На реметачот?
Егото се храни со ласкање, со комплименти, курци, палци.
Моето его сигурно нема да се набилда ако исмејувам некој друг, не знам зашто садите тикви.
Реметот и исмејувањето е природна ствар. Реметиш, јадеш ремет. It's all natural. Подобро директен ремет, отколку „оговарање“, не?

За жалење сте.

Сакаш да кажеш дека внатрешноста не е битна?

Боље да си со лоши пријатели отколку со лоши книги,текстови и тешко нас ако се уфилмаме со лириките од Death:tapp: и слични на нив.

Текстот го цитирав за да укажам на реалноста во која живееме.

Чие его се храни со туѓ ремет? Моето? На реметачот?
Егото се храни со ласкање, со комплименти, курци, палци.
Моето его сигурно нема да се набилда ако исмејувам некој друг, не знам зашто садите тикви.
Реметот и исмејувањето е природна ствар. Реметиш, јадеш ремет. It's all natural. Подобро директен ремет, отколку „оговарање“, не?

Ти имаш его,јас имам его сите имаат.
Твоето можеби нема да се нахрани,моето или нечие друго ќе биде прејадено:toe:
И да,реметот е природна ствар,порано бил физичко малтретирање сега вербално со навреди и исмевање.

А ако надворешноста не ни е за ремет? (:

Nobody's perfect.
Ќе најдеш некоја маана како и да е..

Муабетот е, кога нив им пукаш ремет, се жалат кај администратори, модератори.. А им се шири чмарот коа реметат.

И немој сеа ти да им кажуваш како се храни егото, зашо они се паметни, убафки и секогаш во право.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom