МИРКА ВЕЛИНОВСКА ЗА ПРЕЦЕДАТЕЛ НА Р.МАКЕДОНИЈА

• Креатор на темата Креатор на темата BuSarCe
  • Време на започнување Време на започнување
Не бе,јас велам на местото на Солана да ја клајме...и така Солана уште 1 месец има...:pos2::pos2::pos2::vozbud::vozbud::vozbud:

MIRKA ko ti na prozore svirka ....do vcera braneva,denes grujova,utre.....

Јас сум воздржан сеа за сеа.:kesa::kesa:

уау
од новинар до претседател. е тоа е веќе нешто шо државава се уште нема видено.:kesa:

уау
од новинар до претседател. е тоа е веќе нешто шо државава се уште нема видено.:kesa:
па уште кога примаме глумци,музичари во политика и во влада зошто не и новинари ;)
:toe:

па зошто да не... редно е и алапача да имаме за прецедател. Еј што сеир ќе биде ако ја изнервира некој прецедателката наша.:tv: Одма афера: или у бардовци се лечи, или се џанка, моча у кревет... а бе страв ќе им биде на европејците да се закачат со неа... осеќам... мамата ќе им ја расплаче!!! одма Солана ко кајгана го замишљам, онака залепен на сред пат:jaj:

Еден од неколкуте асолни новинари во Македонија(непристрасни и независни), а можи и единствен.

Aко таа е новинар,па уште и независен тогаш јас у најмала рака сум астронаут.

А види добитна комбинација:Мирка предстедател,Латас шеф на кабинет а Миленко главен советник за сите можни прашања и области.Е тек тогаш ние ќе видиме бериќет во Македонија иако и сега ни е ептен многу убаво.

Ми се допаѓа каков однос има типкава према буквално секоја фаца во земјава. Човек без влакна на јазик и со отворен ум.

My vote is...YES!!!:back:

Добро де, и отповеќе подотворена уста за трачање:)

Готово неможе за председател ке го трпиме хорхе.Нека напрај партија да се кандидира за премиер хаха

Тоооооооооо МИРЧЕНООООООООООООООООООООООООООООООООООО

ОООООООООООООООООООООООООООООООООООООО

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom