leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.562
Озбилно?Изгласаа денеска:pop: На денешен ден ја изгубивме битката за живот во автобусите![]()
Ми се повраќа од овој гол популизам. Ми се повраќа!
Озбилно?Изгласаа денеска:pop: На денешен ден ја изгубивме битката за живот во автобусите![]()
Коа ќе ти влезат со врзоп праз у фаца...ќе се жалишСамо ја изглеа не се жалам со старциве. Факс ми е на 3 станици и обично се возам со приватна 19ка таманка ми доаѓа на секои 10 минути. Еднаш знам влегов во 59ка во петок БРЕ! Јас бев најмлад во автобусот, после мене имаше една празнина од 70 години па другите луѓе беа.Се чуствував како да сум во старечки дом, толку многу старци на едно место! ЛЕЛЕ!
за 3 станици незнам ни шо се восиш со автобус. повози се малце подалеку или на подолго растојание баш кога одат на пазар односно кога се враќаат пошо тогаш се натоварени па ке осетиш...Само ја изглеа не се жалам со старциве. Факс ми е на 3 станици и обично се возам со приватна 19ка таманка ми доаѓа на секои 10 минути. Еднаш знам влегов во 59ка во петок БРЕ! Јас бев најмлад во автобусот, после мене имаше една празнина од 70 години па другите луѓе беа.Се чуствував како да сум во старечки дом, толку многу старци на едно место! ЛЕЛЕ!
22ка имало на секои 5 минути а 5ка немало.. ај те молам и ти не се жали !!! 22ка 5ка и 50ка се најредовни автобуси и ги има на секои 5 до 10 минути !!!!!!!!!Ај сеа вие што цепате со 22ки не се жалете, на секои 5 минути има барем бус , чекај 5ка да видиш, како што рече еден член поназад, кога чекам 5ка како да го чекам Годо.
Имате и приватна вие со 22ка, имате избор. Камо да имаше приватна 5ка, а плус кога заглавува на железничка - градска - рекорд исто ко на 20 минути да доаѓа. Така и плус ЈСП знаат дека на таа рута нема приватен и дури и смешно забележливо е како пополека возат, знаат дека патниците никој не им ги дира.22ка имало на секои 5 минути а 5ка немало.. ај те молам и ти не се жали !!! 22ка 5ка и 50ка се најредовни автобуси и ги има на секои 5 до 10 минути !!!!!!!!!