ЈСП - случки, прашања, дискусии

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Изгласаа денеска:pop: На денешен ден ја изгубивме битката за живот во автобусите :pos:
Озбилно?
Ми се повраќа од овој гол популизам. Ми се повраќа!

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Намерно е стаен и вторник, а мислам дека треба и секој ден да е бесплатно за пензионериве, оти кочан е во автобусите, шиба промаја насекаде, а вака барем ќе се попуни со гужвата место и нема да дихтува. ;)

Г

Господ

Гостин
Колку време додека малите јагниња од АСУЦ и ЕМУЦ не сомелат некој од новите автобуси?
Ја веќе видов гребено со нож...

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Шатор пред влада и ние да подигнеме,у знак на протест !
Некоа песна треба да најдеме у позадина да ни свири,револуционерна некоа. :pos:

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Ај бе преку кур више,ако не и автобуси нека им дадат,па да си идат кога сакаат.Да ти ибам државата одвратна !

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
и вторник бесплатно? Опааа ајде машала.. наздравје. среќа што вторник не сум на факултет! :) инаку ги жалам останатите...

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Само ја изглеа не се жалам со старциве. Факс ми е на 3 станици и обично се возам со приватна 19ка таманка ми доаѓа на секои 10 минути. Еднаш знам влегов во 59ка во петок БРЕ! Јас бев најмлад во автобусот, после мене имаше една празнина од 70 години па другите луѓе беа. :) Се чуствував како да сум во старечки дом, толку многу старци на едно место! ЛЕЛЕ!

Г

Господ

Гостин
Само ја изглеа не се жалам со старциве. Факс ми е на 3 станици и обично се возам со приватна 19ка таманка ми доаѓа на секои 10 минути. Еднаш знам влегов во 59ка во петок БРЕ! Јас бев најмлад во автобусот, после мене имаше една празнина од 70 години па другите луѓе беа. :) Се чуствував како да сум во старечки дом, толку многу старци на едно место! ЛЕЛЕ!
Коа ќе ти влезат со врзоп праз у фаца...ќе се жалиш:icon_lol:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
за 3 станици незнам ни шо се восиш со автобус. повози се малце подалеку или на подолго растојание баш кога одат на пазар односно кога се враќаат пошо тогаш се натоварени па ке осетиш...

џо!

Фаличниот Ром
Член од
31 октомври 2009
Мислења
519
Поени од реакции
52
Overcrowding ... кој бил во 7ца , знае...:/
ко спејсбег е филингот. само шо мириса на свежо купен праз и зголемена концентрација на цо2...:jaj:

Член од
2 декември 2010
Мислења
93
Поени од реакции
28
Пробај во 22 да се возиш... Од лепенец до Железничка :( :( :nenene:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ај сеа вие што цепате со 22ки не се жалете, на секои 5 минути има барем бус , чекај 5ка да видиш, како што рече еден член поназад, кога чекам 5ка како да го чекам Годо.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Ај сеа вие што цепате со 22ки не се жалете, на секои 5 минути има барем бус , чекај 5ка да видиш, како што рече еден член поназад, кога чекам 5ка како да го чекам Годо.
22ка имало на секои 5 минути а 5ка немало.. ај те молам и ти не се жали !!! 22ка 5ка и 50ка се најредовни автобуси и ги има на секои 5 до 10 минути !!!!!!!!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
22ка имало на секои 5 минути а 5ка немало.. ај те молам и ти не се жали !!! 22ка 5ка и 50ка се најредовни автобуси и ги има на секои 5 до 10 минути !!!!!!!!!
Имате и приватна вие со 22ка, имате избор. Камо да имаше приватна 5ка, а плус кога заглавува на железничка - градска - рекорд исто ко на 20 минути да доаѓа. Така и плус ЈСП знаат дека на таа рута нема приватен и дури и смешно забележливо е како пополека возат, знаат дека патниците никој не им ги дира. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom