- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.555
Ќе се пикнат 20 души после школо и се смеат ко ретардирани пискаат се дерат.
Батали бабите на секој може да му се деси да изманијачи во автобус,еднаш јас така идам накај задна да се симнам кога мајсторов кочење ја наназад почнав да запаѓам и да се задржам едно девојче за цицка фатив :kesa:А има и многу баби педофилЌи
Нагло закочил автобусот,па фаќаат млади момци за полов орган,демек да не паднеле...... При толку шипки :nenene:
Безобразни !
Во 41 некаде околу 13 часот. Автобусот полу празен. На автобуската кај фиком (пред рампа во К. Вода) ќе се качат еден куп дечишта од Борис и тоа само за 1 станица! Ќе се натрупаат на врата и пискаат како да им фали нешто. Се смеат ко хистерични, урлаат како не можат да се држат, понекогаш се и болно вулгарни,... абе катастрофа.... Е кога ќе дојде време да се симнеш од автобус, е шипки. Дел ќе се тргнат од врата, а дел само ќе се повлечат до шипката или до преградата на вратата што е. И ајде ти излези во 10 цм простор!Ќе се пикнат 20 души после школо и се смеат ко ретардирани пискаат се дерат.
У 2ка. У каропш 4. Ќе се изнакачат терористи, и се дерат на шоферот: „ој шофере не возиш копир!“ Никој нема карта, а доаѓа контрола и ги тера македоницте да платат карта, а нив ги симнуваат! Пуштаат муслимански црковни (џамиски) песни, се тепаат, палат и кршат столици, бараат мотив да те истепаат, коа ќе се симнеш пљукаат по тебе, фрлаат петарди у афтбус, а недај боже некоја девојка -македонка да отиде позади кај шо седат! Смрдат, неизбањати, мрсни у косите сите со маица фифти цент, и со дабарски заби .... доволно е?! (можам уште да ти кажувам, 5 години се возам со нив) Треба да си среќен шо се возиш у 41!:kesa:Во 41 некаде околу 13 часот. Автобусот полу празен. На автобуската кај фиком (пред рампа во К. Вода) ќе се качат еден куп дечишта од Борис и тоа само за 1 станица! Ќе се натрупаат на врата и пискаат како да им фали нешто. Се смеат ко хистерични, урлаат како не можат да се држат, понекогаш се и болно вулгарни,... абе катастрофа.... Е кога ќе дојде време да се симнеш од автобус, е шипки. Дел ќе се тргнат од врата, а дел само ќе се повлечат до шипката или до преградата на вратата што е. И ајде ти излези во 10 цм простор!
баш вчера се случи мини сообраќајка... државна 22ка улетана ненормално мн,а врнеше... и влезе у еден објект,искрши ѕидот таму... ама нема повредени... пред надвожњакот у геге...морам да се надоврзам
во понделникот ()не фе фаќајте за збор) со другарка се враќавме од школо
и на рекорд убаво си се качивме у 24 и се беше добро се додека не се прикључивме на партизанска
од автобуската кај соборна па се до лептокарија имаше трки на три автобуси од јас : 24,56 и 56а
на станицата кај соборна се погоди сите у исто време да тргна и на сите ри ленти беа застанати
возачиве од јсп ,ни на крај памет да им текне дека возат патници,ги стиснаа тоа конзервите до максимум
на следната станица едната 56 застана дури карши универзална сала бидејки слабо идеше кочењето
за потоа да продолжи со трката
нема везе што и 24 и 56 поминаа на црвено и за милиметар избегнаа сообраќајка
туку што е најтрагично и не застанаа на автобуската кај симпо()иако имаше патници за симнување)
јас мислам дека од јсп треба сериозно да разговараат со возачите и да им кажат дека ова не е рели скопје
Кога ќе ги видам у дупла 65ка или 52 како висат од вратите ми се темниМногу мразам:
--Терористите што ги има во секоја 65ка, нивните "песни и разговори" и што треба да се пазиш во секој момент да не ти го збрца ножот некој од позади.
нека висат... дур не падне некој под тркала,па ке се свестат... како што возат шофериве...Кога ќе ги видам у дупла 65ка или 52 како висат од вратите ми се темни