Смртни случаи од грипот А (Х1Н1) во Македонија

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.091
Е и јас одбрав здравје и наместо да ми се подобри ситуацијава ми се влоши:nesum:

Б

Бат Елохим

Гостин
Да брат не се приморани ама ево ако не отидам понедељак на училиште математика кец ке ми пише(Тој што не прави тест автоматски кец има)
ќе отидат твоите и ќе и кажат дека канал 5 ќе викнат :)))) јас така би напраила :)))

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.091
не се секирај, ако до сега не си стигнал нема ни да стигнеш. овој вирус ни станува реалност, сега, на пролет па сите години нататака :)

нема смисла сега да се запира со школо. да збореа во септември кога уште не беше увезен да имаше смисла. ама тогаш сакаа да се шетаат средношколците, и не бираа земја, не ги болеше каде има грип и колку има. е сега во школо ќе фателе.. а бе ајде..

Кај нас ја откажаја екскурзијата(родителите) и тоа главен аргумент им беше ладно време а не грипов...

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Да брат не се приморани ама ево ако не отидам понедељак на училиште математика кец ке ми пише(Тој што не прави тест автоматски кец има)
многу ве лажат таму бе :nesvest: како може ако не појдеш кец автоматски. ако избегаш од час ај сфаќам ама ако не си цел ден и кец :nesvest::nesvest: може умира чојкот

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.091
многу ве лажат таму бе :nesvest: како може ако не појдеш кец автоматски. ако избегаш од час ај сфаќам ама ако не си цел ден и кец :nesvest::nesvest: може умира чојкот
Смрт фашизму слобода народу али овде подолго се задржал фашизмот...

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Ко сте офци,ќе ти пиши ќец ќе ојш ти или татко ти ќе му ја акните глата од чименто и ќе видиш како ќе ти дај да прајш.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.091
Ко сте офци,ќе ти пиши ќец ќе ојш ти или татко ти ќе му ја акните глата од чименто и ќе видиш како ќе ти дај да прајш.
Ако е за акање јас ке и ја акнам али што ке правиш кога немат кај кого да се жалиш,директорот од таја партија,градоначалникот исто...:drk:

Член од
22 септември 2009
Мислења
199
Поени од реакции
26
Нови 36 заболени од грипот, 16 деца.

http://a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=117390

Бог да чува од новинариве!!!!
Ова само насловот и првите пет реда се поврзани со тоа дека има нови заразени, а останатиот дел од текстот објаснува што како до сега било:tapp: И сеа а1 демек сакаат да не исплашат??:tapp:
Имаат луѓево само симптоми и ајде од свински грип е. Се кладам дека овие 36 не се со сигурност потврдени дека се од свински. Ама битно ударно звучи веста Нови 36 заболени од грипот, 16 деца:tapp:

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Ако е за акање јас ке и ја акнам али што ке правиш кога немат кај кого да се жалиш,директорот од таја партија,градоначалникот исто...:drk:
Ексик државата партизирана.

Член од
25 април 2005
Мислења
162
Поени од реакции
5
Smeshen e veke moabetov dali da ima raspust ili ne. Sum za ama ako se otkazat site javni sobiri i rabotenjeto na noknite lokali se namali inaku ke nema nikakov efekt. Sega ako ne si najdete opravduvanje za da kidnete neznam koga taka da ne ni vi treba raspust. Po bi odel sega na uciliste nego da ucam saboti vo april/maj ili nedaj boze do krajot na juni.

Dajte diskusijata da se nasoci kon soveti kako podobro da se zastitime. Me interesira kolkavi se shansite da se prelezi gripot ako imame dobar imunitet. Ili sepak najefikasno care se vakcnite

Pocnav da koristam rednovno:
Vitamin C 1000mg
Omega 3 1000mg
Selen
Zelen Caj

Nesto drugo da bi dodal na listava?

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
Smeshen e veke moabetov dali da ima raspust ili ne. Sum za ama ako se otkazat site javni sobiri i rabotenjeto na noknite lokali se namali inaku ke nema nikakov efekt. Sega ako ne si najdete opravduvanje za da kidnete neznam koga taka da ne ni vi treba raspust. Po bi odel sega na uciliste nego da ucam saboti vo april/maj ili nedaj boze do krajot na juni.

Dajte diskusijata da se nasoci kon soveti kako podobro da se zastitime. Me interesira kolkavi se shansite da se prelezi gripot ako imame dobar imunitet. Ili sepak najefikasno care se vakcnite

Vitamin C 1000mg
Omega 3 1000mg
Selen
Zelen Caj

А+Д Витамините кои се познати како рибино масло и се во перли пакување. 50 броја на Алкалоид околу 170 денари.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.236
Поени од реакции
30.470

Vitamin C 1000mg
Omega 3 1000mg
Selen
Zelen Caj

Пеницилин 800

Член од
25 јуни 2007
Мислења
53
Поени од реакции
2

Vitamin C 1000mg
Omega 3 1000mg
Selen
Zelen Caj

OBAVEZNO SREBRENA VODA
se ke vi bide jasno

Kajgana Shop

На врв Bottom