Србија ја поддржува Грција во “спорот’’ за името

demmian

Попиванов
Член од
9 јули 2008
Мислења
1.613
Поени од реакции
53
A ti deto ucheshe vo Bugaria, se pisha Bugarin, se umilkvashe na Bugarite ke izlezesh naj golem patriot.Cudna logika :toe:
Odime off topic az prikljucih so tebe.
Logikata ne e cudna,nesto vas vi kuca.

Site studenti Makedonci se vrakaat od Bugarija kako vrli patrioti-ednostavno gi sogleduvaat objektivno rabotite tamu i gi drazni nacinot po koj se obiduvate da zalicite se sto e makedonsko.

Soreno

Big Brother
Член од
14 јануари 2009
Мислења
530
Поени од реакции
19
Logikata ne e cudna,nesto vas vi kuca.

Site studenti Makedonci se vrakaat od Bugarija kako vrli patrioti-ednostavno gi sogleduvaat objektivno rabotite tamu i gi drazni nacinot po koj se obiduvate da zalicite se sto e makedonsko.
Togaz trebva da ste blagodarni na Bulgaria i bulgarite shto vi sobujdat i zakrepvat patrioti4noto 4uvstvo:smir::smir:
Nishto novo pod slunzeto poslednite 60 godini -da si golem makedonski patriot toa zna4i da si golem antubulgarin..

Soreno

Big Brother
Член од
14 јануари 2009
Мислења
530
Поени од реакции
19
mnogu golema vasnost si pridavate...ne ste edinstvenite dusmani ,na vasa zalost a nasa nesreka konkurencijata e golema
Vajnosta ja pridavate vie ,ne nie.. faktot sto so vsi4ki sili se machite da izkarate Bulgaria kako nekakuv demon na zloto govori sam za sebe si..
javno bulgarite sa vi najgolemia nepriatel ta najmnogo plukate poniv .
Ikoga se sloji nekoa slika ili polojtelen material-oni vednaga se brshat.
Ne e vajna vistinata-vajno e makedoncite da mislat sto vo Bulgaria e zigania,mizeria i se krade ot sutrin do ve4er:pipi::smir:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Што мајка барате да пропагирате на македонски форуми?

Да не сте дружељубиви случајно?

Сте си ебале мајката и вие, не ме навредува тоа што дрско лажете, ами тоа што мислите дека сме толку наивни да ви веруваме.

ACHQ

hawk
Член од
18 јули 2009
Мислења
702
Поени од реакции
73
Бугари оставете ја нашата тема! Ова е тема за Србија!
:helou::helou::helou:

theMac3donian

Мак3донецот
Член од
5 февруари 2007
Мислења
3.690
Поени од реакции
259
Татари татари ама заедно ги славите Гоце, Сандаски и компанија.
Албанци Албанци ама заедно еднакво го сакате Косово.

1. Ако Србите не остават на раат со црква и ред други работи, нема да има ни еден Македонец што ќе каже лошо за Србите/Србија.

2. Ако Бугарите не остават на раат со јазик и ред други работи, нема да има ни еден Македонец што ќе каже лошо за Бугарите/Бугарија.

3. Ако Гејците не остават на раат со Аце и ред други работи, нема да има ни еден Македонец што ќе каже лошо за Гејците/Гејлада.

Ако има нешто подосадно од еден татар, тоа се двајца татари.
Двајца татари, зачинети со свињече из српске со гејски ордивер. :)
Секој ден го конзумираме ова во Македонија... досадно ми е веќе то тој степен што ми се повраќа од него. :tapp:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.016
Поени од реакции
74.360
:pos2::pos2::pos2:
Koga sum vo Ohrid se edno sum na Kanarskite ostrovi\a koga sum vo Skopje nai mi aresva da se vozim vo 30 godishni avtobusi:baeh:
Zemete gi kupete tia novi avtobusi deka pishete ot 5 godini za teh i go napravete toa tramvai najposle
И мене ми е мерак кога идам во бугарија и си дупам 13-4 годишни курвичиња со силикончиња:back::icon_lol::icon_lol:

Тие се националисти,не велам дека во србија нема националисти.Ги има во сите земји :toe:

Ова е Србија!

Ова е Македонија!
:helou:
http://http://www.youtube.com/watch?v=PKmvaE4eLxA
:back::helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom