Србија ја поддржува Грција во “спорот’’ за името

demmian

Попиванов
Член од
9 јули 2008
Мислења
1.613
Поени од реакции
53
Ti sega na mene si polovin usta mi priznavash deka si licemernichil ama pazi boze toa bilo reakcia.Ti licemernichish oti nekoj drug predhodno licemernichil.Malko slozno mi stana na mene :smir:

Nikogash ne sum licemerel,se do momentot koga vidov kakvi valkani igri se igraat pozadi mojot grb.

I sega ne ti licemeram,ami javno ti kazuvam deka mnogu raboti ne me haresaat kako stojat i kako se odvivaat.

Toa ne e licemerie,ami direktno iskazuvanje na mislite.:toe:

Bace i vas nema nekoj da ne vi e ebal.Ne toja tema na koja mozesh da mi mavash so prsti.A i ne zboruvame za istorija so kolegata od foruma:)
A be barem priznajte si deka imate ogromni grevovi kon nas,osobeno od periodot 1941-44,pa moze bi ke vi prostime :)

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Полицемерни луѓе на планетата од татарите ако најдеш здравје!

Еднаш кукасти крстови, па петокраки, сега ѕвезди нешто...

Член од
30 септември 2009
Мислења
25
Поени од реакции
0
demmian;3104185[B напиша:
]Nikogash ne sum licemerel,se do momentot koga[/B] vidov kakvi valkani igri se igraat pozadi mojot grb.

I sega ne ti licemeram,ami javno ti kazuvam deka mnogu raboti ne me haresaat kako stojat i kako se odvivaat.

A be barem priznajte si deka imate ogromni grevovi kon nas,osobeno od periodot 1941-44,pa moze bi ke vi prostime :)
Boze boze.20 godishen mochko me tera da mu se izinuvam za vremena koga i dvamata ne sme bili rodeni.So toa li si opravduvash licemerieto.Abe vie epten se samozabravihte.:smir:

Soreno

Big Brother
Член од
14 јануари 2009
Мислења
530
Поени од реакции
19
Nikogash ne sum licemerel,se do momentot koga vidov kakvi valkani igri se igraat pozadi mojot grb.

Koga popitali Gospod - .... Gospodi ,koga nekoi sogreshi po kolko pati da mu prostim..., Gospod odgovoril.....,, ..po sedemdeset i sedem pati po sedem.....,,
Makedoncite kago bibleiski nard-kakto nasekade chetam tuka ,bi trebvalo da sa sopri4astni i posledovateli na ukazaniata na Gospod...
Proschka se iska i se dava ,koga ima doverie i iskrenost..Ne e voprosa samo kak vie ke ni prostite..toku i kak nie ke vi prostime.. i to za deania i pisania ot mnogo po-blizkoto minalo..
Pozdra

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
У Војводина 26 малцинства живеат во хармонија со мнозинството,така да дивеење на нив на влажен сон твој.И зошто удираш на демографија кога Македонија е у иста кофа само што неа порано ќе ја снема.То ест нема да доживеете вие "големо курците" да го видите последниот србин.
Зошто не се преселиш во србија да живееш, кога знаеш веќе дека Македонија ќе ја ''снема'' ?

M

Mario Gómez

Гостин
Татари, србчиња ко диареја сте веќе, прекинете аман!!!

Гледај те и :drk::drk::drk:!

S

smart ass

Гостин
У Војводина 26 малцинства живеат во хармонија со мнозинството,така да дивеење на нив на влажен сон твој.И зошто удираш на демографија кога Македонија е у иста кофа само што неа порано ќе ја снема.То ест нема да доживеете вие "големо курците" да го видите последниот србин.
Врз која основа???

S

smart ass

Гостин
Бела чума паметњаковиќ.
Слободан Милошевиќ?????

Ахх требаше Охридска србија да понудите...учете од македонија,ова е пример за соживот и решавање на домашни проблеми со ум,а не со безумна глава и тоа во зид(туку ај не е штета и така е безумна).

Елаборирај те молам,каква е таа бела чума,што е тоа...Некој џус заговор,или амерички или???

Објасни вака ќе биде,бидејќи ова е вака...бла бла

зошто источњаците и русофилите ретко имаат подолг пост од 3-4 збора:pos2:(кај некои достига и некој пасус).

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
Слободан Милошевиќ?????

Ахх требаше Охридска србија да понудите...учете од македонија,ова е пример за соживот и решавање на домашни проблеми со ум,а не со безумна глава и тоа во зид(туку ај не е штета и така е безумна).

Елаборирај те молам,каква е таа бела чума,што е тоа...Некој џус заговор,или амерички или???

Објасни вака ќе биде,бидејќи ова е вака...бла бла

зошто источњаците и русофилите ретко имаат подолг пост од 3-4 збора:pos2:(кај некои достига и некој пасус).

За неинформиран човек требаш реферати да му напишеш за да сфати.
Бела чума = Депопулација кај населението,кога повеќе луѓе умираат одколку што се раѓаат.

Соживот во Македонија? Нема такво нешто.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Ме натера да помислам зошто е тоа така ...
и ми текна ..
ради такви како вас .. поголеми срби од србите, поголеми татари од татарите итн ...:toe:

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
Ме натера да помислам зошто е тоа така ...
и ми текна ..
ради такви како вас .. поголеми срби од србите, поголеми татари од татарите итн ...:toe:

Нема зошто да бидам поголем србин кога сум србин.

S

smart ass

Гостин
За неинформиран човек требаш реферати да му напишеш за да сфати.
Бела чума = Депопулација кај населението,кога повеќе луѓе умираат одколку што се раѓаат.
Каква мерна единица се корист за ова,дали имаме миграција,други фактори...

Имам комшии албанци...здравје наскоро им е празник,па ќе одам да им честитам,јас убаво си живеам со сите-човек е човек...ахх тргнете четнички идеологии.

Во србија нема соживот..помеѓу раперите:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom