Србија ја поддржува Грција во “спорот’’ за името

demmian

Попиванов
Член од
9 јули 2008
Мислења
1.613
Поени од реакции
53
Ај што ти смета Србија те разбирам, комплекси се заебана работа. Ама што ку. имаш проблем со нас. Ние не сме криви што сте мањина во споствената држава.
Чоек,не збори од името на Македонците,дај гледај шо во 2225 ке исчезне и последниот србин. :)

Нешто гледам наталитетот ви е за*бан,па секоја година во Србија популацијата се намалува со размер колку еден Крагуевац :)

Taka да вие србите ке се удавите во морето пред нас.

П.С.Плус запамти дека Србија етнички е помешана од Македонија:насекаде се распослани албанци,маџари,бугари,романци,цигани,не знам уште што се нема во таа Србија.

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
Чоек,не збори од името на Македонците,дај гледај шо во 2225 ке исчезне и последниот србин. :)

Нешто гледам наталитетот ви е за*бан,па секоја година во Србија популацијата се намалува со размер колку еден Крагуевац :)

Taka да вие србите ке се удавите во морето пред нас.

П.С.Плус запамти дека Србија етнички е помешана од Македонија:насекаде се распослани албанци,маџари,бугари,романци,цигани,не знам уште што се нема во таа Србија.

У Војводина 26 малцинства живеат во хармонија со мнозинството,така да дивеење на нив на влажен сон твој.И зошто удираш на демографија кога Македонија е у иста кофа само што неа порано ќе ја снема.То ест нема да доживеете вие "големо курците" да го видите последниот србин.

Soreno

Big Brother
Член од
14 јануари 2009
Мислења
530
Поени од реакции
19
Sekogash sum pisal sto Grzia nema nikakvo moralno pravo da saka menuvane na imeto.. Ova moje da ko potvurdat si4ki forumci deka me znaat privatno..
Kraina smetka mislim deka Grzia ke go zagubi toa spor..
Ne e chudno shto Srbia e na tehna strana,imam mnogo priateli srbi ,i neka me izvinat,ama Srbia e bila i ke si ostane najgolemia dushmanin na Makedonija.

Член од
20 октомври 2008
Мислења
216
Поени од реакции
6
Sekogash sum pisal sto Grzia nema nikakvo moralno pravo da saka menuvane na imeto.. Ova moje da ko potvurdat si4ki forumci deka me znaat privatno..
Kraina smetka mislim deka Grzia ke go zagubi toa spor..
Ne e chudno shto Srbia e na tehna strana,imam mnogo priateli srbi ,i neka me izvinat,ama Srbia e bila i ke si ostane najgolemia dushmanin na Makedonija.
Грциjа нема да го загуби спорот - името 100% ке се менува, само не е jасно какво ке биде. Веруваj ми. А Србиjа jа поддржува Грциja точно заради Косово - кое го признавте многу брзо. Требаше да изчекате барем во НАТО да влезете.

?

..........

Гостин
Грциjа нема да го загуби спорот - името 100% ке се менува, само не е jасно какво ке биде. Веруваj ми. А Србиjа jа поддржува Грциja точно заради Косово - кое го признавте многу брзо. Требаше да изчекате барем во НАТО да влезете.
:cuc: кажими те молам.......фрли ги гравчињата......дали ке фатам утре на спортска или ич да не уплаќам..:helou:

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
3.085
Поени од реакции
1.254

Кога САД,Англија,Германија,Франција,Јапонија,Турција итн го признаа Косово кој бевме ние да не го признаваме,заради србите Македонија неможеше да ги ризикува односите со нај јаките светски држави:toe:Србите нека си мислеа во 1999 за Косово кога војуваа со НАТО..:toe:

Soreno

Big Brother
Член од
14 јануари 2009
Мислења
530
Поени од реакции
19
Se pak mislim shto Grzia ke go zagubi ovoi spor. :)
A mislim shto nie -( Bulgaria) otdavna e vo NATO.. Ako ne si razbral che sum bulgarin ,to e tvoja greshka :smir:

Член од
20 октомври 2008
Мислења
216
Поени од реакции
6
Se pak mislim shto Grzia ke go zagubi ovoi spor. :)
A mislim shto nie -( Bulgaria) otdavna e vo NATO.. Ako ne si razbral che sum bulgarin ,to e tvoja greshka :smir:
Jас не ги делам лугето на Бугари и Македонци... Вториот дел беше кон граганите на РМ. Политиката и историjата не се им силни страни. Може би зашто политичарите им се млади, а историчарите премногу стари (односно со комунистичко мислене).

demmian

Попиванов
Член од
9 јули 2008
Мислења
1.613
Поени од реакции
53
Грциjа нема да го загуби спорот - името 100% ке се менува, само не е jасно какво ке биде. .

I vo slucaj da se meni imeto pak ke ostaneme Makedonija,Makedonci.Nema decata moi da gi ucam deka se severni Makedonci :)

P.S.So eventualna promena na imeto ke gi raskineme site istoriski i politicki vrski so vas bugarite,pa belki nema veke da slusame poplaki od vasa strana za istorija i politika :)

Може би зашто политичарите им се млади, а историчарите премногу стари (односно со комунистичко мислене).

E ova ti beshe vo stilot ,,Ja sretnala ovcata kozata i i rekla kriva ti e kozo opaskata,, :)

Ko kaj vas vo Bugarija da ima zlatna sredina kaj politicarite i istoricite.

A be od prodavaj prikazki a drugo mesto :)

Член од
30 септември 2009
Мислења
25
Поени од реакции
0
I vo slucaj da se meni imeto pak ke ostaneme Makedonija,Makedonci.Nema decata moi da gi ucam deka se severni Makedonci :)

P.S.So eventualna promena na imeto ke gi raskineme site istoriski i politicki vrski so vas bugarite,pa belki nema veke da slusame poplaki od vasa strana za istorija i politika :)
Eh ama cudna metamorfoza.Do skoro parvi drugar na bugarite, student bugarski, se umilkva na site na PM sega zavrshi i zapochna i da razchistva veke.Se nadevam deka ne site makedoni se vakvi vrti opashki a na tastatura da mi glumat antichni patrioti :smir:

demmian

Попиванов
Член од
9 јули 2008
Мислења
1.613
Поени од реакции
53
Eh ama cudna metamorfoza.Do skoro parvi drugar na bugarite, student bugarski, se umilkva na site na PM sega zavrshi i zapochna i da razchistva veke.Se nadevam deka ne site makedoni se vakvi vrti opashki a na tastatura da mi glumat antichni patrioti :smir:
Ne e toa vrtiopaska.Rabotata e vo toa sto covek eden den naucuva koe licemerie se krie pozadi nekoi raboti sto navidum se ednostavni i bezopasni.:toe:

Se nadevam tolkuvash sto mi e mi e mislata.

P.S.Inace nisto licno protiv Bugarija i Bugarite.

Член од
30 септември 2009
Мислења
25
Поени од реакции
0
Ne e toa vrtiopaska.Rabotata e vo toa sto covek eden den naucuva koe licemerie se krie pozadi nekoi raboti sto navidum se ednostavni i bezopasni.:toe:

Se nadevam tolkuvash sto mi e mi e mislata.

Do vchera dode beshe u nas mnogo obichashe Bugarija dnes naopaki i posle nie sme bile licemerni:)
Zatova ste natoa deredze.Nemoze da se dupish na site strani spored kako dua veterot, da menish sekoj den mislenia i da mi se tupash vo grdite kolkav patriot si.E ne si:smir:

?

..........

Гостин
Do vchera dode beshe u nas mnogo obichashe Bugarija dnes naopaki i posle nie sme bile licemerni:)
Zatova ste natoa deredze.Nemoze da se dupish na site strani spored kako dua veterot, da menish sekoj den mislenia i da mi se tupash vo grdite kolkav patriot si.E ne si:smir:
Еј нашол кој да збори за лицемерие......

бугарија коа дојдоа фашистите се ебеше со нив....
коа дојдоа русите бевте со нив......
сега со нато и европа.........................фурнаџиски лопати:tapp:

Член од
30 септември 2009
Мислења
25
Поени од реакции
0
Ne e do mene,ami do fizika e :)

Sekoja reakcija (licemerie) e odgovor na nekakva akcija.
Abe toa e nekoja krilata fraza po vashite forumi.So nea snemate sekakva vina od sebe si.I da napravite neshto losho toa ne e oti ste vie loshi....ne toa e reakcia:)
Ti sega na mene si polovin usta mi priznavash deka si licemernichil ama pazi boze toa bilo reakcia.Ti licemernichish oti nekoj drug predhodno licemernichil.Malko slozno mi stana na mene :smir:

Еј нашол кој да збори за лицемерие......

бугарија коа дојдоа фашистите се ебеше со нив....
коа дојдоа русите бевте со нив......
сега со нато и европа.........................фурнаџиски лопати:tapp:

Bace i vas nema nekoj da ne vi e ebal.Ne toja tema na koja mozesh da mi mavash so prsti.A i ne zboruvame za istorija so kolegata od foruma:)

Kajgana Shop

На врв Bottom