Србија ја поддржува Грција во “спорот’’ за името

Black

Еxtravagangsta
Член од
4 февруари 2009
Мислења
121
Поени од реакции
7
Како тргна ќе им остане само Београдкси пашалак. Нека си гледаат таму работата и Војводина да не им отиде место да си го пикаат носот кај што не им работа :uvo:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
поздрав до "браќата" с(в)рби:back:

:tapp::tapp::tapp::tapp:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Kluc na temata,neka si ebat mamata i srbi i grci,ne ni trebat,sose turbo folkot tortop neka stanat
Така е брате, не ни треба нивниот турбо-фолк кој воедно е и најквалитетно што извезуваат во странство!

Black

Еxtravagangsta
Член од
4 февруари 2009
Мислења
121
Поени од реакции
7
Така е брате, не ни треба нивниот турбо-фолк кој воедно е и најквалитетно што извезуваат во странство!
Така е. У ствари кога ќе видиш цел шунд што го имаме во државава е увезен или од кај нив или од кај Татарите :tapp:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
До сите србомански настроени напатени души поздрав со песната наменета за нивните "браќа" с(в)рби

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Тоа и беше поентата на западот, Балканот да го разбијат на мали државички кои ќе се мразат една со друга се до нивното дефинитивно исчезнување.

Замисли Хрват и Србин најголеми непријатели, зошто ?
Затоа што Хрватот по сила на приликите примил католичка вера.
Па они постојано имаат граѓанска војна а не меѓунационална.

Македонец и Бугарин.
Едниот си останал на традициите и името овој вториот ги има истите традиции само земал име од таа страна на црното море и ако може очи ќе си копаат 24 часа на ден.

А кој напредува на Балканот ?
Албанците, Грците и Турците ?
Зошто ?
Многу голем филозоф треба да си за да дадеш одговор на ова прашање.

M

Mario Gómez

Гостин
Q) How can you stop a Serbian tank?
A) You shoot the soldier that is pushing it.

Q)Why don't Serbs play hide and seek?
A)Because no one will look for them.

Q)How many polacks does it take to clean a bathroom?
A)None, it's a Serbs job!

Serbian girl comes home and says, "Daddy I'm pregnant!"
Her father replies, "Are you sure it's yours?"

Q) When is the only time you smile and wink at a Serb?
A)When you are looking through the scope of your rifle.

Q) What Happens when an Serb with a Boner runs into a wall?
A) He breaks his nose

Q) What do you do if you run over a Serb?
A) Reverse

:pos2::pos2:

A најјакиот...
Q: how do albanian women fight against terrorism
A: She have an abortion
:pos2::pos2:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Јбг тие Бугари и Срби си го гледаат излезот преку наше елиминирање, биле небиле браќа, до тебе е дали ќе проповедаш славјанољубство или ќе гледаш да преживееш.

Првата опција е погубна за нас, а добитна за сите околни. Истата грешка ја правеле нашите преродбеници и револуционери, не треба истата да ја правиме и ние.

Овде станува збор за државни политики, не навлегуваме во етничка омраза кон никого, меѓутоа неможе нивните државни интереси да ги восприемаме за блиски братски и добронамерни.

П.С. Србија е сојузник со Грција уште пред Балканските војни, признавањето на Косово нема никаква врска.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Јбг тие Бугари и Срби си го гледаат излезот преку наше елиминирање, биле небиле браќа, до тебе е дали ќе проповедаш славјанољубство или ќе гледаш да преживееш.

Првата опција е погубна за нас, а добитна за сите околни. Истата грешка ја правеле нашите преродбеници и револуционери, не треба истата да ја правиме и ние.

Овде станува збор за државни политики, не навлегуваме во етничка омраза кон никого, меѓутоа неможе нивните државни интереси да ги восприемаме за блиски братски и добронамерни.

П.С. Србија е сојузник со Грција уште пред Балканските војни, признавањето на Косово нема никаква врска.
Toa цело време го потенцирам ама секој(србоманите) си тумачи како нему му одговара!

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Ајде, мир од сигурни извори дознавам дека србија како компензација за ова што ни го прави со јужниве ќе ни отстапела дел од морскиот брег на Јадранот.

Член од
16 октомври 2007
Мислења
59
Поени од реакции
1
Абе србите се прават "добри" луѓе ако се толку добри зошто сите избегаа од нив..Прбо црногорците,после Косово кој е уште на ред да си отиде??..а тоа што србите се во сојуз со грција ја незнам што е тука проблемот..србите имаат толкаво значење во овој спор со гејците исто како Аргентина околу Русија и Грузија:pos2::pos2::smir::smir:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Абе србите се прават "добри" луѓе ако се толку добри зошто сите избегаа од нив..Прбо црногорците,после Косово кој е уште на ред да си отиде??..а тоа што србите се во сојуз со грција ја незнам што е тука проблемот..србите имаат толкаво значење во овој спор со гејците исто како Аргентина околу Русија и Грузија:pos2::pos2::smir::smir:
Војводина и тоа за брзо време, верувај ми:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom