Chombe_United
Да ми бричите ташаците!
- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 8.809
- Поени од реакции
- 452
Србија до Калемегдана ќе дојдеSerbia like Nokia, everytime smaller and smaller :helou:
Србија до Калемегдана ќе дојдеSerbia like Nokia, everytime smaller and smaller :helou:
Kluc na temata,neka si ebat mamata i srbi i grci,ne ni trebat,sose turbo folkot tortop neka stanatСрбија до Калемегдана ќе дојде
Така е брате, не ни треба нивниот турбо-фолк кој воедно е и најквалитетно што извезуваат во странство!Kluc na temata,neka si ebat mamata i srbi i grci,ne ni trebat,sose turbo folkot tortop neka stanat
Така е. У ствари кога ќе видиш цел шунд што го имаме во државава е увезен или од кај нив или од кај ТатаритеТака е брате, не ни треба нивниот турбо-фолк кој воедно е и најквалитетно што извезуваат во странство!
Toa цело време го потенцирам ама секој(србоманите) си тумачи како нему му одговара!Јбг тие Бугари и Срби си го гледаат излезот преку наше елиминирање, биле небиле браќа, до тебе е дали ќе проповедаш славјанољубство или ќе гледаш да преживееш.
Првата опција е погубна за нас, а добитна за сите околни. Истата грешка ја правеле нашите преродбеници и револуционери, не треба истата да ја правиме и ние.
Овде станува збор за државни политики, не навлегуваме во етничка омраза кон никого, меѓутоа неможе нивните државни интереси да ги восприемаме за блиски братски и добронамерни.
П.С. Србија е сојузник со Грција уште пред Балканските војни, признавањето на Косово нема никаква врска.
Војводина и тоа за брзо време, верувај ми:smir:Абе србите се прават "добри" луѓе ако се толку добри зошто сите избегаа од нив..Прбо црногорците,после Косово кој е уште на ред да си отиде??..а тоа што србите се во сојуз со грција ја незнам што е тука проблемот..србите имаат толкаво значење во овој спор со гејците исто како Аргентина околу Русија и Грузија:pos2::pos2::smir::smir: