Србија ја поддржува Грција во “спорот’’ за името

M

Mario Gómez

Гостин
А што друго може да се очекува од народ што е жеден само за крвопролевања, национализам, војни...?Патем како што кажавте, србија не е никаков фактор во нашиот спор со грција.
Ни во нашиот,ни во друг некој,ни во некоја организација, ни во регионов.
:pos2:

Silber

Peace/Salaam
Член од
31 март 2009
Мислења
500
Поени од реакции
15
А што друго може да се очекува од народ што е жеден само за крвопролевања, национализам, војни...?Патем како што кажавте, србија не е никаков фактор во нашиот спор со грција.
Taka e majstore :)

не ни требаат Србиве, боље со Албанциве(не Косовари) да си фатиме работата... постојано богатите западни земји вложуваат таму и кај и да е би требало да влезат во семејството..
Iq da ti ne boli. Tuka sme.
Ja chim nanen na srbija:)

S

smart ass

Гостин
Србија го поддржува ставот на Грција во спорот за името на Македонија, за кој смета дека е разумен, урамнотежен и рационален.

Ова го порача српскиот министер за надворешни работи Вук Јеремиќ
I don't give a fuck:vozbud:

Нека порача и бузуки:pos2:

reciprotitet..nie so Kosovo oni so Grcija ..plus staro prijatelstvo e ova
.

Да тоа е оска...против македонија...ама грција е лидер

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Staj tuka uste dve zastavi ,(Tursko i Albansko) Pa ke vidis dali Srbija i Gejcija imat mouda da zborat loso za Makedonija. iako mnogu ne ne sakat od makedoncite, no nie ne davame Makedoncite na grcite i srbite nikogas. Zaedno od ista pekara jademo. Iq da ne vi boli :)
Хахаха имаш смешен говор, од кај си ако може да знам? И гледам дека не си Македонец така?:smir:

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
Пази го ова

http://www.balkan-monitor.eu/index.php/dashboard
Едно што знам е тоа дека нетреба да се прават сојузи на едни држави против други. И Македонија не треба да е во сојуз со никого посебно не сојуз на базиран на анти анти анти некого (анти-србски ,анти-бугрски , анти-албански итн)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Сите срби можат само да ми го испушат еднаш, и на сите да им ги *бам сестрите!

Србите и пред да го признаеме косово беа најголеми гејски сојузници, и пред првата светска војна ја делеа Македонија, тоа го прават и сега. Србите го направија Скопје главен град за Гејците да не викаат република Скопје(во право се донекаде) и се ова мене ама ич не ме чуди:toe:

Silber

Peace/Salaam
Член од
31 март 2009
Мислења
500
Поени од реакции
15
Хахаха имаш смешен говор, од кај си ако може да знам? И гледам дека не си Македонец така?:smir:
Tetovcanec. Vo stransvo . Dosega imav rabota so okolu 30 nacii.
Pa so srbite vo ista soba sme spiele (ne mislite nesto drugo, nema taka nesto hahah), So hrvatite so Slovencite, Bosnjacite, Turci, Albanci so Makedonci, Francuzi, Nemci, Englezi, Portugalci, Swedjani itn da ne brojim poveke.

Srbite sekogas se pravea najpametni , i na kraj ne gi ebeshe nikoj. hrvatite sekogas se trudea da me naterat da ja potepam nekoj srbin dodeka znaeja deka na gi sakame nie Albancite, dodeka on me izazivase i zborese loso za srbinot ja sekogas ja fativ na lice mesto kako ima dve obrazi i namesto srbinot ja tepav nego. Slovenecot samo na pari mislese i sekoj den se zaljubese. Makedonecot site mozea da ja izlazat za sesto. Odmah im veruvase na srbite. Ne veruvaj na niv sekogas mu rekov. Srbite mislat deka se car (CAR na francuski se pisuva a na albanski se cita KAR). Toa se tie.

Aj dosta da me ne banirat , postom sum naucen da se baniram. Ima kaj nas ovde ( pa i vo parlamentot) na MK dosta koi navivat za srbija i Bugarija pa odmah udrat iza ledja so ban :) :)

Член од
28 март 2006
Мислења
17.805
Поени од реакции
12.295
први дозволивме да се користи нашиот воздушен простор кога беше агресијата од страна на НАТО многу пати досега со нашите ставови на државно ниво не сме застанале на нивна страна во рамките на сите досегашни случувања, а така сме постапувале не од што сакаме туку заради притисокот од меѓународнмата задница со кој фукционираме како држава години на назад. Ете тоа е причината за ваквата изјава од страна на Србија, треба малку суштински да ги гледаме работите не саммо површно и да плукаме по сите.
Ех бре мајсторе. Ако тргнеме наназад у историја има многу што да се каже за тоа што србите праеле овде. Затоа немој, не кревај прашина и не шири лажни информации и причини.

Србија, Грција, Бугарија...аман бре. Ова све као случајно -Фрчкоски, Црвенковски (и други експерти за АНАЛиза и надворешна...), србите, грците и бугарите во еден глас.

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
С Србите го направија Скопје главен град за Гејците да не викаат република Скопје(во право се донекаде) и се ова мене ама ич не ме чуди:toe:

ВРВ!

Знаете дека кур во ладна вода се тресе?

А сега некој ке каже „што не го прежалат Косово?“ е ај прежалете го Пирин и Егеј.

:toe:

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
Tetovcanec. Vo stransvo . Dosega imav rabota so okolu 30 nacii.
Pa so srbite vo ista soba sme spiele (ne mislite nesto drugo, nema taka nesto hahah), So hrvatite so Slovencite, Bosnjacite, Turci, Albanci so Makedonci, Francuzi, Nemci, Englezi, Portugalci, Swedjani itn da ne brojim poveke.

Srbite sekogas se pravea najpametni , i na kraj ne gi ebeshe nikoj. hrvatite sekogas se trudea da me naterat da ja potepam nekoj srbin dodeka znaeja deka na gi sakame nie Albancite, dodeka on me izazivase i zborese loso za srbinot ja sekogas ja fativ na lice mesto kako ima dve obrazi i namesto srbinot ja tepav nego. Slovenecot samo na pari mislese i sekoj den se zaljubese. Makedonecot site mozea da ja izlazat za sesto. Odmah im veruvase na srbite. Ne veruvaj na niv sekogas mu rekov. Srbite mislat deka se car (CAR na francuski se pisuva a na albanski se cita KAR). Toa se tie.

Aj dosta da me ne banirat , postom sum naucen da se baniram. Ima kaj nas ovde ( pa i vo parlamentot) na MK dosta koi navivat za srbija i Bugarija pa odmah udrat iza ledja so ban :) :)
Srbite se pravat mnogu pametni i mislat deka se znaat ponekogas mislat deka se podobri od site i malku gledaat od povisoko na makedoncite ne gi mnogu cenam ama nema nisto protiv niv slicno sranje se i hrvatite samo moze malku da se poumreni. So nekoj ako se karam i oteruvam u pizdu mater toa se Tatarista i Grci niv nikako nemozam da gi svaram i stalno se krama so niv. Albancite se OK ne sum imal nikogas nekoi poserizoni problemi so niv iako ne bi se "pobratimuval".
Turcite vo osnova se prijatelski ili neutralno nastroeni kon makedoncite i se koraktni iako mene mi se kako cigani ne im veruvam ic ama se prvam fin zosto ne mi zgrsile nisto :pos2: Generalno ne bi se matkal so Balkanci ako nemora i gi odbegnuvam.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
ВРВ!

Знаете дека кур во ладна вода се тресе?
Што да не не е точно!
Ти можеби не знаеш зошто си дошлак овдека, кога србите населуваа копиљана српска овде која таму не им беше потребна, за да го измеша македонскиот народ со четници и нашата држава ја викаше Јужна Србија(Бановина) и зошто Скопје, кој беше далеку помал и понепознат град од Битола го направија Главен за да е поблиску до Белград и да можат полесно тука да населуваат срби кои ќе се во администрација! Па со повеќе од пола скопјани да правиш муабет сите имаат еден куп роднини во Србија(или тоа е така зошто пак Македонија била српска одсекогаш)!
Ама ти тоа не знаеш!

Black

Еxtravagangsta
Член од
4 февруари 2009
Мислења
121
Поени од реакции
7
Serbia like Nokia, everytime smaller and smaller :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom