Македонија А Супер-лига

• Креатор на темата Креатор на темата Tise_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Зеленобел те немаше од сабајле до 12.10. Те чекав. Ќе бидам уклучен вечер да изиграме. Гледај тогаш да се уклучиш, ако не знаеш :helou: - службена.

Климент го чекам 5 дена (четврток,петок,сабота,недела,понеделник). Окапав цел празник за него да го најдам на хамачи ако се најдеме ќе изиграме више не се замарам.

dame aj pisi termin denes e posleden den

Tishe is BACK:vozbud::vozbud::vozbud:

Dame imas najmnogu natprevari koi se neizigrani Pisi termince

Jas sum sloboden do 17 sega pa vecer posle 21 pa nataka pa pisi termince

A TABELATA I REZ bi izgledale vaka

Dokolku sum propustil nekoj posto me nemase cel vikend Pisete :):smir::smir:

513mh3.jpg

efhso9.jpg

Климент го чекам 5 дена (четврток,петок,сабота,недела,понеделник). Окапав цел празник за него да го најдам на хамачи ако се најдеме ќе изиграме више не се замарам.

Шо ме чекаш пет дена ко вчера од 19 до 23 00 бев на хамачи те немаше и четвртокот бев на хамачи тебе не те најдов уклучен...

Ево од сега до 00 00 сум на хамачи.....

Зеленобел се уште го нема. Ако не се уклучи до 23.00 барам да се пише службено зашто го нема човеков цел викенд. Ќе бидам на хамачи до 23.00 се дури не се уклучи.

KLIMENT -MAN-CE-STER 1 - 1

РЕВАНШ НАТПРЕВАРОТ СЕ ИГРА ВО СРЕДА.

Ричи - Зеленобел 1-0 (до 70 минута)
Барам да се казни зеленобел и да ми се пишат 3 бода или да се изиграат уште 20 минути од утакмицата што јас ја водев 1-0 до последните 20 минути. Имавме проблеми со конекцијата ама како така изигравме до 70 минута со прекини. Јас водев сите 70 минути 1-0 и откако виде дека ќе изгуби ми пиша дека ќе биде утакмицата 0-0 зашто не сме ја изиграле и си се исклучи. Иако претходно не сакаше да прифати јас да бидам хост, како што беше напишано и тоа му попуштив. И на крај вака да изреагира?
Имам копија и од разговорот помеѓу нас и ако треба ќе го поставам тука само побарајте. Барам одоговoр во најбрз можен рок дечки.

Ричи - Зеленобел 1-0 (до 70 минута)
Барам да се казни зеленобел и да ми се пишат 3 бода или да се изиграат уште 20 минути од утакмицата што јас ја водев 1-0 до последните 20 минути. Имавме проблеми со конекцијата ама како така изигравме до 70 минута со прекини. Јас водев сите 70 минути 1-0 и откако виде дека ќе изгуби ми пиша дека ќе биде утакмицата 0-0 зашто не сме ја изиграле и си се исклучи. Иако претходно не сакаше да прифати јас да бидам хост, како што беше напишано и тоа му попуштив. И на крај вака да изреагира?
Имам копија и од разговорот помеѓу нас и ако треба ќе го поставам тука само побарајте. Барам одоговoр во најбрз можен рок дечки.

Зеленобел се уште го нема да се уклучи за да доиграме, па барам да ми се пише службено добиена победа. И така водев 1-0 до 70 минута.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom