Зошто мажите не ги слушаат жените?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
И онака повеќе од времето тоа што го зборите нема никаква смисла.

Токму тоа го зборувам,Вие неможете да ја сфатите смислата.Мозокот ви функционира едноставно,не прима комплицирани податоци или математички да се изразам имате само две операции,плус и минус.Покрај тоа,концентрацијата ви се дели на два дела,во глава и цицки и немате време да ги апсорбирате податоците,да ги преработите и одговорите.
Со цел да ги уштедите последните мозочни клетки,вие не ја слушате жената и продолжувате да халуцинирате со отворени очи.

Токму тоа го зборувам,Вие неможете да ја сфатите смислата.Мозокот ви функционира едноставно,не прима комплицирани податоци или математички да се изразам имате само две операции,плус и минус.Покрај тоа,концентрацијата ви се дели на два дела,во глава и цицки и немате време да ги апсорбирате податоците,да ги преработите и одговорите.
Со цел да ги уштедите последните мозочни клетки,вие не ја слушате жената и продолжувате да халуцинирате со отворени очи.

Ние податоците ги обработуваме со таква брзина, така да уште пред да отворите уста знаеме што ќе кажете, па затоа, тоа што го кажувате ни нема смисла, затоа што тоа се премногу неважни и слаби информации, што кај нас не предизвикуваат некој посебен интерес.
За концентрацијата донекаде си во право...
:baeh:

Долга коса краток ум :icon_lol:, не е важно кој колку зборува туку смислата на тоа нешто, да натераш човек да те слуша е способност на комуникација.
Жена не смее да командува кај нас лоша работа е :icon_lol:.

Јас пак секогаш сум имала многу подобри разговори со машки отколку со женски.
Генерално, од лично искуство, имам донесено заклучок дека машкиот интелект е за нијанса поголем од женскиот, или бар нивниот начин на размилсување мене повеќе ми одговара(има исклучоци, но зборам за повеќето..сепак, само моја лична перцепција), па затоа и ги сметам за подобри соговорници, односно и подобро се слушаме и подобро се разбираме.

А, кога двајца партнери во врска не се слушаат еден со друг, било женско, било машко, тоа значи само нељубов.

Некои мора да слушаат,зависи што очекуваат да добијат :wink:

тешко нас,ако мора да ве слушаме за да добиеме нешто...:tapp:

Добро,опцијата за маж е секогаш отворена.Таму не ти треба многу зборување и слушање.

Имам еден другар вака вика: Жена тапан чука и јас морам да играм, вели давам давам, ами ако речи не давам што правиме после :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Не за џабе терминот женско е многу блиску до глупо женско...се разбира не за сите.

Концентрацијата ми се дели на: цицки, гз, нозе, уста, јазик, спорт, секс, маструбација, спиење, сурфање итн.

Ако јас имам плус и минус женските(не сите) имаат плус и минус(1%) и рамна црта(99%).

Баш така. Не слушам куп глупости за да уштедам мозочни клетки.

Да не испадне дека сум шовинист, имам упознаено доста интелигентни женски но во споредба со остатокот се малцинство. И машки има глупаци ама можеби заради "заедничктие машки муабети" некако не се осеќа до толку :P

Ај АЈ џорџ од твое време е...не лажи..јси ја слушал ај ем невр гона денс аген...ко си бил у депресија:vozbud:

А ако не ти даде смоква, ете затоа треба да се слуша :)
Никако маж и жена да најдат заеднички јазик, ако можат ја слуша жената ќе греши и ако не ја слуша пак ќе греши, е ај некој нека ми каже што да правиме ние мажите?

pa zasto da gi slusame koga ni oni samite sebesi ne si se slusaat ne si veruvaat i ne go pravat toa sto go zboruvaat...hehehee...najcesto e taka... :)

А ако не ти даде смоква, ете затоа треба да се слуша :)
Никако маж и жена да најдат заеднички јазик, ако можат ја слуша жената ќе греши и ако не ја слуша пак ќе греши, е ај некој нека ми каже што да правиме ние мажите?
за смоквата е најмал проблем,ако не дава ќе си купиш нова смоква помлада,потазе...а нејзината нека се смрди...

за смоквата е најмал проблем,ако не дава ќе си купиш нова смоква помлада,потазе...а нејзината нека се смрди...
Ќе си купиш ама треба да знаеш дека млада смоква не се купува со една иљадарка, треба повеќе иљадарки брачко :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom