FILTERIA Live @ B2 - 15.01.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Eci & Dare
  • Време на започнување Време на започнување
Premala??Daj ne zezaj?Sun Production samo otkazuvate ili menjate nesto vo vasite zurki...tamam se spremiv da idam deka nemalo odamna zurka....

super i bez toa pred nova godina dopolnitelni troskovi za onie nadvor od skopje e neizvodlivo malku vaka posle ng ke se najde sitno

Чоеков сигурно ќе доаѓа?! :pos2: 2 недели пред журка уште нема никакво инфо. :baeh:

SUN PRODUCTION PRESENT:

FILTERIA, Live - Sun Trip Records SWEEDEN

Residents Support:

Sun Production And Friends,

Date: 15.01.2010
Start: 23:00
Place: Club BeTwo

Предпродажба од 10 Јануар во Југотон и Кафе пабло - 300 Денари.

Значи дефинитивно Петок 15-ти B2?

Ако се најде друштво идам, ако не можно е и сам да наминам.:smir:

аааааааах....нема да бидам домааа ваааааа не е фер...баш сакав да дојдам ама нема да сум дома тогаш и нема да дојдам вааааа.....:uvo::uvo::uvo:

Чоеков сигурно ќе доаѓа?! :pos2: 2 недели пред журка уште нема никакво инфо. :baeh:

Дечко лечи комплекси на друго место, не се обидувај да уништиш квалитетни наслови. Или ако дигитал данчо и трансформаторот те тераат да не плукаш по форуми одјебиги не биди глупав, не им успеваат очајни финти прочитана книга се одамна :pos2:

Дечко лечи комплекси на друго место, не се обидувај да уништиш квалитетни наслови. Или ако дигитал данчо и трансформаторот те тераат да не плукаш по форуми одјебиги не биди глупав, не им успеваат очајни финти прочитана книга се одамна :pos2:

Уживај си, никогаш не правам нешто што не сакам. А иначе обожавам иронија само што некој тоа не го сфаќа. :)

Уживај си, никогаш не правам нешто што не сакам. А иначе обожавам иронија само што некој тоа не го сфаќа. :)

:pos2:По втор пат ме провоцираш да ти пишам со твоиве постови. Те молам не ме терај да пофторувам нешто исто по два пати. Гледам дека пола од тука те имаат сватено дека или си поттрчко или си со лажен профил. Ако не те бендисува нешто не коментирај по милион пати едно исто зашто си досаден како пр***в.

Поздрав до организацијата значи се што ќе ветите и исполнувате едно големо бравос. Се гледаме на 15-ти. Едвај чекааааам.

Позззззздрааав.:helou::smir::vozbud:

Аххх зошто го преместивте на 15, нема да стигнам и многу ми е криво. Баш на 16 попладне се враќам од Банско.

Како и да е, имајте најубав провод сите што ќе идете и извозете се надвор од галаксијава и назад. :]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom