ПАСОК бара ЕУтаназија за Македонија

Не е само на Бране него и на Арнаутиве е.

А прашаа ли дали смеат? Сепак, сценаријата не ги пишуваат они, они се само споредни улоги:toe:
Лаат веќе 2 години, ама не ми изгледа ко да смеат да напишат нивно сценарио....

Дечки мене ми стои оти ПАСОК сака да преговара со друг.Како иде декември се ми стои оти ке пробаат да ја направат селската од 2001 ке дојде она изродот БЦ на власт и се ќе дојде на ,,свое,, место.

Дечки мене ми стои оти ПАСОК сака да преговара со друг.Како иде декември се ми стои оти ке пробаат да ја направат селската од 2001 ке дојде она изродот БЦ на власт и се ќе дојде на ,,свое,, место.

Која е финтата дека во декември ќе дојде Бранко на власт и ќе се решаваат проблемите како во 2001? Неможам тоа да го сфатам? Синоќа истото го слушав и на А1 вестите...

А зошто не ги запрашаат дали го знаат значењето на зборот КОМПРОМИС. Нивниот преговарач вели дека се подготвени за компромис со отворен ум и конструктивност !? Каков е тој компромис и која е таа контруктивност кога имаат црвени линии од кои не одстапуваат. Ние сме Р. Македонија , идентитет - Македонци , јазик - Македонски , македонски симбол - осум крако или шеснаесет крако сонце.... Значи ние правиме компромис со тоа што би им дозволиле да користите име кое ќе ги задоволова нивните болни умови , а тие сакаат од корен да променат се. Компромиси или ултиматуми ???
Мислам дека е време за покажување заби!
За нив компромис е Црвена линија.

Па да и на тоа се надеваат мислат дека ќе биде полесно со него.

GEJLADA NE OTSTAPUVALA- PA KOJ K.. PREGOVARA .....ILI UCENUVA ?!

KOJ JA E*E I NEA I SVE VO NEA

Па 2001 селската кога ја среди БЦ за да си се врати на власт.Си исценира конфликт и си дојде на власт.Сега повторно се тера истата шема оти ѓубрето скапано знае дека цел запад вклучително и Атина ќе нема ништо против власт која е спремна да потпише овакви барања.А таков изрод е само еден во државава.Или најкратко местат тивка смена на власта.

Ова им е најдобро Атина има посебна стратегија за меѓународниот код МК кој ќе треба да се промени а се оди дури дотаму што и интернет доменот МК ќе треба да се смени во “СМ” или “НМ” кои произлегуваат од “Северна” или “Нова Македонија”
.sm неможе зафатено е од Сан Марино
.nm e Слободно
Па спремајте се купувајте .nm домени а А1 може веќе да се пререгистрира во A1.com.nm:pos2:

Па 2001 селската кога ја среди БЦ за да си се врати на власт.Си исценира конфликт и си дојде на власт.Сега повторно се тера истата шема оти ѓубрето скапано знае дека цел запад вклучително и Атина ќе нема ништо против власт која е спремна да потпише овакви барања.А таков изрод е само еден во државава.Или најкратко местат тивка смена на власта.

Ги гледам копиљациве дека во последно време притискаат многу ( мислам на сдсм ) демек ако сегашната влада не го реши проблемот со името до декември Грујо да си поднел оставка. Море копиљаци едни, они мислам дека ако Грујо си поднесе оставка и ако они седнат на нејзиниот стол ќе им дозволиме да го сменат името и да прифаќаат секаков вид на уцени. Мамето нивно да го еб*м јас. ПРЕДАВНИЦИ ТЕШКИ!

НЕГО СЕ МИСЛАМ ОД ВЧЕРА, ШТО НЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ЕДЕН ПРОТЕСТ ПРЕД ВЛАДА? ДА ИМ ПОКАЖЕМЕ И НА НАШИТЕ ПОЛИТИЧАРИ И НА ПЕДЕРИТЕ ДОЛЕ ДЕКА НЕ ГО МЕЊАМЕ ИМЕТО И ТОЧКА............

имал план после 7 дек Ахмети да излезе од владата и они да формираат малцинска влада т.е. во пракса значи нови избори зошто без Бадинтер владата не функионира а СДСМ-овската влада нема мнозинство зошто ДПМНЕ има 51% од пратениците или во превод рецепт за предвремени избори. Луд е рошавиот.

Која е финтата дека во декември ќе дојде Бранко на власт и ќе се решаваат проблемите како во 2001? Неможам тоа да го сфатам? Синоќа истото го слушав и на А1 вестите...

на А1 само не кажаа кој ќе го гласа Бране, се друго е у реду, претпоставки и такви ми ти „сценарија„ :)

на А1 само не кажаа кој ќе го гласа Бране, се друго е у реду, претпоставки и такви ми ти „сценарија„ :)

ДА ГО ГЛАСА ГОСПОД НЕГО СО НАЈТЕШКИОТ И НАЈВРЕДЕН ГЛАС!!! ДА МУ УМРЕ ФАМИЛИЈА М**ЕТО НИВНО!!! СО ВЕКОВИ ЈА ПРОДАВААТ МАКЕДОНИЈА ПА ДУРИ И ДЕНЕС ВО 21 ВЕК!!! СЕ НЕРВИРАМ МНОГУ КОГА ЧИТАМ ВАКВИ ТЕМИ
:kez::kez::kez::kez::kez:

имал план после 7 дек Ахмети да излезе од владата и они да формираат малцинска влада т.е. во пракса значи нови избори зошто без Бадинтер владата не функионира а СДСМ-овската влада нема мнозинство зошто ДПМНЕ има 51% од пратениците или во превод рецепт за предвремени избори. Луд е рошавиот.

Е што ќе правиме ние 100 предвремени избори секоја година дена ли ?

Како што кажав во темата за Киро, се чудам јас до каде Македонија ќе истурка со "експертиве" кои ги имаме... нели бре по меки биле ПАСОК од нова демократија во поглед на преговориве?!

И Европа и свети Европа се у курац, под инто да се покренат сите можни правни постапки во сите можни инстутуции кои се бават со тие работи низ светов и итен прекин на преговори, се друго ќе донесе само трајно сакатење на македонскиот народ.

Како што кажав во темата за Киро, се чудам јас до каде Македонија ќе истурка со "експертиве" кои ги имаме... нели бре по меки биле ПАСОК од нова демократија во поглед на преговориве?!

И Европа и свети Европа се у курац, под инто да се покренат сите можни правни постапки во сите можни инстутуции кои се бават со тие работи низ светов и итен прекин на преговори, се друго ќе донесе само трајно сакатење на македонскиот народ.

Нас не сакатат веќе 2000 години па зошто сега да престанат?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom