Како си го приметил сево ова на толку срање снимка?И конечно го изгледав филмот. Ми стоеше едно 15 дена на десктоп и никако неможев да најдам 2 и пол саата да го изгледам, ама денеска си земав ден од школо и си го пуштив.
Приказната е веќе една иста, ама со оглед на тоа како беше обработена Пандора со сите оние дрва, билки, планини едноставно филмов дава некое посебно чувство. Не сум некој голем фан на овакви филмови, ама ова е дефинитивно нешто што мора да го изгледа секој шо редовно гледа нови филмови
Па не беше толку никаква снимката се буткаше. Ина бетер снимки сум гледал фимовиКако си го приметил сево ова на толку срање снимка?
Знам дека има бетер... ама филмов се гледа или на HD снимка или на ништо (не го ставам 3D во опција зашто кај нас тоа за 100 год...)Па не беше толку никаква снимката се буткаше. Ина бетер снимки сум гледал фимови
DVDRip обично излегува 2-3 месеци од кога ќе се појави филмот по кино салите, а HD (BR) излегува 2-3 месеци од кога ќе се појави DVDRip...Кога ке излезе на HD знае ли некој?
Симнав една кино снимка и одма ја избришав ништо не се гледа
DVDRip обично излегува 2-3 месеци од кога ќе се појави филмот по кино салите, а HD (BR) излегува 2-3 месеци од кога ќе се појави DVDRip...
You do the math... >)
Прочитај погоре, треба да приметиш...Корун, глупост кажа. Филмовите на ДВД и Блу реј во поново време искачаат во исти ден. Од пред некоја недела на торентите е излезен 2012 на двд и хд рип, а официјалната дата на излегување на двд и блу реј е март.
И не мора да е секогаш 2-3 месеца по премиерата во кино, може да е тоа и 4-5 месеца.
Остави ги тие рипови, збориме за официјални снимки.Шерлок го има рипнато а излезе после Аватар... месец макс. од премиерата, а недела дена после и на ХД... али Аватар сеуште слабо
Само рамстор по 4-5 пати во денот.Може да ми каже некој во кои кина и во колку часот го има денеска филмов (30/01/10).
Дали мислиш на овој рип: Sherlock.Holmes.AC3.DVDRiPSCR.2009.XviDШерлок го има рипнато а излезе после Аватар... месец макс. од премиерата, а недела дена после и на ХД... али Аватар сеуште слабо
Децата не знаат изгледа како функционира Холивуд?Остави ги тие рипови, збориме за официјални снимки.
Најмалку 3 месеци од премиера, али за ултра-успешен филм како Аватар - можеби и повеќе ќе чекаме. И да, сега сите излегуваат на DVD и BD во исто време, једино Avatar може ќе искочи прво на BD, па тек после некад на DVD
Ништо, можи само случајно , или ако си пренапушен да го гледаш филмот па да се превозбудишПошто не сум седнал онака асално да го глеам филмот, ако може да ми каже некој што е толку потресно па луѓево да умираат? :nesum: