Rent A Car

• Креатор на темата Креатор на темата Duduk
  • Време на започнување Време на започнување

Duduk

Korg Maniac
Член од
8 јули 2009
Мислења
953
Поени од реакции
100
Каде во Македонија можам да најдам Рент а Кар или слично, да не познавате случајно некој човек низ Скопје што изнајмува коли под рента за ден два три пет.. ???

Каде во Македонија можам да најдам Рент а Кар или слично, да не познавате случајно некој човек низ Скопје што изнајмува коли под рента за ден два три пет.. ???
Постоеше едно време Herz рент-а-кар, но пропадна.

Така да сега засега единствен избор ти е по мене-тебе да прашуваш и да бараш некој да се смилува и да ти ја изнајми колата на одредено време.

другар, побарај на pazar3.com сигурно ке најдеш

имаш повеке агенции у македонија rent a car само колку ќе ти се исплати да изнајмиш тоа не знам пошо цените се високи и знаеш како иде плакањето....на километар...

http://www.rentacarmida.com.mk/Default.aspx?id=3aad256f-4d98-4e98-ba0a-93bb5c8b179f

Нема врска тоа дека било на километар плаќање. Мислам дека е 50 евра форд фокус дневно и секако полн резервар ти даваат со полн ја враќаш. За повеќе дена би требало да е поефтино. Јави се прашај.

Rent a car
Тел: +389 2 3 139 491

Имаш авис во рамстор, sixt спроти влада и во александар палас мислам дека има sixt.

Фала ви на сите, за вложеното време, се јавив на 10000 рент а карови, у Македонија, Скопје, и даље, сите ми викаат.. ти треба кредитна картица само преку неа можеш да извршиш плаќање и да изнајмиш кола... и ти ја задржуваат картицата во залог во случај ако нешто се деси на колата (се поквари, поебе, сообраќајка итн.) им е страв да не у случај на сообраќајка или друг квар не им платиш, им ја враќаш колата крш цела.. и ги одјебуваш начисто...
Језда имам кр картица, али не им ја давам макар ни за што..
Сеа моментално се вратив во Београд, каде што студирам, и не ми треба кола.. си се возам шверц у автобус.. за Скопје ми беше поентата.. пошто све што имав од коли а имав многу :) шитнав и киднав у гастрабајтерење надвор од Македонија :) .. како и да е.. фала ви на сите.. за друг пат ќе знам од некој таксиста да побарам на пазар3 :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom