Челзи - Манчестер Јунајтед (Недела 17:00h)

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување

Дербито ќе заврши со:

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
И најдобрите губат, нема екипа што нема загубено или пак Челзи има 12 победи годинава?:tapp:

Реков погоре, требаше да е 0-1 или 0-2 за нас и црвен картон за Еванс!
Само фан на Челзи не дочитува што е напишано!:toe:

Значи во моментот подобра екипа е Челзи

Игравме како што си сакавме..Неможете вие да ни кажете како да играме..Вие како игравте лани против Барса??
Тоа не се важи, само кога против нив се игра така се важи:pos2:

Вака така важно им го турија на манчестер(биле и ќе останат најголеми педери со све навивачи и фергусон)

Заслужено!Честитки до играчите и до навивачите ,харчестеровци нека не се бунат надиграни беа

Вака така важно им го турија на манчестер(биле и ќе останат најголеми педери со све навивачи и фергусон)
Победивте и пак имате комплекс од Манчестер:toe:
Жално, за тоа нема лек:toe:

Игравме како што си сакавме..Неможете вие да ни кажете како да играме..Вие како игравте лани против Барса??
Затоа и ставив во наводници, и друг пат да не се мрчи кога некој ќе игра затворено. Или што би рекле Фановите на Барса, нормално е да се игра затворено против подобри екипи!

Чомбе бе, голем си, зар титули почна да мешаш...

Дечкото си искажа емоции :) што очекуеш ти, да ти каже дека Јунајтед е подобар од Челзи затоа шо има 18 титули и хет-трик со титули во последните три години?

Манчестер ја доби битката на средината, Челзи ја доби целосната битка.
Војната продолжува......

П.С. : Абе Чомбе, јас лично сакам апсолутно секоја година единствен аргумент на фановите на Јунајтед, Ливерпул, Арсенал.....против Челзи да им биде споредбата на историите. Не си свесен како ме исполнува да јас велам, Челзи ве ебава, а за возврат добивам, хахахх, вие сте тим од вчера, без историја...и слични моронштини.
Ама пошто не сум така лош, а и верувам ќе ме сфатиш, не почнувај и ти таква песна. :helou:

И најдобрите губат, нема екипа што нема загубено или пак Челзи има 12 победи годинава?:tapp:

Реков погоре, требаше да е 0-1 или 0-2 за нас и црвен картон за Еванс!
Само фан на Челзи не дочитува што е напишано!:toe:
Му пиша на друг мене не ми пиша да земеше еванс црвен ќе беше друга приказна 30 минути со играч помалку богами не е малце...

Абе ве сваќам, љубомората си го прави своето. Против најдобрите, не дека не знаат да играат, дека се најдобри. А уште долго ќе бидат и уште многу денови лаење ви следуваат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom