Секако дека има фаворити, не за џаби има разни коефициенти, кога би немало фаворити коефициентите секогаш би биле исти. Нормално е да има фаворити, нормално е да има предвидувања пред натпреварите врз база на формата, учинокот на екипите, составите, домашниот терен и слично, исто како што е нормално да има и изненадувања.За сите стручњачиња на форумчево да ве потсетам дека фудбалот е чудна игра и ако го следите доволно ке го знаете тоа. Нема фаворити во дерби натпревари. Ке праиме муабет во Недела, сеа е џабе. Не ви се докажува.
Со тешко срце гласав за победа на Челзи, не сме во посакувана форма и мислам дека немаме шанса. Супер ќе биде доколку дечките ме побијат и извлечат макар и бод:smir:
Ejjjjjjjjjjjj :pos2:Со тешко срце гласав за победа на Челзи, не сме во посакувана форма и мислам дека немаме шанса. Супер ќе биде доколку дечките ме побијат и извлечат макар и бод:smir:
Ако Челзи продолжи со извонреден процент на реализација, да, можеби не 5-0, туку 3-0 би можело. Ама да имаш толку успешна реализација на шанси во континутитет е многу тешко, ама не и неоствраливео, тоа да.Судејќи според сегашната форма и играчки кадар, Челзи треба да го прегази Јунајтед со 5-0.
Челзи се сами виновни што немаат поголема разлика, зошто кикснаа против Астон Вила.
Ако судијата не направи глупост како на дуелот со Арсенал и свирне некој шашав пенал на Јунајтед црно му се пишува. Дрогба има да ги изеде Видиќ и Ошеј.
Јас тоа го увидов после натпреварот лани на Олд Трафорд, по кој му „пресудив“ на Сколари. Играта на Челзи може и треба да е многу поагресивна, а со таков играчки кадар, и може да е малку поразновидна. Сега засега, поагресивно е доволно.Не знам како ја замислуваш играта на Челзи, можеби сакаш да играме како Барса, убаво за око. Но тоа со овие играчи никогаш нема да се случи. Да не бидам погрешно сватен, ќе пружаме убави натпревари, ќе правиме убави акции, ама дека таква ќе ни биде играта, нема шанси, убавината ќе ја гледаме периодично, но ќе имаме одлични резултати сезонава. Не можеш да имаш убава игра со среден ред во кои играат Балак, Лампард и Есиен, тие се работници кои одлично си ги извршуваат задачите. Зарем мал доказ за доминација е тоа што на последните четири натпревари, без оној со Атлетико, имавме гол разлика 17-0, тоа е доминација, не е битно како сме дале гол, со кои сме играле, игравме против екипи кои играат во Премиер лигата, тоа е доволно.
Атмосферата е на високо ниво, Дрогба игра перфектно, Лампард полека се враќа во форма, Џо Кол и Деко се добри, Балак има добар придонес, Есиен стандардно си игра, одбраната е одлична во последно време, Босингва е повреден, но тука е Ивановиќ, и тоа е тоа. Што можеш повеќе да посакаш освен да продолжиме вака, да ја држиме позитивна атмосферата и да продолжиме со вакви резултати.
Манчестер Јунајтед оваа сезона не импресионираше скоро во ниту еден натпревар, така ќе биде и во недела.
Абе не, доминирал Челзи, на табелата не се гледал веќе, пред време ќе се прекини Премиер Лига. Другарчина, ако веќе не сте во можност да гледате, баталете го Лајвскор, негативно делува.А иначе уствари јас и не гледам кај се толку очајни Јунајтед?? Бетер од Хал ги направивте(не сите)..А исто и не глеам кај е Челзи толку многу подобар од Јунајтед..Да беа толку брилијантни се ќе испобришеа со по 3-4 разлика..
Ај фаворити шо нема, па не разбирам која е таа доминација на Челзи. Освен во групата во Лигата на Шампионите. Друга доминантност не гледам.Господ да му дае здравје на фантомчево за реалните размислувања. Многу си се променил човече, памтам беше инатливо и тврдоглаво тиќе. Сега ја користиш црпката тоа ми се свиѓа.
За сите стручњачиња на форумчево да ве потсетам дека фудбалот е чудна игра и ако го следите доволно ке го знаете тоа. Нема фаворити во дерби натпревари. Ке праиме муабет во Недела, сеа е џабе. Не ви се докажува.
Не се секирај чедо божјо, Роналдо ке ти прости.Со тешко срце гласав за победа на Челзи, не сме во посакувана форма и мислам дека немаме шанса. Супер ќе биде доколку дечките ме побијат и извлечат макар и бод:smir:
фан на Манчестер гласал за победа на ЧелзиСо тешко срце гласав за победа на Челзи, не сме во посакувана форма и мислам дека немаме шанса. Супер ќе биде доколку дечките ме побијат и извлечат макар и бод:smir:
Стварно има идиоти по форумиве. Да речам ќе победат Јунајтед ќе речите кај одиш, Челзи се ѕверови, да речам ќе изгубат, тогаш си дудлач!Ejjjjjjjjjjjj :pos2:
Ова да испаднеш „најреален“ или „најинтересен“ ?
Побрзо нека се случи тоа дедо Боже, севезден неможам мир да најдам, навечер сон немам:pos2:Не се секирај чедо божјо, Роналдо ке ти прости.
Па се гледа дека немаш, барем по аватарите и видеото на профил.Стварно има идиоти по форумиве. Да речам ќе победат Јунајтед ќе речите кај одиш, Челзи се ѕверови, да речам ќе изгубат, тогаш си дудлач!
Не гледам зошто би бил дудлач и што би добил со тоа?
Побрзо нека се случи тоа дедо Боже, севезден неможам мир да најдам, навечер сон немам:pos2: