Жаре бербер и неговото шоу "Кој те шиша" на Сител

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Многу ми е нафуран дечково , особено коа се степа во емисијата мислам многу сила си зема па и на Backstage го пуштија херојот :vozbud: :tapp: кој фраеризам

Ама глупа емисија, соуште поглуп водител...

Многу ми е нафуран дечково , особено коа се степа во емисијата мислам многу сила си зема па и на Backstage го пуштија херојот :vozbud: :tapp: кој фраеризам
Не се степал во емисија,само што со овој измислен "скандал" сакаше да си ја зголеми гледаноста

Kako прво водителот не знае македонски, нека му ја објасни некој прво разликата меѓу македонски и српски јазик.

Ланската сезона имаше интересни гости, но не ми се свиѓа начинот како ја води емисијата, неговите сељачки фори и песните што ги пее

Ланската сезона имаше интересни гости, но не ми се свиѓа начинот како ја води емисијата, неговите сељачки фори и песните што ги пее

Oвде владее правилото дека ако на некого му се укажало шанса да има своја емисија на ТВ, дека тој е афторитет, го бидува, уметник е, па затоа и си има публика. Народот овде (мнозинството), па не само овде така е насекаде, нема вкус, нема стил, нема сопствен став, не се замара со критика па затоа е многу лесно и да им пласираш срања од типот на Жаре, Боки, Паднати лисја, мали невести, кур се треси итн.

Све катастрофа до катастрофа, а катастрофата најбоље се чувствува во мали државички, па замислете во мали гратчиња...во малите градчиња и државички и најпоследните сељаци и антиталенти знаат да постанат
Ѕвезди и херои...пу. :)

Можам слободно да се пофалам дека до ден денес му немам гледано ниедна емисија, и како што тргнало нема ни да гледам....

Можам слободно да се пофалам дека до ден денес му немам гледано ниедна емисија, и како што тргнало нема ни да гледам....

Јас еднаш го гледав и едвај се воздржав да не се расплачам од мака за тоа кој се не се појавува на ТВ, па замисли супер му оди, гледан е...пу.

ни ја неможам да го поднесам со неговото фраерско понашање ,им поставува прашања на гостите со некој фраерски покрети (демек фраер ама е никој и ништо е)
Последнава емисија пеше вино со Карлеуша и одма почна да праи глупости пред неа да ја зафркава и незнаеше што да праи се глупираше

Добар си е човекот , топ си е.
А уште подобри се оние што буљат у тв и го гледат.

морам да го гледам пошо мајками го гледа понекоаш и мора нешто да се гледа навечер ,ама ај каи и да е за неколку години ќе помине и оваа мода со турски серии,индиски серии и со вакви емисии на телевизија

Не можете да кажете дека е глупо ова шоу кога гледаме кои се гости,ај да го нема Жаре.Ќе ги донесе некој овие луѓе и ќе напраи емисија со нив?тешко богами..Мене искрено океј ми е..

Во утрешното издание на Кој те шиша гости ќе бидат
Тони Зен и Каролина Гочева

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom